Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383997 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar herkes nereye kayboldu, bu sessizliği daha önce wow'da ve DH'de yaşadım, herkes birden bire ortadan kaybolmuştu. yine mi taşınıyoruz?
Futbol başlığındayız takımımızı ve rakiplerimizi konuşuyoruz bekleriz  :)

http://besiktasarena.com/mac-gunu/11-hafta-kardemir-karabukspor-besiktas/msg110534/?boardseen#new
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/msg110534/#new
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

forum yine açılmıyor kasıyor bi türlü giremedeim yeni açıkta beton sürüyor eski açık daha başlamadı :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

forum yine açılmıyor kasıyor bi türlü giremedeim yeni açıkta beton sürüyor eski açık daha başlamadı :bandit:
Bende çok hızlı  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

cache leri temizle dns temizle @Efe,
sanirim mobilde oyle bir sikinti olabiliyor.

Çevrimdışı Efe

2 fışkırtıcıdan 1 tanesi toplandı belki eski açığa geçer :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

cache leri temizle dns temizle @Efe,
sanirim mobilde oyle bir sikinti olabiliyor.

yok abi pc deyim bunu arada sırada yapıyor temizlik yapıyorum hep ama devam ediyor heralde çalışma var yine ufaktan arkada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Yavaş çalışmasını istemiyorsan modemin yanında çiçek felan varsa al onları @Efe  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yavaş çalışmasını istemiyorsan modemin yanında çiçek felan varsa al onları @Efe  :evillol:
obitaş broşürü vardı onu alayım :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

obitaş broşürü vardı onu alayım :evillol: :evillol:
Haa demek ki bu sayede foruma girebildin yoksa hiç giremezdin  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Aralık 2014, 23:29:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar  beton arabalari giriyormu nedir durum simdi pek takip edemedim iki gundur @Efe  abi nedir durum ??  :D

Çevrimdışı Efe

Haa demek ki bu sayede foruma girebildin yoksa hiç giremezdin  :bandit: :bandit:

evt şimdi düzeldi televizyonun yanına koydum televizyon kapandı :biggrinking: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar  beton arabalari giriyormu nedir durum simdi pek takip edemedim iki gundur @Efe  abi nedir durum ??  :D
yeni açıkta yarıdırıyorlar şuan betonlamada eski açık daha başlamadı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

evt şimdi düzeldi televizyonun yanına koydum televizyon kapandı :biggrinking: :biggrinking:
Efe cenke verelim de ceza sahası önüne gömsün  :lol:

Çevrimdışı Efe

abi versekte bizim defansa pek kar etmez panik atak takım dünyada tekiz 5 atacağımız maçları zor zar kazanmada üsütümüze tanımıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oh beee @Efe Abi geldi  :sevinc Asıl Canlı yayın Şimdi başladı  :bandit:  :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Aralık 2014, 23:34:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açıkta yarıdırıyorlar şuan betonlamada eski açık daha başlamadı :)
Abi rampa ne durumda araclar artik giris cikis yapabiliyorlar mi ???  @Efe abi

Çevrimdışı happy_

hangi ceza sahasını önüne koyacak? olimpiyat'a mı, başakşehir'e mi, asaş'a mı, konya'ya mı?

Çevrimdışı Efe

şimdiden söyleyelim yarın öğlen 2-3 gibi bi yeni inönü fotosu çok iyi gider  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Abi rampa ne durumda araclar artik giris cikis yapabiliyorlar mi ???  @Efe abi

giremeseler beton nasıl atılacak @Mehmet  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Bugün acaba eski açık girişin arkasının tablasına başladılarmı efe sen görebildinmi :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi versekte bizim defansa pek kar etmez panik atak takım dünyada tekiz 5 atacağımız maçları zor zar kazanmada üsütümüze tanımıyorum :icool:
@Efe Abi Öne geçtikten sonra panik yapmayıp oyunu Bi Rölantiye ye alsak , Kontralarla Töre Ba Sosa ile herkese Fark atarız  :bandit: Ama anlamsızca Gömülüp, ileriye çıkmayı hiç düşünmüyoruz  :iscrewy:  :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık