Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6385604 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yusuf koca

:claps: :claps:
Stadın plansız programsız bir şekilde yürütüldüğüne dair eleştirileri son derece acımasız buluyorum. Beşiktaş İnşaat A.Ş. nezdinde İhsan Coşkuna yapılan eleştirileride. Herkesin yeterince özverili ve inanarak çalıştığını düşünüyorum. Yoksa Böyle bir inşaatın 11 ayda bu hale gelmesi mümkün olmazdı.

Forumlarda onu niye öyle yaptılar acaba dediğimiz şeylerin bir kaç ay sonra sebebini öğrendiğimiz çok oldu.

İhsan Coşkunu tanımam etmem ama Sabrileştirmeninde alemi yok. Bu inşaat yaklaşık bir buçuk yıldır gece gündüz demeden çalışıyor, bu adamlar arka planda gecelerini gündüzlerine katıp çalışmasalar yürür mü sanıyorsunuz. 

Adamlar Türkiyenin en zengin başkanının 8 senede başlatamadığı bir projeyi başlattı ve bitiriyor, ama burada "haftaya netleşir" geyiği bitmek bilmedi. ayıptır. 

Başkanın verdiği tarihleri takip edenler maşallah stadı bu kadar yakından takip etmiyor. Allah bilir ne kombine almıştır ne olimpiyat yollarına düşmüştür.

Prefabrik tek katlı bi evi bile 30 günde teslim ediyorlar, el insaf.

Çevrimdışı Deniz

Stadın plansız programsız bir şekilde yürütüldüğüne dair eleştirileri son derece acımasız buluyorum. Beşiktaş İnşaat A.Ş. nezdinde İhsan Coşkuna yapılan eleştirileride. Herkesin yeterince özverili ve inanarak çalıştığını düşünüyorum. Yoksa Böyle bir inşaatın 11 ayda bu hale gelmesi mümkün olmazdı.

Forumlarda onu niye öyle yaptılar acaba dediğimiz şeylerin bir kaç ay sonra sebebini öğrendiğimiz çok oldu.

İhsan Coşkunu tanımam etmem ama Sabrileştirmeninde alemi yok. Bu inşaat yaklaşık bir buçuk yıldır gece gündüz demeden çalışıyor, bu adamlar arka planda gecelerini gündüzlerine katıp çalışmasalar yürür mü sanıyorsunuz. 

Adamlar Türkiyenin en zengin başkanının 8 senede başlatamadığı bir projeyi başlattı ve bitiriyor, ama burada "haftaya netleşir" geyiği bitmek bilmedi. ayıptır. 

Başkanın verdiği tarihleri takip edenler maşallah stadı bu kadar yakından takip etmiyor. Allah bilir ne kombine almıştır ne olimpiyat yollarına düşmüştür.

Prefabrik tek katlı bi evi bile 30 günde teslim ediyorlar, el insaf.

İyi de abi burada insanların beğenmediği şeyleri söyleme hakkı var ve eleştirisini yapıyor bunda ne var?

İhsan Coşkuna kimse burda kötü niyetli falan demedi.Herkes iyi niyetli biri olduğunu biliyor ama iyi niyet de bir yere kadar yapılan eleştirilerin hangisi yanlış veya eksik?@Necmi abi tam 3 ay önce eski açık-numaralı kesişimini söyledi durdu bugün gelinen noktada ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı.

Ya da ihsan coşkun kaba kasımda bitecek demedi de bunu biz mi uydurduk?

Bizler de bu stadı gece gündüz takip eden insanlarız.Yanlış eksik gördüğümüz yerlerde eleştiri yapmalıyız,yapmak zorundayız.Burada eleştiri yapıyorsak 50 sene boyunca evimiz olarak kullanacağımız mabedimizi daha güzel görmek istediğimiz için burada art niyet değil aksine gayet iyi bir niyet var..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar avatarlara kendi resimlerinizi koyarsanız daha güzel olur bence hemde kiminle yazıştığımızı görmüş oluruz
ya o biraz sıkıntılı mesela ben ilk başta seni Alişan sandım, sonra dedim ne alakası var  :lol: :lol: :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111209#msg111209 date=1417534459]
@Fatih memnun olurum gece çekimleri zor iş hiçbirşey belli olmuyor :)
[/quote]
Çözümü var manuel ayarlarını yaparsan aslanlar gibi çekebilirsin. Belki başkandan da izin alabilirsin orada görüp. Git bence...

Çevrimiçi Necmi

valla fotolardan anlaşıldığı üzere obitaş otopark hariç tribünü çiçeklerden önce bitirecek gibi. Bence çiçeklerde bir problem var geçtiğimiz haftadan beri . Para sıkıntısı olduğu çok açık . Halletmeye çalışılıyordur inşallah. Yeni açık bu hafta sonu itibari ile sadece testere kirişlere kalır ki , Bence ocak 7 de bu iş tamam .
emin olma Para sıkıntısı olduğu çok açık kelimesi iddialı bir kelime on gündür 28 lik demir yok şantiyede bulunamıyor o yüzdende üst kat işleri durdu bu çiçekleri çok etkiledi kolon ve testerelerde 28 lik demire ihtiyaç var ve çalışamıyor obitaşta durdu üstlerde bir avantajı tablası vardı ordan devam etti bir kaç gün önce 6 tır 30 luk demir buldular ve kısmi olarak çalışmaya başladılar bu tamamen piyasadaki demir yokluğuyla ilgili bir durum 10 gündür şantiyeyi ciddi etkiledi işleri durma noktasına getirdi yani görüldüğü gibi parasal bir durum değil bu @yavvuzz para yokluğu yaşanmadımı yaşandı çiçekler daire satıp emekçilerinin maaşını ödedi yani para için işi yavaşlatmaz maaşlı eleman çalıştırdığı için emekçi yatsa bile maaşını ödüyor ve yavaşlama çiçekleri ciddi zarara uğratıyor obitaşta durum daha farklı taşören çalıştırıyor götürü işde iş veremezse emekçileri tutamaz o yüzden iş yavaşlaması her iki firma içinde büyük sıkıntı ve maddi kayıp demektir

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu seçim kullanıcıların taleplerine bırakılmış, öyle bir zorlama yok bildiğim kadarı ile.

Haklısınız profil fotoğrafları kendi fotoğraflarımız olsa güzel olur istiyorsunuz fakat ben istemiyorum misal. Bana göre böyle daha güzel, ha yarın bu fikrim değişir belki bunu da bilemem. Bu öyle anonim olma çabası değil tabi ki sadece zevk meselesi, zaten her yerde adımız sanımız resmimiz var yahu (:

yok resim kendi resmin olması şart değil mutlaka bir avatar kullanın diyoruz insanların aklında kalması için avatarsız hoş durmuyordu artık sistem otomatik avatar atıyor o sorun kalktı birde ismimizi ve yaşımızı doğru kullanırsak forumdaki samimiyet ve saygı açısından iyi sonuç doğuruyor @faith bende kendi resmimi kullanmıyorum insanlar istemiyebilir özel bir durum bu

Çevrimdışı gokhan_ibis

Herkese merhaba bende forumun sessiz takpçilerindenim İzmir'de öğrenci olduğum için yoğunluktan konulara pek katılım yapamıyorum. Vizelerimin bitmesi sebebiyle istanbula geldim ve bugün mabetimize gittim çektiğim bikaç resimi paylaşarak konuya katkı yapmak istedim. Resimler büyük boyutlu olduğu için tek tek paylaşıcam. Forumda emeği olan herkese büyük Beşiktaşk'lılara  selamlar..

Çevrimdışı Deniz

Herkese merhaba bende forumun sessiz takpçilerindenim İzmir'de öğrenci olduğum için yoğunluktan konulara pek katılım yapamıyorum. Vizelerimin bitmesi sebebiyle istanbula geldim ve bugün mabetimize gittim çektiğim bikaç resimi paylaşarak konuya katkı yapmak istedim. Resimler büyük boyutlu olduğu için tek tek paylaşıcam. Forumda emeği olan herkese büyük Beşiktaşk'lılara  selamlar..
:hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bugun passolige basvursam Trabzon macina yetisirmi? Ben Antalya'dayim, var mi kimse maca gidecek bir organizasyon yapalim...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

Bugun passolige basvursam Trabzon macina yetisirmi? Ben Antalya'dayim, var mi kimse maca gidecek bir organizasyon yapalim...
mac günü tek kişilik passo alirsin gişelerden abi yap basvurunu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetthedum

Yeni açık tribünün restaurant ile ve tarihi giriş ile içeriden bağlantısı olacak mı acaba? Yeni açık kale arkasından kombine düşünüyorum da.

