Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Herkeze iyi akşamlar
Vallahi her akşam okuyorum yazdıklarınızı mabeti efeyi vs woww dan beri takib ediyorum
Şimdi artık yeter dedim üye oldum sanki sizleri çok iyi tanıyorum
Sizlerler stada maça mangala sohbete gitmiş kadar hayalin içindeyim
Ailenize katılmaktan mutlu oldum
👍
:hosgeldin bir gün katılırsın mangala biz mangala gidiyoruz arada hazır gelmişken maçıda seyredelim diyoruz :D

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldiniz...
@Necmi abi bu yunanistan gezisinin resimlerini bi başlık açıp oraya atacağım...
olur nasıl istersen @bjk_mabet

Çevrimdışı idil

@bjk_mabet  sormak istediğim şey, şuan herşey kesin mi? yani herşeyden kastım üst tribünlerin siyah ve alt tribünlerin beyaz olması... yani bundan sonra proje hiç değişmeyecek mi herşey maketteki gibi mi olacak?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  sormak istediğim şey, şuan herşey kesin mi? yani herşeyden kastım üst tribünlerin siyah ve alt tribünlerin beyaz olması... yani bundan sonra proje hiç değişmeyecek mi herşey maketteki gibi mi olacak?
hayır kesin değil tabiki bunun için 5-6 tane figür var kapalıya yapılacak ayrıca bununla uğraşan bir ekip var 2 kişilik devamlı araştırıyor mimarlar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

:hosgeldin bir gün katılırsın mangala biz mangala gidiyoruz arada hazır gelmişken maçıda seyredelim diyoruz :D
o değilde etli ekmek yalan olduya  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimiçi murat

Olimpiyatın tek güzel ya ı mangal.maçı evde özetlerden izliyoruz.o sahada hiç gol olacak hissi oluşmuyor oyuncular koşuyor saha bir türlü bitmek bilmiyor.birde karşı tarafa kale koymamışlar ayrıca topta karşı kaleye gidine görünmez oluyor :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Herkeze iyi akşamlar
Vallahi her akşam okuyorum yazdıklarınızı mabeti efeyi vs woww dan beri takib ediyorum
👍
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

Herkeze iyi akşamlar
👍

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet
 niye öyle diyosun 1 saatlik yol diyen sendin isteklerini erteleme :evillol: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 23:42:25 Oktay ]

Çevrimiçi murat

Konya işi bir kıvılcım oluşmadı.herkes sanki birinden ilk kurşunu bekledi.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet
 niye öyle diyosun 1 saatlik yol isteklerini erteleme :evillol: :evillol: :evillol:
uçak ve hızlı trenden geç haberimiz oldu :uyucam: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Eyüp Emir

1 tır içeri giriş yaptı sanırım demir getirdi geçen demir sıkıntısı vardı inşallah bir daha olmaz

Çevrimdışı ZEKI

Herkeze iyi akşamlar
👍

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi murat

Konyaya giden arkadaşlar stadı iyi inceleyin ilk kat ve ikinci kat eğimlerini ölçün.erken giderseniz kapalı tribün saha boyunca kaç koltuk sığıyor bakın. Merdiven genişliklerini ölçün :D

Çevrimdışı cisse557

@bjk_mabet Çatının yapım süresi kaç ay olarak öngörülüyor?

Çevrimdışı Django

İnş birgün oda olur izine gelince
Bide almanyadan gelince nasıl bilet alcaz maça
Passolig bizedemi mecbur ve nasıl oluyor😱

Çevrimiçi Necmi

:bandit: ne yapalım daha çok konya maçları olur kısmet değilmiş

Çevrimdışı Oktay

Konyaya giden arkadaşlar stadı iyi inceleyin ilk kat ve ikinci kat eğimlerini ölçün.erken giderseniz kapalı tribün saha boyunca kaç koltuk sığıyor bakın. Merdiven genişliklerini ölçün :D
sen iyimisin murat billet maca gidiyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Eyüp Emir

bu arada konya daki Trabzon maçı için Ahmet Ateş'in twiterda yazdığına göre şu ana kadar 19.190 bilet satılmış passolig rekoruymuş

Çevrimdışı idil

hayır kesin değil tabiki bunun için 5-6 tane figür var kapalıya yapılacak ayrıca bununla uğraşan bir ekip var 2 kişilik devamlı araştırıyor mimarlar...

yani biz burda sürekli 3d modelleme yapıp hayal kurarken bi an da şok olabilir miyiz  :lol: :lol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi murat

Avrupa birliği vatandaşı da olsan mecbur.sadece avrupa kupası maçları ve galiba kupa maçları dahil değil.

Çevrimiçi Necmi

gelmeden bir şekilde passo kartına başvur çıkar burda bir tanıdığının adresine göndert bilet illaki buluruz olmadı gelmeyen bir kombine devrolur bir şekilde hallolur

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Çatının yapım süresi kaç ay olarak öngörülüyor?
2,5-3 ay sürecet toplam montajı

Çevrimdışı ahmetx

15 kısmı rüya olabilir :D 8-10 bin kişilik spor merkezi yapmak istiyoruz demişti. basketbol haricinde güreş boks jimnastik için de ayrı salonları olan bi spor merkezi.
Ne 8-10 bini yahu,en az 15 bin olmalı fi tarihinde yapılan abdi İpekçi bile +10 bin.Konserlerde bir pota arkası sahne için kapanıyor zaten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum