Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374822 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

#çatalmerdivenehayır hemen hergün inceliyoruz stadı hiç dikkatimizi çekmedi bugüne kadar ama iyiki farkedilmiş kötü görünüyor :)
wowda ne ateşli konuşmuştuk bu mevzuyu çok eski yani.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı faith

bu adamlar kim abi 570.000 takipçileri var, şaka gibi :ebebe:
isteler gündemi değiştirir bunlar :busted_cop:

@SadececArsi @BesiktaasTT @BesiktasRuhu @YuruGunese @ForzaSenBenYok @Besiktas10line
neyse bunlara yüklenelim, 2-3 ü RT yapsa kafadan 150-200 bin kişiye ulaşır bu söylem.

Çevrimdışı ahmetx

@SadececArsi @BesiktaasTT @BesiktasRuhu @YuruGunese @ForzaSenBenYok @Besiktas10line
neyse bunlara yüklenelim, 2-3 ü RT yapsa kafadan 150-200 bin kişiye ulaşır bu söylem.

takipçileri ortak zaten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay A.

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı ahmet türker

Yazdım abi  :)
gördüm abdullah kardeşim bravo . :ok: orada da konu yayılıyor. :ok:  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

RT etseler sıkıntı yok da yapmıyorlar abi

Çevrimdışı ERKANN

ihsan coşkun kasım ayında kaba bitecek diyor 3 gün içinde kaba bitecek ayık olun :kop: :kop:

Fbli Gsli arkadaşlarla stad hakkında konuşurken bende ihsan coşkun gibi oluyorum :D

Çevrimdışı Caner

Abiler, kardeşler, yanlış anlamayın beni ama bu merdiven konusunda kesin böyle olacağı bilgisine sahip miyiz? Proje çok kere değişti, belki o da değişecektir. Sonuçta bir maketten patladı olay. Örneğin stadyumla ilgili aramızdaki en yetkin kişi @bjk_mabet bu konu hakkında ne diyor? Belki bir açıklaması vardır böyle olmasının ya da hiç olmayacağını söyler. İkinci olarak, twitter örgütlenmesi iyi ama insanların çoğu tablanın prekastın ne olduğunu bilmezken çatal merdiveni anlatmak güç. Eğer kesin bilgi gelirse, twitterdan uğraşılacağına şurdan http://www.dbarchitects.com.tr/contact/ stadın mimarına ulaşmaya çalışmak daha doğru olmaz mıydı?

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah @aktar_ismail @SDemirsoy @ahmetx  bir metin hazırlayın bence fotograf olarak onu yayalım millet sebeblerini sorup duruyor  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@cArsi_1982 512 bin,@forzabesiktas 767 bin takipçisi var.

Çevrimdışı Efe

Fbli Gsli arkadaşlarla stad hakkında konuşurken bende ihsan coşkun gibi oluyorum :D

bende :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Abiler, kardeşler, yanlış anlamayın beni ama bu merdiven konusunda kesin böyle olacağı bilgisine sahip miyiz? Proje çok kere değişti, belki o da değişecektir. Sonuçta bir maketten patladı olay. Örneğin stadyumla ilgili aramızdaki en yetkin kişi @bjk_mabet bu konu hakkında ne diyor? Belki bir açıklaması vardır böyle olmasının ya da hiç olmayacağını söyler. İkinci olarak, twitter örgütlenmesi iyi ama insanların çoğu tablanın prekastın ne olduğunu bilmezken çatal merdiveni anlatmak güç. Eğer kesin bilgi gelirse, twitterdan uğraşılacağına şurdan http://www.dbarchitects.com.tr/contact/ stadın mimarına ulaşmaya çalışmak daha doğru olmaz mıydı?
İnsanlar anlasın diye zaten görsel hazırladık. Bence yeterince açıklayıcı.  :)
Böyle olacağı da kesin çünkü hem kombine böyle satılıyor şu an hem de projelerde hep bu şekilde çizilmiş. Ama twitterdan baskı oluşturabilirsek neden değişmesin neden olması.
#çatalmerdivenehayır

Çevrimdışı ahmet türker

yanlış anlaşılacak bir şey yok değerli kardeşim ,iyi bir şey olsun diye çırpınıyoruz ,ayrıca senin fikrini de denemeye değer. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

abi ikisi RT Etti beni ama katılım az yada saat uygun değil akşama operasyon düzenliyeceğiz  :D @faith

Çevrimdışı faith

eski açıkta sütuna betonlama var :icool:

Efe senin bu istikrarının hastasıyım (:
3. dünya savaşı çıksa Efe araya girip şöyle yazar: "eski açık ikinci kat prekast işlemi başladı"  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah @aktar_ismail @SDemirsoy @ahmetx  bir metin hazırlayın bence fotograf olarak onu yayalım millet sebeblerini sorup duruyor  :ok:
Ne yazayım farklarını falan mı  :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

bugün attığım twiti 2 yılda atmadım   :naughty: :naughty: :naughty:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı faith

abi ikisi RT Etti beni ama katılım az yada saat uygun değil akşama operasyon düzenliyeceğiz  :D @faith

hangisi RT etti, ben niye göremiyorum
bunların işi gücü goy goy, amonyak niyetine yaralı parmağa işemezler bence...

Çevrimdışı SDemirsoy

hangisi RT etti, ben niye göremiyorum
bunların işi gücü goy goy, amonyak niyetine yaralı parmağa işemezler bence...
yürü güneşe ve forza senbenyok etti abi

Çevrimdışı Abdullah

bugün attığım twiti 2 yılda atmadım   :naughty: :naughty: :naughty:

Yoruldum abi yeminle ya  :bandit: neyse her şey Beşiktaş için  :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş TT ‏@BesiktaasTT  38 sn.39 saniye önce
Tribün bütünlüğü bozulmasın diye #çatalmerdivenehayır @VodafoneArena

Çevrimdışı Efe

Efe senin bu istikrarının hastasıyım (:
3. dünya savaşı çıksa Efe araya girip şöyle yazar: "eski açık ikinci kat prekast işlemi başladı"  :bandit:

her zaman her şekilde yazarım saniye kaçmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aviator

mabet merdiven boşlukları konusunda daha önce forzada olumsuz yazmıştı.

değişikliğin kapasiteye olumlu etkisi olur bir de böyle bakalım. bastırmak şart.
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 17:58:03 aviator ]

Çevrimdışı faith

Beşiktaş TT ‏@BesiktaasTT  38 sn.39 saniye önce
Tribün bütünlüğü bozulmasın diye #çatalmerdivenehayır @VodafoneArena

gördüm şimdi, Beşiktaş TT yazdı evet.
bakalım bunların ekibi şimdi katılımı arttırır muhtemelen, hadi bakalım.