Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

TT arenayla Şükrü Saraçoğlu kaç yılda bitmişti?

saraçoğlu parça parça yapıldı komple bitmesi 7 yıl sürdü
ttarena 2007 de başladı hala %100 tamamlanmadı. 7+ kaç olur belli değil.

Çevrimdışı attila_metu

:D benim yanımda geovani onun yanında mabet vardı :evillol: önümde rubi_tobin onun yanında adem vardı keşke haberdar etseydin @attila_metu

Vay arkadaş 90 dk mabet önümdeymis de haberim yokmuş. Benim yanımda bıyıklı bi arkadaş vardı. @Necmi abi senin arkandakinin yanı oluyor. O arkadaş forum dan mi acaba. 90 dk boyunca tek bir tezahürata eşlik etmedi.

Çevrimdışı AdemG

Vay arkadaş 90 dk mabet önümdeymis de haberim yokmuş. Benim yanımda bıyıklı bi arkadaş vardı. @Necmi abi senin arkandakinin yanı oluyor. O arkadaş forum dan mi acaba. 90 dk boyunca tek bir tezahürata eşlik etmedi.

biyikli dedi.. ben degilim.  :D

Çevrimdışı attila_metu

Sagdan ikinci benim. Sagdan üçüncü de bahsettiğim bıyıklı arkadaş  :) onun yani sirada forum tayfası.

Çevrimdışı Efe

gtürkmen bu gece beton var demiş twitte.
ozaman 3 kirislik alan betonlanacak orasi bitmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kolon ve pede betonu varmis yeni acikta tabls yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

Cuma günü çatının ilk kolonlarına başlanıyormuş. Hadi hayırlısı...

Çevrimiçi Necmi

Sagdan ikinci benim. Sagdan üçüncü de bahsettiğim bıyıklı arkadaş  :) onun yani sirada forum tayfası.
yok forumdan değil öndeki beyazlı yiğitcan yanındaki yakup onun yanında oktay var :D

Çevrimdışı cagdas44

yok forumdan değil öndeki beyazlı yiğitcan yanındaki yakup onun yanında oktay var :D

Sanırım @ZEKI abininde şapkası görünüyor

Çevrimdışı ahmet türken

biyikli kimse yoktu. Zaten bagirmadan kimse diramaz o grupta
 Aktar boraz sessiz kaliyo :tabe:

Çevrimdışı ahmet türken

:D benim yanımda geovani onun yanında mabet vardı :evillol: önümde rubi_tobin onun yanında adem vardı keşke haberdar etseydin @attila_metu
mabetin yanindz ben arkamda oktay onun yaninda zeki abi onun yaninda yakup vardi :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Aralık 2014, 20:39:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bugün sadece 3 kirişini kalıpladılar 5.tablannın daha kalıplama bitmemiş son fotoya göre 2 güne bitecektir :) :)
Kirisin kaliplari da bitip oylemi betonluyolar abi ??,  @Efe

Çevrimdışı Kemal

Bıyıklı kesin mabet :) Başkanın transferleri yalanladığı gibi yalanladığınıza göre

Çevrimdışı Türkay

Abiler konu dışı ama UNIBJK nedir tam olarak?  :alala: :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Abiler konu dışı ama UNIBJK nedir tam olarak?  :alala: :alala:
Bulundugun şehir de üniversite li genclerin kurdugu grup.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bulundugun şehir de üniversite li genclerin kurdugu grup.

Abi geçen sene bi ilan da fener derbisine UNIBJK ile gelmek isteyenler xxx numarasını arasın gibi bi ilan vardı. Şimdi de arkadaş tottenham macına UNIBJK ile gidiyor ben de gidebilir miyim mesela? Liseliyim  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Abi geçen sene bi ilan da fener derbisine UNIBJK ile gelmek isteyenler xxx numarasını arasın gibi bi ilan vardı. Şimdi de arkadaş tottenham macına UNIBJK ile gidiyor ben de gidebilir miyim mesela? Liseliyim  :lol:
Onu organizasyonla konusmalisin onlar karar verir buna :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Onu organizasyonla konusmalisin onlar karar verir buna :)

Teşekkürler bilgi için gelirim belki  :lol:

Çevrimdışı WarrChief

belki bunun başka nedenleri vardır seni değilde başkalarını hedefe kitlemek istemiştir belki basının gündeminde tutmak ve stad inşaatının sürekli basının gündeminde ve göz önünde kalmasını istemiştir. O inşaatın ne zorluklar altında yapıldığını biliyormusun maddi anlamda demiyorum her şeyi oturup taraftara anlatmak zorunda değiller kaldıki bu ayağına kurşun sıkmaktır başından beri takip ediyor olsan zaten yaşananları bilir böyle konuşmazsın televizyonda seyretmek sadece demeçleri dinlemek stad inşaat sürecini takip etmek anlamına gelmiyor her şey ortalıkta konuşulmuyor bazen başka şeyleri önleyebilmek için ittialı konuşmak zorundasın bende eminim buz dağının ucunu biliyorumdur bu bile Başkanın konuşmalarına hak vermeme yetiyor @WarrChief

@Necmi güzel soyledin abi o zaman bizlere misyon yuklenmemeli birseyleri bize anlatmıyorlarsa o zaman kendileri kendi imkanlarıyla yapsınlar:)) zaten surec gosteriyorki kimse bu kafada değil neyseki hedef olarka bizi gostermiyorlar yani taraftarın bu kadar az destek vermesine ragmen bizlere tesekkur ediyorlar  buda guzel bir nokta ama stad konusunda o desteği gormeediler

ama baskalarına mesajsa yani devleteyse onlara baskıysa bunu anlarım ama medyada gundemde kalmasksa akalıyorlar ama karsı taraftaki herkesede laf veriyorsun buda onların aradıgı birsey:(( herneyse artık anlasılıyorki abi benim dediğim gibi hareket ediliyor artık tarih vermiyorlar bakmayın yine catıdır sudur budur veriliyor ama bitis surecinde yok boyle bir hamle ha işlerini hallettiler artık gerek yok diyorlarda olabilirler hata yaptık ondanda vermiyor olabilirler:))

Çevrimdışı Fatih

Vayy eski acik ust katlara prekast konmaya baslanmis...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

Cuma günü çatının ilk kolonlarına başlanıyormuş. Hadi hayırlısı...
Üretimine mi başlanıyormuş

Çevrimdışı kyiv

Bana söylenen kolon dikimine.Tabiki çok da detaylı bilemediğim için detayları soramadım. Hafta sonu fotolarında herşey daha net belli olur.

Çevrimdışı Necdet KORKMAZ

İlk mesajımı stadımız şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek atıyorum.

Bu arada profilimde 41 yaşında yavru kartal yazması anlamlandıramayacağım bir şekilde garip ve komik geldi  :lol:
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 21:47:56 Necdet KORKMAZ ]