Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6385388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bir stadın kaba inşaat hali bile bu kadar güzel mi olur yarabbim  :)
bitince dünyanın en güzeli olacağından, şimdiden güzel görünmesi normal; diyerek tüy dikmek istiyorum.

bitince dünyanın en güzeli olacağından, şimdiden güzel görünmesi normal; diyerek tüy dikmek istiyorum.

Valla öyle iki aydır bjk yolum düşmedi gitmemiştim,hep fotolardan bakıyordum gecen pazar akşamı taksımden inerken stada bir baktım içim gitti ya hayaller üstüne hayallet süper oluyor..

Yılbaşı gecesi tekrar gidecegim yılbaşını stad a bakarak gecirecegim... 00:00 da ordayım :)

Çevrimdışı Mustij1903

Cümleten iyi akşamlar. Konuya hakim arkadaşlar, sizce kaba tam olarak ne zamana biter.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla öyle iki aydır bjk yolum düşmedi gitmemiştim,hep fotolardan bakıyordum gecen pazar akşamı taksımden inerken stada bir baktım içim gitti ya hayaller üstüne hayallet süper oluyor..

Yılbaşı gecesi tekrar gidecegim yılbaşını stad a bakarak gecirecegim... 00:00 da ordayım :)
haydaaaa

Çevrimdışı Burak

Bir şey merak ediyorum, önüne gelen yalan haber yapabiliyor hala ancak bu haberler kulüp sitesinden yalanlandığında bu internet sitelerinin bu haberlerini kaldırmaları ve kendi kendilerini yalanlamaları gerekmiyor mu hukuki olarak? Herkes yalan haberi yayıyor yayıyor sonra da kimse yalanlamaları yaymıyor, pek interneti kullanmayı bilmeyen çoğu kişi de bu haberlere inanarak kulübü kötülemeye başlıyor. :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

şuan eski açıkta beton ssürüyor kalıplanan kolonlar ve sutunlar var stad genelinde onlarda bu gece betonlanacaktır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykutt

ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bir stadın kaba inşaat hali bile bu kadar güzel mi olur yarabbim  :)
Prekastsız taraflar da bitsin siz o zaman görün ihtişamı.Çatı ve küfeki taşının konulmasından bile söz etmeye gerek yok. :super:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir şey merak ediyorum, önüne gelen yalan haber yapabiliyor hala ancak bu haberler kulüp sitesinden yalanlandığında bu internet sitelerinin bu haberlerini kaldırmaları ve kendi kendilerini yalanlamaları gerekmiyor mu hukuki olarak? Herkes yalan haberi yayıyor yayıyor sonra da kimse yalanlamaları yaymıyor, pek interneti kullanmayı bilmeyen çoğu kişi de bu haberlere inanarak kulübü kötülemeye başlıyor. :s20: :s20: :s20:
Burak'cım yalan haberler sadece spor alanında olmuyor. Hukuki olarak yalanlama yetmiyor, tezkip edilmesi için dava gerekli bildiğim kadarıyla. Ancak burada asıl etkili olması gereken meslek örgütleridir. Yani gazeteciler cemiyeti, spor yazarları derneği gibi. Bu kuruluşlar yıllar önce kendi içlerinde yalan habere tepki veriyorlardı ancak gazeteleri gazeteciler değil medya baronları çıkarmaya başladıkça birilerinin ekmeğine yağ süren müsvettelere döndü hepsi. Boyalı basına sadece Beşiktaş haberleri için değil tüm haberleri için güvenme bence.
O kadar yalancılar ki hani sayfa doldurmak için yapılan "şu icat edildi" "bu hastalığa çare bulundu" haberlerinde bile bir "İsviçreli Bilim Adamları" süslemesi var; külliyen yalan tabi. İsviçre nüfusunun tamamını bilim adamı sanırsın. O yalan haberi yapacağına İsviçre bankalarında kimlerin hesapları var onu bulsana! Neyse sayfayı baltalamayalım. Haberlere bakarken illa kaynağına bakmanı öneririm. Mesela geçen çıkan bir firmanın işi bıraktığı haberi; haber hemen her sitede yayımlandı ama hepsi de o yalan haberi kaynak gösterdi. Kaynak boyalı basınsa kulakardı et gitsin.

Çevrimdışı onurt

Stadın plansız programsız bir şekilde yürütüldüğüne dair eleştirileri son derece acımasız buluyorum. Beşiktaş İnşaat A.Ş. nezdinde İhsan Coşkuna yapılan eleştirileride. Herkesin yeterince özverili ve inanarak çalıştığını düşünüyorum. Yoksa Böyle bir inşaatın 11 ayda bu hale gelmesi mümkün olmazdı.

Forumlarda onu niye öyle yaptılar acaba dediğimiz şeylerin bir kaç ay sonra sebebini öğrendiğimiz çok oldu.

İhsan Coşkunu tanımam etmem ama Sabrileştirmeninde alemi yok. Bu inşaat yaklaşık bir buçuk yıldır gece gündüz demeden çalışıyor, bu adamlar arka planda gecelerini gündüzlerine katıp çalışmasalar yürür mü sanıyorsunuz. 

Adamlar Türkiyenin en zengin başkanının 8 senede başlatamadığı bir projeyi başlattı ve bitiriyor, ama burada "haftaya netleşir" geyiği bitmek bilmedi. ayıptır. 

Başkanın verdiği tarihleri takip edenler maşallah stadı bu kadar yakından takip etmiyor. Allah bilir ne kombine almıştır ne olimpiyat yollarına düşmüştür.

Prefabrik tek katlı bi evi bile 30 günde teslim ediyorlar, el insaf.

Katılıyorum. Çok güzel bir iş çıkıyor ortaya, eleştiriler bazen çok acımasız.
Başkanın verdiği tarihlerin bir amacı vardı ve o amaca ulaşıldı. Elde sadece 25 loca kaldıysa başarılı olunmuştur.

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

kaba bittikten sonra çatı başlayacak.çatı 3-4 ay sürecek.peki biz ne yapacağız o sürede.çatıyı zaten seyredemeyeceğiz.kaldı ki kaba inşaat kadar hareketli olmayacak sanırım ilerlemeler.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi murat

kaba bittikten sonra çatı başlayacak.çatı 3-4 ay sürecek.peki biz ne yapacağız o sürede.çatıyı zaten seyredemeyeceğiz.kaldı ki kaba inşaat kadar hareketli olmayacak sanırım ilerlemeler.
içeriye kamera koydurup fayansları  sayarız :D

Belli olmaz, bizim için yeni bir heyecan olacak. Keşke 2 firma yapsaydı  :evillol: rekabet muhabbet demek :)

Çevrimdışı saricasi

Herkese slm,numaralının şuanki üst kolonları daha yukselcekmi en Son halimi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı quentine83

Belli olmaz, bizim için yeni bir heyecan olacak. Keşke 2 firma yapsaydı  :evillol: rekabet muhabbet demek :)
@aktar_ismail sen kesin yeni açık tarafından başlayan firmayı tutardın. :evillol: :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi murat

Burak'cım yalan haberler sadece spor alanında olmuyor. Hukuki olarak yalanlama yetmiyor, tezkip edilmesi için dava gerekli bildiğim kadarıyla. Ancak burada asıl etkili olması gereken meslek örgütleridir. Yani gazeteciler cemiyeti, spor yazarları derneği gibi. Bu kuruluşlar yıllar önce kendi içlerinde yalan habere tepki veriyorlardı ancak gazeteleri gazeteciler değil medya baronları çıkarmaya başladıkça birilerinin ekmeğine yağ süren müsvettelere döndü hepsi. Boyalı basına sadece Beşiktaş haberleri için değil tüm haberleri için güvenme bence.
O kadar yalancılar ki hani sayfa doldurmak için yapılan "şu icat edildi" "bu hastalığa çare bulundu" haberlerinde bile bir "İsviçreli Bilim Adamları" süslemesi var; külliyen yalan tabi. İsviçre nüfusunun tamamını bilim adamı sanırsın. O yalan haberi yapacağına İsviçre bankalarında kimlerin hesapları var onu bulsana! Neyse sayfayı baltalamayalım. Haberlere bakarken illa kaynağına bakmanı öneririm. Mesela geçen çıkan bir firmanın işi bıraktığı haberi; haber hemen her sitede yayımlandı ama hepsi de o yalan haberi kaynak gösterdi. Kaynak boyalı basınsa kulakardı et gitsin.
bu kulüpler aynı zamanda halka açık şirketler.bu aslında spekülasyon ve hatta manüpülasyon olarak değerlendirilmeli ve bunun sonucu olarakta spk nın gereğini yapması icap eder.basın zırhıyla istedikleri gibi yazıyorlar.anlaşılan ya kanunlar yetersiz yada görevliler vazifesini yapmıyor.

Çevrimiçi murat

@aktar_ismail sen kesin yeni açık tarafından başlayan firmayı tutardın. :evillol: :evillol:
iki firma yaparsa kesinlikle locaların metrekare olarak yüzde 43 ünü yapan uyuşuk firmayı desteklerdi :D

Hayır. @Necmi abilerin karşısında yer alırdım.  :evillol:
Mustafa inşallah artık stadyum içerisinden resim çekebilir.

Çevrimdışı Efe

tam tersi seyredeceğiz çatı saha içinde yapılacak bi türlü öğretemedim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

içeriye kamera koydurup fayansları  sayarız :D
Vallaha yaparız @MURAT abi  :bandit:
Bizde SAKAT çookk  :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

bu arada yeni açıkta o ufak fışkırtıcı tam numaralı birleşiminde arka tarafta şahlanmış çok yüksek ihtimal bugün kalıplanan perdeli kolonlara beton atıyor fışkırtıcı yeni açığın içinden ona beton gönderiyor olabilir ufak fışkırıtıcıda kolon ve perdelere gönderiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

tam tersi seyredeceğiz çatı saha içinde yapılacak bi türlü öğretemedim :icool:
@Efe sen bursanın çatıyı izlemişsindir.şöyle çay koyup canlıdan çatı izlenirmi yani.kaba inşaatın tadını verir mi  :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sosyalkartal

Aslen eskişehirliyim eskişehirede yeni stad yapılıyor ama inşaatına bakamıyorum bile o kadar birbirinden kopuk bütünlüğü olmayan beton yığını saha tribünlerle uzaktan akraba gibi ama buraya bakınca moral buluyor insan sanat eseri gibi maşallah  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sedat krty

Arkadaşlar Beşiktaş dergisi aralık sayısı cıktı almayı unutmayalım :)

Çevrimdışı Türkay

Belki o zamana kadar basket arenası somutlaşır da onu tartışırız.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

Tothennam maci gelse de Olimpiyatta kicimiz donsa.. O maca forumdan eksiksiz gideriz heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...