Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371807 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Obitaş operasyonu başarıyla tamamlandı  :evillol: Şimdi sıra bu çatallarda  :busted_cop:

obitaş 10 güne bitirir mi tablaları obitaş baş komutanı @aktar_ismail  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben artık çatalla bile yemek yemiyorum, çatal gördükçe aklıma bu çatallı merdivenler geliyor  :s20:

:kop: :kop: :kop: nerden buluyorsun bunları  :alala: :alala: :super: :super: :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  @jepaq dostumuz alt katlardaki çıkışlardan bahsetmiş, yeni açık alt kat gibi olmaz mı diye sormuş.
anlaşıldı  :busted_cop:

Çevrimdışı Altuğ

Cümleten S.a
Yaklaşık 2,5 , 3 Aydır Ziyaretçi olarak Forumu takip ediyorum , Üye olmak bugüne nasipmiş  :)
Aranıza Katılmaktan Dolayı Çok mutluyum  :sevincb
Mobilden Bağlanıyorum , Avatar resmi Nasıl değiştiriliyor , Yardımcı olabilir misiniz ? Birde Yaşımı da yazmamış olabilirim , Acemilik işte  :bandit: Yardım

Öncelikle Hoşgeldin @Yunus Emre Dökmeci.

Forum Profili alanından doğum tarihini girerek yaş bilgisini çıkarabilirsin. Aynı sayfada avatar fotoğrafını da değiştirebilirsin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:D biliyorum gerçekleri yazıyorsun da onlar o dilden anlamıyor.  :evillol: Onlara daha başka yollardan anlatmak lazım  :evillol:  :bandit:
Yahu , kale Arkaları Apartmandan bozma Antalya Stadının , Konya Stadının , Akyazı Aprtmanının Vodafone Arenadan Daha iyi olduğunu iddaa edenler var ! :akuma:
Çıldırmamak elde degil :s20:
Adama diyorum ki yaz kardeşim Stadının özelliklerini , adam onu bile doğru düzgün bilmiyor :D
Sonra Ben Sıralıyorum Vodafone Arenanın özelliklerini  :bandit: Adamın verdiği cevap Şu : Biz stada takımımızı desteklemeye gidiyoruz , İnternete girmeye , tv izlemeye değil ! Gelde ıslak odunla Dalma  :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

ben elle yiyorum çatalı azad ettim :lol:
Emekçiyiz menemen i elle yeriz sosyete değiliz bi çatal alabilirmiyiz demeyiz cigeri elle yeriz kelle paçayı ekmek bandırıp elle yer suyunu kafaya çekeriz  :kop: :kop:
#çatalakarşıyız sloganıyla twitterde deyiz :)

obitaş 10 güne bitirir mi tablaları obitaş baş komutanı @aktar_ismail  :evillol:
Sorduğun soruya bak, ayıpsın bitiririz tabiki, İnşallah yani  :lol:

Öncelikle Hoşgeldin @Yunus Emre Dökmeci.

Forum Profili alanından doğum tarihini girerek yaş bilgisini çıkarabilirsin. Aynı sayfada avatar fotoğrafını da değiştirebilirsin.
Hoşbulduk
Birde bulabilsem Forum Profilini :bawling:

Çevrimdışı Abdullah

Yahu , kale Arkaları Apartmandan bozma Antalya Stadının , Konya Stadının , Akyazı Aprtmanının Vodafone Arenadan Daha iyi olduğunu iddaa edenler var ! :akuma:
Çıldırmamak elde degil :s20:
Adama diyorum ki yaz kardeşim Stadının özelliklerini , adam onu bile doğru düzgün bilmiyor :D
Sonra Ben Sıralıyorum Vodafone Arenanın özelliklerini  :bandit: Adamın verdiği cevap Şu : Biz stada takımımızı desteklemeye gidiyoruz , İnternete girmeye , tv izlemeye değil ! Gelde ıslak odunla Dalma  :akuma:
:kop: :kop: sakin ol da sen  :D ıslak odunla dalacaksan birilerine git trabzon forumuna dal onlar daha bi dalmalık  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Hoşbulduk
Birde bulabilsem Forum Profilini :bawling:

Profil'den düz gidince. Forum profilin sağında  :D

Çevrimdışı demir_kArtAl

localar için öyle yapıldı yoksa loca koyamayacaklardı alt katlara :)

ben o alt kattakilerin locaların nasıl maç izleyeceğini hala çözemedim  :alala: bilen varsa anlatsın.

misal kapalı altın en üst sırasındakiler ayaklandığı zaman locadakilerin önünü kapamayacaklarmı?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çatal merdivenler Vodafone Arena'nın marka değerini öldürüyor arkadaşlar  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Sorduğun soruya bak, ayıpsın bitiririz tabiki, İnşallah yani  :lol:
:lol: bitecek abi havalar çok kötü olmadığı sürece tabi şu 1 hafta güneşli geçseydi bitmişti tablalar neyse 7 aralık son gün diyorum inşallah biter artık üst kat testereler kalır sadece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

@Efe 7 gün önce "10 gün sonra çatı işine başlanacak" demişlerdi, ne oldu o iş?

Çevrimdışı ahmet türker

Tamam Abdullah Daha dikkatli olurum :D
Ama Ben Argo veya Küfürlü Yazı Yazmıyorumki  :alala:
Gerçekleri Yazıyorum , Zorlarına Gidiyor  :icool:
Düşünebiliyormusun , Konya Stadının Vodafone Arenadan Daha Güzel olduğunu iddaa edenler var :akuma:
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

ben o alt kattakilerin locaların nasıl maç izleyeceğini hala çözemedim  :alala: bilen varsa anlatsın.

misal kapalı altın en üst sırasındakiler ayaklandığı zaman locadakilerin önünü kapamayacaklarmı?

kimse bilmiyor kapalıda 1903 tribünü var onlarında pek oturabileceğini sanmıyorum o ayrı mesele :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoş bulduk , Son Silici :D
eski ziyaretçiler yeni üyemiz bile namımızı biliyor  :evillol: :evillol:
siz ziyaretçiler sizleri de bekleriz bakmakla olmaz  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 15:16:27 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

@Efe 7 gün önce "10 gün sonra çatı işine başlanacak" demişlerdi, ne oldu o iş?

daha gümrükten parçalar bekleniyor necmi abi gümrükte diyor onların ilk gelmesi lazım onlar geldiği an heyecan en üste çıkar tahminim haftaya bi gelişmeler olacak o konuda :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA