Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376999 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

konu dışı: arkadaşlar bugunlerde twitterda  takılanımız çok rica etsem demba ba ya ve beşiktaşımıza küfür eden bu şahsiyetsizi spamlayabilirmiyiz https://twitter.com/zabduldi
Halledildi  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıktaki orta tabla yarın mı betonlanacak yoksa bu gece mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni açıktaki orta tabla yarın mı betonlanacak yoksa bu gece mi ?
Gokhn Turkmen Yol yapımı var halledilirse olacak diyo :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Nerdeymiş yol yapımı?
Bişey yazmamış  :by2: Aslında Dun gece Atılacakmış , Pompa Bozulmuş Şansa Bak :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

Bişey yazmamış  :by2: Aslında Dun gece Atılacakmış , Pompa Bozulmuş Şansa Bak :s20: :s20:
Sırayla betonlamak zorundalar tablaları yoksa çatlaklar olur beton işe yaramaz.Yandaki tablalar bitmeden halledilmesi lazım..

Çevrimdışı Efe

Forum Ahalisi nerde ya  :alala:
@Efe @demirsoy @Abdullah @Tolga @ İlhan @ Aktar_İsmail @MURAT  :alala: :alala:
Abilerim , Kardeşlerim  :bandit:
dısaridayim suan ama yeni acikta beton sıkıntı oldu bi turlu atilamadi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Bitmedimi Daha :alala: Demin sormadılar Çatal merdivenleri diyodun :bandit: Bende Program bitti zannettim :icool:
Stat konuşurken sormadılar bitmek üzere program :tabe:

Forum Ahalisi nerde ya  :alala:
@Efe @demirsoy @Abdullah @Tolga @ İlhan @ Aktar_İsmail @MURAT  :alala: :alala:
Abilerim , Kardeşlerim  :bandit:
Biz Mustafa ile haftalık muhabbetimizi yapiyoruz  :D

dısaridayim suan ama yeni acikta beton sıkıntı oldu bi turlu atilamadi :)
@Efe abi , Dun Pompa Arızalanmış , bugünde Yol yapımı varmış  :akuma: Halledilirse olacak Bu gece Beton Diyor Türkmen :bandit: Yol yapımı nerde ki :alala: Rampanın sonundaki Hatların olduğu yerdeki kadının orası olbilirmi acaba :alala: :alala:

Biz Mustafa ile haftalık muhabbetimizi yapiyoruz  :D
Yasaklı Link[/member] mi abi :alala: Çok selamlar ona Hakkını ödeyemeyiz onun :claps:

Çevrimdışı arda

konu dışı: Canlar bugün gittim Lukoil'den 4,59 luk 95 oktan benzini 4,4e depoyu doldurdum, çok karlı çıktım hemde akmasada damlar konu içi: biraz katkı olsun mabete. Lukoil pek yaygın olmasada bir iki istasyon illaki yakınlarda vardır üşenmeyelim kartımızı alınca bir mesajla anında aktif oluyor zaten sonra gelsin indirimler. Yalnız litre başına Beşiktaşımıza ne kadar düşüyor bir bilen varsa, çok merakımı celbetti.

AŞBC  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Üst kattaki dalgalı tribünün eğimidir o iyi bak  :bandit:
Yok yok kalıp yamuk onların suçu yok.Kesin ip var  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Madde 3 Obitaş ne tribün yapıyor beee , Kaymak gibi dümdüz , Çiçekler ne tribün yapıyor oylee Testereleri 3 Sefer betonluyor  :s20: Obitaş tek seferde Betonlayıp geçiyor :claps:  :bandit:
Madde.3 Ne olacak bu çatal merdivenlerin hali  :bandit:

Üst kattaki dalgalı tribünün eğimidir o iyi bak  :bandit:
@ Abi Vuracak beni  :bandit: Daha ilk günden Konu dışının dibine vurdum diye :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan

konu dışı: Canlar bugün gittim Lukoil'den 4,59 luk 95 oktan benzini 4,4e depoyu doldurdum, çok karlı çıktım hemde akmasada damlar konu içi: biraz katkı olsun mabete. Lukoil pek yaygın olmasada bir iki istasyon illaki yakınlarda vardır üşenmeyelim kartımızı alınca bir mesajla anında aktif oluyor zaten sonra gelsin indirimler. Yalnız litre başına Beşiktaşımıza ne kadar düşüyor bir bilen varsa, çok merakımı celbetti.

AŞBC  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Kardeşim koskoca Ankara'da Luk Oil istasyonu o kadar az ki, hariadan bakıyorum Keskin'de bile var ama Çankaya'da yok  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Abdullah

Yok yok kalıp yamuk onların suçu yok.Kesin ip var  :bandit:
Daha ilk kat tablası atılmamış yerler var otoparkta git onlarla ilgilen. Stat bitince bir yamukluk görünmeyecekse sorun yok  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@ Abi Vuracak beni  :bandit: Daha ilk günden Konu dışının dibine vurdum diye :biggrinking:
Stat konuşuyoruz ya ne konu dışısı  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

madde 4; madem bu kadar hızlı yapılabiliyordu neden bugüne sarktı olacak. Bir ay sonra bu kaba inşaat biter. O açıklıkta bi şey yok. Tablalar daha dar. Bu katın yarısı yok gibi bir ley bugünkü fotoğraflardan anlaşılan. Sıkıntı yapmayın. Rahat olun

Çevrimdışı Abdullah

Kardeşim koskoca Ankara'da Luk Oil istasyonu o kadar az ki, hariadan bakıyorum Keskin'de bile var ama Çankaya'da yok  :s20: :s20: :s20:
Aynen öyle abi sponsor olmadan önce keşke biraz istasyon sayısını artırsalarmış

Çevrimdışı Abdullah

madde 4; madem bu kadar hızlı yapılabiliyordu neden bugüne sarktı olacak. Bir ay sonra bu kaba inşaat biter. O açıklıkta bi şey yok. Tablalar daha dar. Bu katın yarısı yok gibi bir ley bugünkü fotoğraflardan anlaşılan. Sıkıntı yapmayın. Rahat olun
Bence de abi o köşe küçük bir şey sıkıntı olmaz  :tabe: ama madem Obitaş hızlı yapabiliyordu neden 2 ay yerim dar dedi  :bandit:

Madde.3 Ne olacak bu çatal merdivenlerin hali  :bandit:
Ah o Çatal merdivenler varya O çatal merdivenler  :s20: :s20:  :akuma: