Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ihsan coşkun kasım ayında kaba bitecek diyor 3 gün içinde kaba bitecek ayık olun :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

Sonunda yaptım Galiba :D
Ama Kişisel profil resmimi yine koyamadım  :bawling: Onu nasıl ekliyorum :alala: :alala:
onu da avatar yükleyiniz tıklıyorsunuz - resmi pc den seciyorsun hangi resimse sonra en allta profili değiştire basın tamamdır...!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

onu da avatar yükleyiniz tıklıyorsunuz - resmi pc den seciyorsun hangi resimse sonra en allta profili değiştire basın tamamdır...!
Mobilden olmuyor mu yani :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

@ALI RIZA  ben yolluyorum yan çıkarda sen bişekilde düzelt sana zahmet :tabe:

tamamdır @Oktay
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 15:34:23 ALI RIZA ]

Çevrimdışı SDemirsoy

ihsan coşkun kasım ayında kaba bitecek diyor 3 gün içinde kaba bitecek ayık olun :kop: :kop:
bir açıklama daha yaparsa İhsan Dede On numara olur ne zamandır tv karşısına çıkmadı özlüyoruz.. :D @Efe

Efe Abi Sen Anlarsın , Mobilden Avatar resmi Yukleyebiliyormuyum :alala: :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Efe Abi Sen Anlarsın , Mobilden Avatar resmi Yukleyebiliyormuyum :alala: :alala:
yüklersin sıkıntı yok  :ok:

Çevrimiçi murat

ben o alt kattakilerin locaların nasıl maç izleyeceğini hala çözemedim  :alala: bilen varsa anlatsın.

misal kapalı altın en üst sırasındakiler ayaklandığı zaman locadakilerin önünü kapamayacaklarmı?
locaların altındaki iki sıra loca sahiplerinin o sıraya loca sahipleri oturacak veya ayakta seyredecek o da onların sorunu.

:kop: :kop: sakin ol da sen  :D ıslak odunla dalacaksan birilerine git trabzon forumuna dal onlar daha bi dalmalık  :evillol: :evillol:
Ben Tek Başıma Hepsine Yetiyorum :bandit:
Yorum engeli Koymuşlar Yine :kop:
Yakında açarlar  :D

Çevrimdışı Haldun

locaların altındaki iki sıra loca sahiplerinin o sıraya loca sahipleri oturacak veya ayakta seyredecek o da onların sorunu.
o da onların sorunu olur mu abi o kadar para veriyor adamlar  :alala:

Çevrimdışı Haldun

@ALI RIZA  ben yolluyorum yan çıkarda sen bişekilde düzelt sana zahmet :tabe:
@Oktay abi dün kavga niye çıkıtı  tribünde

Çevrimdışı SDemirsoy

Ama Nasıl  :alala:
En üstte Profil Bölümünden Profil Ayarlarını Seç Orada Avatar dosya ekle seçeneği var resmi seç yükle daha sonra bekle yüklemez ise  sayfayı yenile mobilde olmassa yapacak bir şey yok :D

Çevrimdışı emredogum

Uzun zamandir bu forumu takip ediyorum ara ara da birseyler yaziyorum baska forumlara stadlarada bakiyorum illaki stadta istemedigimiz gozumuze hosgelmeyen seyler olacaktir herkesin isteklerini karsilamak imkansiz ama suna tum kalbimle inaniyorum ne timsah arena ne konya vs vs Vodafone Arenanin yanina yaklasamicaktir insAllah yanilmam yanilmayiz  :bandit:

Çevrimiçi murat

o da onların sorunu olur mu abi o kadar para veriyor adamlar  :alala:
o koltuklara loca sahipleri kendileri oturacak veya locasından seyredecek.onların koltuklarında ekranda olacak sanırım.gelip başkası oturmayacak.loca sahibi ayağa kalkarsa orada biz ne yapalım :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

o koltuklara loca sahipleri kendileri oturacak veya locasından seyredecek.onların koltuklarında ekranda olacak sanırım.gelip başkası oturmayacak.loca sahibi ayağa kalkarsa orada biz ne yapalım :icool:
çok kavga çıkar o mevzuda Abi :D @MURAT

Hazır konu açılmışken benimde çatalları yok edesim geldi  :)

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı faith

Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir.

Çevrimdışı Haldun

hmmm anladım abi dedigin gibi kendi koltukları olur tribünde ister içerde izlerler ister koltuklarında ,ben loca alacak alsam 2.kattan alırım ama daha rahat daha özgür  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  58 sn.59 saniye önce
Vodafone Arena 28 Kasım 2014