Not: Anlaşılacağı üzere stad bitiş tarihi ilgili ve yavaş olması umrumda değil. Ben zaten başkan stad ağustosta hazır olur dediğinde  içinden 2015 ağustosu kast ettiğine neredeyse emin(d)im. Dolayısıyla aslında taa ilk günkü plana halen uyulduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla kasmıyorum ve bu sürecin keyfini çıkarıyorum şahsen. Mayıs kürekleriyle, pomasıyla, gençlerbirliği maçıyla, gaziler büfesiyle, fotoğrafçıları ve forumuyla eğlenceli ve taraftar profilimizi geliştirici bir süreç oluyor. Keyfini çıkarmak lazım.

Saygılar.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

etkinlik ve organizasyon başlığı

http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/trabzon-maci-icin-konya%27ya/msg105980/#msg105980

Çevrimdışı FARUK

hoşgeldiniz, elinize sağlık  :ok:

Çevrimdışı gokhan_ibis

bugün statta çalışmalar çok iyiydi yeni açıkta demirleme iyi gidiyor numaralıda testere hazırlıkları var eski açıkta prekast takımı iyi gidiyor arka kolon çalışmaları ve testere kiriş iskele kurulumu hazır her yerde işçi vardı maşallah :)

Çevrimdışı Oktay

önümüzdeki günlerde catıyla kaba inşaat eş zamanlı ilerliyeceği için kabanın bittiği gün çatının havaya kalkcağı günün habercisi olacaktır :D

Çevrimdışı Oktay

@Erdinc geldi kesin forumda bi ayar değişikliği olcak yada olabilir :icool:

Çevrimdışı cisse557

o vinçin içinde ne var ya abi atletle çalışıyor  :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Eline sağlık hoşgeldin İstanbul'a.... Mezun olup napcan forumda biraz daha görün....  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı AyhanÇağlar

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60488/kulubumuzden_aciklama.html

Bugün internet sitelerinde yer alan Kulübümüzün 75 Milyon Dolar kredi aldığına yönelik haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.

Konu ile ilgili basın-yayın organlarında yayınlanan haberlere taraftarlarımızın ve camiamızın itibar etmemesini rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

emin olma Para sıkıntısı olduğu çok açık kelimesi iddialı bir kelime on gündür 28 lik demir yok şantiyede bulunamıyor o yüzdende üst kat işleri durdu bu çiçekleri çok etkiledi kolon ve testerelerde 28 lik demire ihtiyaç var ve çalışamıyor obitaşta durdu üstlerde bir avantajı tablası vardı ordan devam etti bir kaç gün önce 6 tır 30 luk demir buldular ve kısmi olarak çalışmaya başladılar bu tamamen piyasadaki demir yokluğuyla ilgili bir durum 10 gündür şantiyeyi ciddi etkiledi işleri durma noktasına getirdi yani görüldüğü gibi parasal bir durum değil bu @yavvuzz para yokluğu yaşanmadımı yaşandı çiçekler daire satıp emekçilerinin maaşını ödedi yani para için işi yavaşlatmaz maaşlı eleman çalıştırdığı için emekçi yatsa bile maaşını ödüyor ve yavaşlama çiçekleri ciddi zarara uğratıyor obitaşta durum daha farklı taşören çalıştırıyor götürü işde iş veremezse emekçileri tutamaz o yüzden iş yavaşlaması her iki firma içinde büyük sıkıntı ve maddi kayıp demektir
@Necmi abi ben sadece ilerlemeye gore tahminde bulundum , acikcasi cicekler tarafinda biraz yavaslama goze batiyor fakat bu is tam olarak neden boyle bilemiyordum sen yazana kadar , sagolasin.

ysariusta

• Ziyaretçi

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60488/kulubumuzden_aciklama.html

Bugün internet sitelerinde yer alan Kulübümüzün 75 Milyon Dolar kredi aldığına yönelik haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.

Konu ile ilgili basın-yayın organlarında yayınlanan haberlere taraftarlarımızın ve camiamızın itibar etmemesini rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
10 yıllık kredi alacağını hiç sanmıyorum zaten Başkan'ın.

Çevrimdışı sosyalkartal

ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bir stadın kaba inşaat hali bile bu kadar güzel mi olur yarabbim  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..