Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382511 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

Dostlar kusura bakmayın konu dışı olucak ama akşam maçı dinleyebileceğim bir radyo veya tv kanalı varmı canlı anlatım yapan malum 6 da işten çıkıyoruz bare dinleyelim maçı
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı UU1903

arada duvar olacak,24 .koltuk sırası loca duvarına monte olacak.

O kadar baktim projeye farketmemistim. Tesekkurler.

Ama yukseklik konusunda sikinti yasayacagiz gibi, bu resime gore ayaga kalkarsam arkadaki goremez. Locadaki adam da ayaga kalkmaz  :lol:
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Abdullah

Dostlar kusura bakmayın konu dışı olucak ama akşam maçı dinleyebileceğim bir radyo veya tv kanalı varmı canlı anlatım yapan malum 6 da işten çıkıyoruz bare dinleyelim maçı
Trt Radyo 1 in veriyor olması lazım  :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

Artık radyolar vermiyo diye biliyorum bende

Çevrimiçi Necmi

@FARUK kardeşim nasılsın.Bugün kü maçı izlemeyenler için burdan anlatabilirmisin bize..tabi @Necmi  abi izin verirse... 1903 yada diğerlerinden takip edeceğimize buran takip edelim..

maç başlığından neden olmasın :D @yoksul

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Artık radyolar vermiyo diye biliyorum bende
Yok ya Radyo 1 Veriyor olması lazım  :ok:
Ben O saatte işte olacam  :by2: Radyodan Dinlerim artık  :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

kim diyo yok diye nerden çıkarıyosunuz bunları @Abdullah veriyo radyo işte ispatı http://www.trt.net.tr/Radyo/RDAkis.aspx

kim diyo yok diye nerden çıkarıyosunuz bunları @Abdullah veriyo radyo işte ispatı http://www.trt.net.tr/Radyo/RDAkis.aspx
@Serkan7778 @Abdullah ve ben , yine konu dışının dibine vurduk :bandit: @Necmi abi Geldi  :iscrewy: Dağılalım bence  :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Obitaş beklenıldıgi gibi bu hafta sonuna kadar tribüm tablalarını bitirmiş olacak. Bugunde baya bir demirleme olmuş..

Emekcilerin cogu otopark tarafına gececektir.. Artık tüm iş üst testere kirişlerini yapacaklara kalıyor..

Umarım eski acık ve numaralı birleşimi ay ortasına kadar loca kat ları bitirilme noktasına gelir..

Çevrimiçi Necmi

Valla forum acildigindan beri okumadigim sayfa olmadi, konusulduysa kacirmamisimdir ama unutmus olabilirim.

Alt kat localarla tribun nasil ayrilacak? Kombineyi kapali altin en ust sirasindan aldik, arkamizda ne oldugunu bilelim  :)

1 sira da kot farki olacak sanirim, oturarak mac izlemeye aliskin degilim, ayaga kalkinca 1903 tribununde oturan gorebilir mi?
tribün sırası biter bitmez arkada loca sırası başlıyor kesintisiz sanırım araya cam paravan konacak yada beton olur tam bilmiyorum @UU1903

Çevrimdışı GPekcan

Eski açık panaromik resim
@GkhnTRKMN7 twitter hesabından

Eski açık panaromik resim
@GkhnTRKMN7 twitter hesabından
Yeni Açık olmasın O  :evillol:  :evillol:
Sagol bu arada @GPekcan  :claps:

Çevrimdışı levent

Çevrimdışı Tolga

radyo 1 den dinleyebilirsiniz bugünkü maçı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı levent

Çevrimdışı ahmetx

O kadar baktim projeye farketmemistim. Tesekkurler.

Ama yukseklik konusunda sikinti yasayacagiz gibi, bu resime gore ayaga kalkarsam arkadaki goremez. Locadaki adam da ayaga kalkmaz  :lol:
yoksa loca koltuğu mu aldın?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı UU1903

yoksa loca koltuğu mu aldın?

Yok abi nerdeee :D locanin tam onundeki sira. Ama ilerde loca almak da hepimize nasip olur insallah :)
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı ahmetx

Yok abi nerdeee :D locanin tam onundeki sira. Ama ilerde loca almak da hepimize nasip olur insallah :)
İnşallah . :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çatıdan ne haber yahu?Çatı örtüsü hakkında halen net bilgi yok,stres yapan şey başka bir stad da kullanılmamış olması neye benzediğini bittikten sonra göreceğiz.

Çevrimdışı kaanzor

Cevap veren tüm dostlara teşekkürler saolun TRT1 de dembaba show dinlicem akşam sayenizde

:claps: :claps: :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.