Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

•HandE• ‏@Hhaandde twitter hesabından alıntı

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlara sonsuz teşekkürler.

@Necmi abi bilgiler için teşekkürler

son sorum eski numaralı trübünü düşündüğümüzde şeref trübünü çıkışını o keşmekeşi hepimiz biliriz.

Yeni stadda aynı bölgeden şeref trübünü girişi yine aynı şekilde mi olacak ?

O kısıtlı alanı nasıl değerlendiriyoruz.

Teşekküler

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı SDemirsoy

Öyle bir İngilizce varki adam çizim yapmayı bırakabilir diyorsun yani :lol:
hesabı kapatır gider :D

Çevrimdışı Caner

hesabı kapatır gider :D

Ya saatçinin de çok bi ingilizcesi yok zaten derdini anlatacak kadar yarım yamalak var

Çevrimdışı Caner

eğer sorularınız hazırsa en sorayım daha önce de sormuştum zaten ona

Çevrimdışı SDemirsoy

eğer sorularınız hazırsa en sorayım daha önce de sormuştum zaten ona
sorduk Caner Tamamdır :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

şimdi bi yeni inönü fotosu olaydı ne iyi olurdu, @SDemirsoy
Velhasıl temiz kalpli adammışsın abi  :)

Çevrimdışı ahmet türker

eski açıkta betnlama var ama nereye çözemedim efe kardeşim. :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Velhasıl temiz kalpli adammışsın abi  :)

keşke, şimdi çatı malzemeleri stada şimdi bi giriş yapsa deseymişim.  :bandit:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

eski açıkta betnlama var ama nereye çözemedim efe kardeşim. :)

çıkış kapısına galiba abi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bi fışkırıtıcı daha geldi eski açıktaki toplanıyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

büyük ihtimal  numaralıda kalıplanan sütunlar betonlanacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Aralık 2014, 19:04:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler ozellikle @Efe abi sorum sana 5.tabla bugun yada yarin betonlanmaz mi yahu ??, demir isi bitmis gibi ?? :alala:

Çevrimdışı Tolga

Beyler ozellikle @Efe abi sorum sana 5.tabla bugun yada yarin betonlanmaz mi yahu ??, demir isi bitmis gibi ?? :alala:
evet ben de dikkat ettim demirleme işi bitmiş gibiydi sanki betonlanması gerekmez mi :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı attila_metu

Aynen oyle.Teşekkurler  Faruk foto icin.Paint için musait deildim.
Bu arada Kasımpaşa macı çıkışında forum ahalisini gordum.Taksideydim,seslendim fakat sesimi duyuramadım.Hepinizi tanıdım ama mabeti secemedim.:))))

Kasımpaşa maçını forum ahalisiyle yanyana izledim ama ses etmedim.onların haberi yoktu. Gizliden mabet hangisi çözmeye çalıştım olmadı :)
@Necmi abi kendini direk belli ediyor ama.

Çevrimdışı Deniz

abi ingilizcesi iyi bir arkadaşımız @Deniz yardımcı olur bana söylesin akşam yazarım benim ingilizce sakat  :icool:
Şimdi okuldayim aksam ne sormak istiyorsan soyle ben ceviririm ingilizceye @SDemirsoy
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bugün sadece 3 kirişini kalıpladılar 5.tablannın daha kalıplama bitmemiş son fotoya göre 2 güne bitecektir :) :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

5.tablada eğer 3 kirişlik alan betonlanacaksa bu gece betonlanabilir o zaman bölmüş olacaklar tablaları :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlara sonsuz teşekkürler.

@Necmi abi bilgiler için teşekkürler

son sorum eski numaralı trübünü düşündüğümüzde şeref trübünü çıkışını o keşmekeşi hepimiz biliriz.

Yeni stadda aynı bölgeden şeref trübünü girişi yine aynı şekilde mi olacak ?

O kısıtlı alanı nasıl değerlendiriyoruz.

Teşekküler
@Cenk Mert İnanç çok iyi bilmiyorum ama projede görünen şeref tribününe otoparktan asansör ve yürüyen merdivenle çıkış var  basın tribünü girişi bir üst katta taraftar girişleri ayrılmış eski açık ve yeni açık köşelerden giriliyor şeref tribünü ve basın tribünü ile taraftarın bağı tamamen kesiliyor alt katta olan VIP ve loca girişleride ayrı ama üst kat loca longları şeref tribünüyle ortak kullanılabilir yada arada bağımsız bölüm yaparlar o konuda bilgim yok

Çevrimiçi Necmi

Kasımpaşa maçını forum ahalisiyle yanyana izledim ama ses etmedim.onların haberi yoktu. Gizliden mabet hangisi çözmeye çalıştım olmadı :)
@Necmi abi kendini direk belli ediyor ama.
:D benim yanımda geovani onun yanında mabet vardı :evillol: önümde rubi_tobin onun yanında adem vardı keşke haberdar etseydin @attila_metu

Çevrimdışı demir_kArtAl

5.tablada eğer 3 kirişlik alan betonlanacaksa bu gece betonlanabilir o zaman bölmüş olacaklar tablaları :)

gtürkmen bu gece beton var demiş twitte.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Türkay

TT arenayla Şükrü Saraçoğlu kaç yılda bitmişti?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler