Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gokhan_ibis

bugün izmir'e dönmeden yine inşaata uğradım çektiğim resimleri paylaşıyorum. kalite telefonun kamerasından dolayı çok iyi değil kusura bakmayın.
@bjk_mabet abi izmirden selamlar :)

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı nurtaç

tirübün bütünüğü kapalıda herkesin omuz omuza kol kola bir bütün olarak 3 lü çekmesidir. hatırlayın kapılının kenarları hep 8 m boş görünürdü

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet  abi bu kaldırım tarafına konacak cam konusunu bir açıklayalım aslında cam ne kadar yüksek olur?

Çevrimdışı serti67

yola gelen taraflarda olucak...
reıs bızım evımızın  4 tarafıda yolll:))) ama
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi murat

Mabet içerideki çalımalar hakkında kısa bir özet geçebilirmisin

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Çevrimiçi Necmi

evet o aralarda kartal amblemli krılmaz camlar olucak zaten o kısım yola sırfı önünde çok az bi kaldırım olucak...
şunu bir aydınlatalım hep geriye gitmeyelim kolon arasında cam olacak diyince sanıyorlarki tepeye kadar cam olacak şunu korkuluk olarak belirtelimde yanlış anlaşılma olmasın @bjk_mabet

Çevrimdışı FARUK

bugün izmir'e dönmeden yine inşaata uğradım çektiğim resimleri paylaşıyorum. kalite telefonun kamerasından dolayı çok iyi değil kusura bakmayın.

eline sağlık hocam her foto değerli bizim için foto olmazsa kaç takla atıyoruz :)
ayrıca akşamüstü çektiğin için gün içinde yapılanlar görünüyor  :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet içerideki çalımalar hakkında kısa bir özet geçebilirmisin
yangın hatları ve elektirik hatları geciriliyor şu an..
aynı zamada iki tane daha örnek loca yapılıyor...
ısı ve sıvı izalasyonu için betonun ile şap arasına kimyasal bir işlem uygulanıyor...
iskeleler sökülüyor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  abi bu kaldırım tarafına konacak cam konusunu bir açıklayalım aslında cam ne kadar yüksek olur?
korkuluk yüksekliği 110 cm ama hadi olsunda 150 cm olur gibime geliyor detayları gelmedi kaba inşaatı bi bitirsekte bu işleri yapıcak ekipler ve projelerde şantiyeye gelse bu soruları kesin olarak yanıtlamak daha kolay olucak...

Çevrimdışı WarrChief

mimar stadı kendine yapıyor herhalde  :D madem klübün bir yaptırımı yok parasını neden veriyor?

hayır en basta onayı bu sekilde aldılar sanırım onu demek istedi:))

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim için her fotoğraf değerlidir emeğinize sağlık Beşiktaş gemisi Masaüstü resmim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi :) prekastlar görünmüyor kaplama olacak altın kaplama yapacağız diyor  :kop: :kop: :kop:
makette resimde koymadıklarını gerçektemi koyacaklar makette görünüyor prekastlar resimlerdede görünüyor dünyadaki nerdeyse tüm stadlarda görünüyor bekleyip göreceğiz bakalım kapatacaklarmı kapatmayacaklarmı :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

basket stadı da akıllı olsun nba salonları havasında deron williamsda o zamana kadar yaşlanır geri getirrriz reyisi  :icool: tamam abarttım biraz  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Django

Herkeze iyi akşamlar
Vallahi her akşam okuyorum yazdıklarınızı mabeti efeyi vs woww dan beri takib ediyorum
Şimdi artık yeter dedim üye oldum sanki sizleri çok iyi tanıyorum
Sizlerler stada maça mangala sohbete gitmiş kadar hayalin içindeyim
Ailenize katılmaktan mutlu oldum
👍

Çevrimdışı ALI RIZA

makette resimde koymadıklarını gerçektemi koyacaklar makette görünüyor prekastlar resimlerdede görünüyor dünyadaki nerdeyse tüm stadlarda görünüyor bekleyip göreceğiz bakalım kapatacaklarmı kapatmayacaklarmı :evillol:
makette karton tasarrufu yapmışlardır  :kop: :kop: bir bitsinde hayırlısıyla  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Herkeze iyi akşamlar
Vallahi her akşam okuyorum yazdıklarınızı mabeti efeyi vs woww dan beri takib ediyorum
👍

merhaba hocam hoşgeldiniz  :ok:  :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkeze iyi akşamlar
👍
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı forzatunga

hayır en basta onayı bu sekilde aldılar sanırım onu demek istedi:))

hadi inşaat projesi ok de koltuk düzeni de mi onaya dahil? pek zannetmiyorum.

Çevrimdışı bjk_mabet

Herkeze iyi akşamlar
👍
hoşgeldiniz...
@Necmi abi bu yunanistan gezisinin resimlerini bi başlık açıp oraya atacağım...

Çevrimdışı bjk_mabet

hadi inşaat projesi ok de koltuk düzeni de mi onaya dahil? pek zannetmiyorum.
yok koltuk düzeni klübe ait :)o kadarda ipleri vermedik daha :super: