Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377017 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Bu saatten sonra çatal merdivenler değişebilir mi peki?
Neden değişmesin ki  :iscrewy:

Çevrimdışı izorlu85

Necmi abilerden haber var mı?  :alala: En son yunan topraklarında idiler ve  yunanlılar grev yapıyordu mahsur kalmasınlar oralarda  :bawling: :bawling: :bawling:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Bu saatten sonra çatal merdivenler değişebilir mi peki?
Değişir neden değişmesin, en kolay değişecek unsurlardan biri.
Ayrıca kapasite konusunda bu akşam Mustafa beni baya bir heyecanlandırdı.  :sevinc

Çevrimdışı Altuğ

Atina'da bir mekanda demleniyorlardı 15 dk. kadar önce :)

Çevrimdışı Anıl

Ayrıca kapasite konusunda bu akşam Mustafa beni baya bir heyecanlandırdı.  :sevinc
Hani bize, hani bize :naughty: :naughty:

Çevrimdışı murat

ver coşkuyu :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

Atina'da bir mekanda demleniyorlardı 15 dk. kadar önce :)

Vre more içki getir bize mi diyorlardı  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

@ Efe abi Canlı yayını izleyemiyorum Şuan  :bawling: Varmı Bi Gelişme :alala:

hayır yok şuan bu gecede beton olmayacak gibi görünüyor çok önemi yok şimdilik önemli olan diğer tablaların bitmesi birer gün arayla betonlanması yeterli  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

seyredemiyenler için a sporda ahmet nur çebi yayında

Çevrimdışı Efe

vodafone arena için 8 gb internet paketi alıyorum her ay telefonun şarjı foruma ve canlı yayına gidiyor bütün gün :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

stad da tek hareketli şey canlı yayın kamerası hiç bir hareketlilik yok şuan... :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı izorlu85

efe bi beton mikseri geldi eski açıgın altına girdi sanırım yeni açıkda betonlama var  veya kolon betonlama var   galiba :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

siyah koltuk kırmızı koridor çalışması yan açıdan görüntü

yorumlarınız için konu linkimiz:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/msg108074/#msg108074

kendi görüşüm: kırmızı bozuyor biraz ya hiç olmamalı yada sadece koridorda olmalı.

Çevrimdışı manyak1903

obitaş çiçekler muhabbetini ben sadece gırgır şamata sanardım :D biraz da ciddi bakılıyor sanırım : )

benim görüşüm.ihaleler var.onları takip etmiyorum.örnekle ,3 aylık bir işi ayrı tribünlerde ikisi de alır.biri 1 ayda bitirir biri 2 ayda bitirir.Sonuçta 3 aylık zamanları vardır.Önemli olan bu 3 aylık zamanı aşıyorlar mı , aşıyorlarsa ne gibi yaptırım uyguluyoruz.
Onun dışında 3 ay dediyse 3 ayda yapsın ama kaliteli yapsın.Hangisi kaliteli yapıyorsa o iyidir.Sonuçta ikisininde malzeme şartları vesaire önceden belliydi.Ha bir de hız konusu kime ödeme yapılıyorsa o çalışıyordur.Bir ona ödüyorsundur onun işleri hızlanır , sonra o durur diğerine ödeme yapılır o çalışır gözükür.Sonuçta ikisi de stada ihale sonucu iş yapıyor.İşçilik,kalite önemli.Hız değil.Sonuçta bir şekilde parayla hareket ediyor her şey.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ahmet türker

yorumlarınız için konu linkimiz:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/msg108074/#msg108074

kendi görüşüm: kırmızı bozuyor biraz ya hiç olmamalı yada sadece koridorda olmalı.
bu yaptığın çalışmaları şimdiye kadar böyle yapan olmamıştı ,gerçeğe çok yakın duruyor faruk kardeşim. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yorumlarınız için konu linki :claps:miz:

@Faruh Hocam Böyle çok güzel sadece Çıkış kapıları beyaz olursa güzel,olur  :bandit:
Siyah koltuk , kırmızı Merdiven boşlugu , beyaz yazı ve çıkış,kapıları çok boğucu ve muhteşem gorunuyor gerçekten :ok:
Eline saglık :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 01:23:14 FARUK ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

faruk bende görüşümü yazayım.koltuklar düz siyah olursa merdivenler ve yazılar beyaz çok şık olur.kırmızı bencede gereksiz.merdivenleri koltuklar gibi beyaz yapabilirmisin.çıkış tüneli siyah.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 01:18:55 MURAT ]

Çevrimdışı Abdullah

obitaş çiçekler muhabbetini ben sadece gırgır şamata sanardım :D biraz da ciddi bakılıyor sanırım : )

benim görüşüm.ihaleler var.onları takip etmiyorum.örnekle ,3 aylık bir işi ayrı tribünlerde ikisi de alır.biri 1 ayda bitirir biri 2 ayda bitirir.Sonuçta 3 aylık zamanları vardır.Önemli olan bu 3 aylık zamanı aşıyorlar mı , aşıyorlarsa ne gibi yaptırım uyguluyoruz.
Onun dışında 3 ay dediyse 3 ayda yapsın ama kaliteli yapsın.Hangisi kaliteli yapıyorsa o iyidir.Sonuçta ikisininde malzeme şartları vesaire önceden belliydi.Ha bir de hız konusu kime ödeme yapılıyorsa o çalışıyordur.Bir ona ödüyorsundur onun işleri hızlanır , sonra o durur diğerine ödeme yapılır o çalışır gözükür.Sonuçta ikisi de stada ihale sonucu iş yapıyor.İşçilik,kalite önemli.Hız değil.Sonuçta bir şekilde parayla hareket ediyor her şey.
gırgır şamata zaten  :D

Çevrimdışı ZEKI

Necmi abilerden haber var mı?  :alala: En son yunan topraklarında idiler ve  yunanlılar grev yapıyordu mahsur kalmasınlar oralarda  :bawling: :bawling: :bawling:
fotolarda super cikiyorlar..keyifleri yerinde dun cok islanmislar

Çevrimdışı Efe

efe bi beton mikseri geldi eski açıgın altına girdi sanırım yeni açıkda betonlama var  veya kolon betonlama var   galiba :alala: :alala:

aaa bi bakayım bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aynen eski açığın altından mikserler giriyor ama nereye gidiyorlar neresi betonlanıyor :alala: yüksek ihtimal numaralı tarafında kalan perde betonlanıyor olabilir neden tabla  betonlanmıyor hala anlamadım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfunyasar

vodafone arena için 8 gb internet paketi alıyorum her ay telefonun şarjı foruma ve canlı yayına gidiyor bütün gün :D

Canlı yayın kamerası vodafone tv de internet paketini tuketmeden izlenebiliyor. Aylık 5 tl. Bir aylık deneme süresi var. Ben arada açıp bakıyorum. Söyledikleri gibi internet paketini kullanmıyor gibi (tam emin degilim)
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı denilanz