Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382569 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Merhaba Çağdaş, akıllı telefonlar için özel bir uygulamamız olacak. Bizi takip etmeye devam et :)

VF twitter. Acaba ne?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı WarrChief

Merhaba Çağdaş, akıllı telefonlar için özel bir uygulamamız olacak. Bizi takip etmeye devam et :)

VF twitter. Acaba ne?  :alala:

loca sahibiysek gelmeden once vericeğimiz siparisler vsvs veya mac esnasında istiyecegşimiz ozel seyler

onun dısında bu uygulamayla o ekranlara verilecek seyleri bu sekilde mobildednde izliyebilicez dahasıda vardırda aklımda bunlar kalmıs

Çevrimdışı taşçı

@aktar_ismail ile maç izliyoruz ve çatallı merdivenleri konuşuyoruz inşallah bu çatallı merdivenler düzeltilir.
Hadi hisset :)

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Oğuzhan  sen bu takımın oyuncusu olamazsın..Koşmuyorsun çalışmıyorsun senin gibiler 20 sene önce oynuyordu...Yazık sana yazık...Bizim 4 tane defans oyuncusuna ihtiyacımız var..Allah kolaylık versin Beşiktaş taraftarına....

Beton ne zaman başlıyor haberi olan var mı :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Oğuzhan  sen bu takımın oyuncusu olamazsın..Koşmuyorsun çalışmıyorsun senin gibiler 20 sene önce oynuyordu...Yazık sana yazık...Bizim 4 tane defans oyuncusuna ihtiyacımız var..Allah kolaylık versin Beşiktaş taraftarına....
evet  kardeşim mücadele etmeyen baskı yapmayan oyunculara günümüz futbolunda yer yok .

Çevrimdışı Efe

Beton ne zaman başlıyor haberi olan var mı :alala:
daha baslamdi betonlama hem eski acikta hemde yeni acikta daha zaman var biraz sonra gelir 2 fiskirtici ve fiskirtmaya baslarlar galibiyetin uzerine :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şimdi fıskirtici giris yaptu yeni aciga gidiyor :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

daha baslamdi betonlama hem eski acikta hemde yeni acikta daha zaman var biraz sonra gelir 2 fiskirtici ve fiskirtmaya baslarlar galibiyetin uzerine :super:
:ok: :ok:

Çevrimdışı umit

@aktar_ismail ile maç izliyoruz ve çatallı merdivenleri konuşuyoruz inşallah bu çatallı merdivenler düzeltilir.
Catalli merdivene dikkat ederseniz alt kat merdiveninden daha ince. Eger asagidaki gibi olursa daha kalin olmali.

Çevrimdışı ahmet türker

lig ilerledikçe iddamız arttıkça ,stadın erken bitmesinin önemi daha da artıyor. yönetimin birşeyler yapıp son 2-3 maça yetiştirmesi lazım .

Çevrimdışı ErmanS

Merdivenlerin stada giriş cıkışları hızlandıracağı icin böyle planlandıgını düşünüyorum. Bizim istediğimiz şekilde yarı yarıya azalıyor giriş çıkış yolu. Bu yuzden çatal merdivenlerden vazgeçileceğine inancım pek yok

Merdivenlerin stada giriş cıkışları hızlandıracağı icin böyle planlandıgını düşünüyorum. Bizim istediğimiz şekilde yarı yarıya azalıyor giriş çıkış yolu. Bu yuzden çatal merdivenlerden vazgeçileceğine inancım pek yok
Alt katlarda çıkış kapısı olmadığı için geniş.

Dünyanın bir çok kaliteli stadyumunda daha büyük tribün bloklarında bile çatallı değil önümüzde bir çok örnek var.

Çevrimdışı ErmanS

Dünyanın bir çok kaliteli stadyumunda daha büyük tribün bloklarında bile çatallı değil önümüzde bir çok örnek var.

ben de çatallı olsun istemiyorum abi yanlış anlama. afet durumlarında kullanılacağı icin giriş çıkışlar aksamasın diye böyle düşünülmüş olabilir diyorum sadece. belki çatallı olmayıp daha geniş yapılabilir sorun buysa

ben de çatallı olsun istemiyorum abi yanlış anlama. afet durumlarında kullanılacağı icin giriş çıkışlar aksamasın diye böyle düşünülmüş olabilir diyorum sadece. belki çatallı olmayıp daha geniş yapılabilir sorun buysa
İnşallah değişir proje.
Yılbaşı çekilişi için tam bilet alacağım, 50 milyon tl eğer tutarsa Beşiktaş'a çatallı merdivenleri düz yapması karşılığında 10 milyon tl önereceğim, pazarlık payı da var cümle alem duysun :evillol:

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar bu çatallı merdiven olayında mabetin düşüncesi nedir.kendisi ne düşünüyor bu konuda...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

açıkçası benim çatal merdivenin değişeceğine dair pek ümidim yok.Başkanı yakalayıp yüzyüze bu mevzuyu konuşmak lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Soralım bakalım. Ne olacak bu çatallı merdiven olayı @bjk_mabet ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Kemal

Çatallı kaşıklı nasıl yapiyolarsa yapsınlar da bitirsinler , karda kiyamette Konya'da derbiye cikacaz

Çevrimdışı happy_

arkadaşlar herkes nereye kayboldu, bu sessizliği daha önce wow'da ve DH'de yaşadım, herkes birden bire ortadan kaybolmuştu. yine mi taşınıyoruz?

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaşlar herkes nereye kayboldu, bu sessizliği daha önce wow'da ve DH'de yaşadım, herkes birden bire ortadan kaybolmuştu. yine mi taşınıyoruz?
yok buraya topraktan girdik, bir yere gitmeyiz.

Çevrimdışı happy_

yok buraya topraktan girdik, bir yere gitmeyiz.
beton atılırken @Efe bile ortada olmayınca panikledim birden.