Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383452 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Balasagun

İlk mesajımı stadımız şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek atıyorum.

:hosgeldiniz

Çevrimdışı FARUK

Hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Oktay

Bu arada profilimde 41 yaşında yavru kartal yazması anlamlandıramayacağım bir şekilde garip ve komik geldi  :lol:
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türken

Bu arada profilimde 41 yaşında yavru kartal yazması anlamlandıramayacağım bir şekilde garip ve komik geldi  :lol:

Çevrimdışı ahmet türken

askeriye gibi dusun yasin onemi yok. Kidem var :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

konu dışı ama fikret orman stad bittikten sonra 15 bin kişilik basket sahası yapacağını söylemişmiydi yoksa ben rüya mı gördüm  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı FARUK

Gece aydınlatma denemesi ve Vodafone Arena

Yorumlarınız için 3D modelleme konumuz :
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Kirisin kaliplari da bitip oylemi betonluyolar abi ??,  @Efe
tabi 5.tablada 6 kiris var onlari kaliplamadan beton atamazlar atarlarda arkaya atarlar bi yarari olamaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

konu dışı ama fikret orman stad bittikten sonra 15 bin kişilik basket sahası yapacağını söylemişmiydi yoksa ben rüya mı gördüm  :D
şimdinin her gerçegi bir zamanlar rüya idi:)
evet basket sahasida yapılaçak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mhmtkartal

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg112166#msg112166 date=1417616636]
Bence çıkış kapıları bizim stada güzellik katıyor en başından beri söylüyorum. köşe yırtıkları gereksiz fazla ama 2 tane yeterdi. :by2:

[/quote] bende senin dediğini çok söyledim burdan hatta tepki de gördüm ama nafile maalesef eski açık da böyle kalacak bir sürü giriş çıkış, çatal merdiven olarak. Eski açığı geçtim 3 tribün yirtigi da kalacak ne portatif tribün olur ne de ileride kapatılır ( lütfen kimse deprem demesin bugün en an 50 tane stada baktım bir çoğunda 2 yırtık var ) en azından taraftar olarak sıkıntı yaptığımız çatal merdiven koltuk rengi tribün yırtıgi vs konularda gönlümüzce olsa

Çevrimiçi Kartal Ç

15 kısmı rüya olabilir :D 8-10 bin kişilik spor merkezi yapmak istiyoruz demişti. basketbol haricinde güreş boks jimnastik için de ayrı salonları olan bi spor merkezi.

Çevrimdışı saricasi

şimdinin her gerçegi bir zamanlar rüya idi:)
evet basket sahasida yapılaçak...
Zoru başarırız imkansız brz zaman alır gibi oldu bu :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ahmet türker

ne demek istediğini de anlatsaydın sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Zoru başarırız imkansız brz zaman alır gibi oldu bu :)
aynen öyle Beşiktaşlı olmanın temelinde bu var zoru yapıyoruzda imkansız zaman alıyor... :ok:

Çevrimdışı Anıl

aynen öyle Beşiktaşlı olmanın temelinde bu var zoru yapıyoruzda imkansız zaman alıyor... :ok:
Mabet abi hazır buradayken tartışılan şu kolonlar arası cam ve prekastların gözükmemesi olayına açıklık getirebilir misin ? Çünkü proje bölümünde ki projelerde kolonlar arasında cam var gözüküyor. @bjk_mabet

Çevrimdışı sosyalkartal

ne demek istediğini de anlatsaydın sevgili kardeşim. :)
bir ara aklımda kalmış stad bittikten sonra basketbol sahası yapacağız diye dedim acaba ben böyle istiyorum diye kafamdan mı uydurdum bu olayı diye ama gerçekmiş sadece kapasiteyi yanlış biliyormuşum 15 bin değil 8 10 bin kişilik demiş fikret başkanımız

ysariusta

• Ziyaretçi

şimdi verecekler size hafriyat yapılmayacak, lojistik sorunu olmayan bir arazi apışıp kalacaksınız. Abbasağaya yapılsın baride alışkanlıklarınıza uygun olsun  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet abi hazır buradayken tartışılan şu kolonlar arası cam ve prekastların gözükmemesi olayına açıklık getirebilir misin ? Çünkü proje bölümünde ki projelerde kolonlar arasında cam var gözüküyor. @bjk_mabet
evet o aralarda kartal amblemli krılmaz camlar olucak zaten o kısım yola sırfı önünde çok az bi kaldırım olucak...

Çevrimdışı bjk_mabet

şimdi verecekler size hafriyat yapılmayacak, lojistik sorunu olmayan bir arazi apışıp kalacaksınız. Abbasağaya yapılsın baride alışkanlıklarınıza uygun olsun  :evillol:
:D :D :D

Çevrimdışı Anıl

evet o aralarda kartal amblemli krılmaz camlar olucak zaten o kısım yola sırfı önünde çok az bi kaldırım olucak...
Sağol abi :) Görüşemiyoruz uzun zamandır  :by2:

Çevrimdışı serti67

mabet hocam tum kolon aralarımı cam olucakk sadece  numaralı falan degıl dımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese iyi geceler , yolu kolayladik az kaldi ...

Çevrimdışı ahmet türker

bir ara aklımda kalmış stad bittikten sonra basketbol sahası yapacağız diye dedim acaba ben böyle istiyorum diye kafamdan mı uydurdum bu olayı diye ama gerçekmiş sadece kapasiteyi yanlış biliyormuşum 15 bin değil 8 10 bin kişilik demiş fikret başkanımız
inşallah 15 bin kişilik olur ama ben başkanın rakam verdiğini hatırlamıyorum , haberin altında 8-10 bin kişilik olacağı tahmin ediliyor diye yazmışlardı ,salon yapıldığında 10 bin kişilik olursa vay sen 15 demiştin diyenlerde olur mu sırf muhalefet olsun diye acaba . :lol: