Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377956 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı Oktay

@selçukaras onu tam çözemedim ama Türkiye'den gelenler atmayın diye ikaz ettiğini tam olarak biliyorum
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 21:13:22 Oktay ]

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Türkay

Dede kartal Ahmet abi nerelerde ben bayadır görmüyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

Olay cikaran taraftarlar istanbuldan gelenler mi dizin haricinizdekiler. Yoksa avrupanin diget sehitlerinden gelenlermi
büyük ihtimal yurt dışındaki taraftarlardı İstanbul taraftarı öyle bir şey yapmaz ben burda hiç öyle bir taraftar yapısı görmedim şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş taraftarı demeye dilim varmıyor anlamsız yere sürekli küfür ediyorlar sürekli saldırgan sanki taraftar içine sızmış Beşiktaşa ceza aldırmak isteyen bir gurup renkli gibiydi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dede kartal Ahmet abi nerelerde ben bayadır görmüyorum
Ben Üye oldum , Forumda kimse kalmadı  :bandit:
Hakikaten çok durgun Forum 3-4 Gündür  :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Bugünün maçları ,hakemler,takımımız ve futbola dair tüm konuları tartışıyoruz beyler katılın pişman olmazsınız :)

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/5000/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

demkkı kımse karabuke gelmıyorr yada benı gormemk ıcın sallamıyonuzz naptınız ben sıze be yaa :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

büyük ihtimal yurt dışınudaki taraftarlardı İstanbul taraftarı öyle bir şey yapmaz ben burda hiç öyle bir taraftar yapısı görmedim şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş taraftarı demeye dilim varmıyor anlamsız yere sürekli küfür ediyorlar sürekli saldırgan sanki taraftar içine sızmış Beşiktaşa ceza aldırmak isteyen bir gurup renkli gibiydi
@ilhan abi hoş bulduk tşk ederim  :ok:
[/quo
tekrar hosgeldiniz.sizleri tekrar buralarda gormek cok guzel

Çevrimdışı FARUK

Futbolcu çıkış tünelinden Vodafone Arena

Yorumlarınız için 3D modelleme konumuz :
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı ahmet türken

[/quo
[/quo
gorurseniz mabetede selam. Cepten yazdigim icin biraz once alintinin icine yaxmisim yanlislikla

Çevrimdışı Melekcik

Herkeze hayırlı akşamlar. Deplasmanda gelenlere hoş geldiniz  ve gidecek olan arkadaşlara allah yolunuzu açık etsin forumda bir ölü toprağı var anlayamadım.  Sanırım bizim neşemiz sıtad hızlanınca ve kazanınca oluyor.  :bandit: :bandit:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Necmi

abi yok vallaha,  manyak olabilirim ama aptal değilim.
Diğer başlığa bir baksana abi : ) oradan direkt ona alıntı yazmışım zaten.Buraya getirip bunu da mı beni kastetmeden yazdın diyor.Tamam anladık ekip olarak kardeşsiniz ama bu kadar dışlamayın.

ne zaman dışlandın merak ettim seni dışlanmış hissettirecek ne yaptık anlamadım kimse dışlanmıyor burda ve sadece bir tek ekip var hepimizde bu ekibin bir parçasıyız kelimelerine dikkat et biraz daha saygılı konuş hiç şık olmuyor @manyak1903 bir sıkıntın varsada bunu özelden bizimle paylaşabilirsin bu güne kadar seni görmezdenmi geldik isteklerini yok mu saydık açık olda hatamızı bilelim ki bir daha yapmayalım.

Çevrimdışı TØLGA

Sen yanıma adam ver de TFFyi basalım  :bandit:
@ilhan abinin yanina seni verelim öyleyse apoooo hallediverin  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Oktay

Forumu geriden okumaya başlayınca Çatal muhabbeti baya popüler olmuş  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Efe

Mağaza kotasını gecmekle ugrastigim icin pek giremedim kotayı gectik magaza tarihinde ilk oldu simdi bakabildim ama stad durunca forumda duruyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

Fb yine beleş penaltı ile beraberliği kurtardı. Statlarının yarattığı baskı da buna etken. Hakemler eyyamcılığın dibine vuruyor.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Herkeze hayırlı akşamlar. Deplasmanda gelenlere hoş geldiniz  ve gidecek olan arkadaşlara allah yolunuzu açık etsin forumda bir ölü toprağı var anlayamadım.  Sanırım bizim neşemiz sıtad hızlanınca ve kazanınca oluyor.  :bandit: :bandit:
buna fırtınadan önceki sessizlik diyelim en geç Yarından sonra forum Katrina kasırgası gibi esmeye başlar  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Konu dışı ; asteras maçı ile ilgili izlenimlerim
Yunanıstana uçakla gidecektik grev Yüzünden uçuşumuz iptal oldu bizde mecburen arabayla yollara düştük gece 12 gibi Başlayan yolculuk Takriben 1100 km ( @Necmi  abi nonstop 850 km sürdü )gittikten sonra öğlen 12 gibi Atina'da olduk yaklaşık 300 km de tripolis için yol yaptık ve otele yerleştik akabinde stat gitmek için (otelle stat arası 83 km) yine yollara düştük be nihayetinde stada vardık...
Stat resmen Türkiye amatör ligindeki statlara rahmet okutur tv den nasıl göründü bilmiyorum ama derme çatma tabiri bile hafif kalır..
Düdük çaldı ve maç başladı bir grup devamlı sahaya patlayıcı atıyodu bir grupta devamlı atmayın kulüp ceza alır diye ikaz ediyodu ne yazıkki işin sonu taraftarın birbirine girmesi sonrasında bunun maç bitiminde tekrar etmesiyle ve Yunan polisinin joplamasıyla sona erdi....
Maç bitimi Atina'ya geçtik 1 gün şehir turu yaptıktan sonra yine yollara düştük kavalada mola verdik ve 12 saate yakın bir yolculuktan sonra memleketimize geldik  :)
@Necmi abi @AdemG @bjk_mabet  bu süre zarfında hepberaberdik kendilerine geçirdiğimiz deplasman yolculuğu için tşk ediyorum  :tabe:
@Oktay esas biz teşekkür ederiz uçak iptal olunca hızır gibi yetiştin yoksa deplasman işi yatardı sayende gidebildik ve bence çok güzelde geçti maçı alamadık ama en azından turu geçtik