Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cisse557

Catal, bicak meselesi heralde birazda kapasite olayindan dolayi yapdi.

Sizinde bildiginiz gibi bazi "düzenlemeler" yüzünden kapasite sayimiz asagi dogru cekiliyor. Egerki izin verseler ve biz stadin potensiyalini istedigimiz gibi kullanabilsek. Kesinlikle Merdivenler bicak olur ve biz 50.000'i asariz.

Izinlerin daha alinmadigindandirki catal oluyor. Ama ilerideki yillarda bir degisme olabilir, yeterki izinler verilsin.

Not: Veya Baskanim dedigi degisimlerin icinde bu konuda olabilir.
Çatallı merdiven yerine koltuk araları biraz daha geniş tutularak da halledilebilir ki

Çevrimdışı ALBATROS

şimdi baktım

çatalın bir kısmı rakip tribüne geliyor  :naughty:

bu fotolar 412 no ve 411 nolu tribün

bu nedir ya  :s20: :s20: :s20:

cidden berbat  :s20:

Halkın hizmeti için yapılan inşaatlar orayı kullanacak insanların hoşuna gitmiyorsa o proje başarısız bir projedir.

Vodafone Arena'yı kullanacak olan bizleriz, aşağıdaki çirkin görüntü hangimizin hoşuna gidiyor? Hiçbirimizin, o halde bu nokta mimar bir hata yapmış demektir, gerekli düzeltmeleri rahatlıkla yapabilir.

Vodafone Arena kimsenin babasının malı değildir, kimse kafasına göre iş yapamaz, Vodafone Arena Beşiktaş'a gönül veren insanlarındır. Bu insanlar ortak bir noktada buluşarak "evet burası olmamış diyorlarsa" bu dikkate alınmalıdır.

Mimar çok yetenekli sıradışı bir mimar olabilir, biz zaten diğer projelerine birşey diyemeyiz bizim zaten haddimize düşmez. Vodafone Arena projesi de güzel bir proje fakat bu noksanlığını söylemek suç mu?

Belki bu mimar hayatı boyunca bir maç bile izlememiştir. Taraftar beğenmiyorsa başarısızdır "NOKTA".

Mimar Sinan neden Mimar Sinan? Çünkü herkes müthiş bir beğeniyle bakıyor yaptıklarına.

Bu projede tüm Beşiktaş'lıların fikir belirtme özgürlüğü vardır herkesin görüşleri değerlendirmelidir.

Neymiş efendim, siz mimardan daha mı iyi bilecek mişmisiniz felan filan.

Taraftar yeri geldiğinde bir stadın nasıl olması gerektiğini bir mimardan 1000 kat fazla bilir.

Sırf ödüllü bir mimar diye yaptığı herşeye evet mükemmel yapmış diyecek kadar aciz insanlar değiliz.

Tekrar söylüyorum, Vodafone Arena kimsenin babasının malı değildir sadece ve sadece Büyük Beşiktaş  taraftarınındır. Bu taraftarın beğenmediği noktaları eğer şartlar uygunsa değiştirmek zorundasın. Şartlar uygun değilse de neden uygun olmadığını anlatırsın.

Sayın Fikret Orman bu stadyum senin de babanın malı değil, önümüzdeki 40-50 yıl boyunca kullanacağımız bir stat yapılıyor, basit bir iş değil bu, herşeyine siz karar veremezsiniz, en baştan bu yana söylüyorum, 5-6 farklı proje çizilir detayları anlatılır, 1-2 ay sonra kulüp üyelerine sorulur, onlar hangi projeyi seçerse o olur.

Herşeyi ben bilirim ve ben yaparım anlayışını kınıyorum.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 18:47:24 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Deniz

Kombineleri çatallı merdivenin ayırdığı şekilde mi sattılar blokları ona göre mi belirlediler?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çatallı merdiven yerine koltuk araları biraz daha geniş tutularak da halledilebilir ki

:claps: :claps:

Çevrimdışı cisse557

Taraftarı müşteri olarak görüyorsan müşteriyi de memnun edeceksin arkadaş. Avrupanın en iyi statlarından birisini yapıyoruz diyebilmemiz için o çatallar olmayacak. Adama gülerler o çatallarla parçalanmış tribünler ile mi en iyilerinden diye

Çevrimdışı ahmetx

Catal, bicak meselesi heralde birazda kapasite olayindan dolayi yapdi.

Sizinde bildiginiz gibi bazi "düzenlemeler" yüzünden kapasite sayimiz asagi dogru cekiliyor. Egerki izin verseler ve biz stadin potensiyalini istedigimiz gibi kullanabilsek. Kesinlikle Merdivenler bicak olur ve biz 50.000'i asariz.

Izinlerin daha alinmadigindandirki catal oluyor. Ama ilerideki yillarda bir degisme olabilir, yeterki izinler verilsin.

Not: Veya Baskanim dedigi degisimlerin icinde bu konuda olabilir.
Başkan daha güzel görünmesi için 1-2 değişiklik yapacağız demişti.Kuvvetle muhtemelen çatalları bıçak,koltukları full siyah yapacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftarı müşteri olarak görüyorsan müşteriyi de memnun edeceksin arkadaş. Avrupanın en iyi statlarından birisini yapıyoruz diyebilmemiz için o çatallar olmayacak. Adama gülerler o çatallarla parçalanmış tribünler ile mi en iyilerinden diye

:claps:
Taraftar hem müşteri hem de o kulübün sahibidir.
Kimse kusura bakmasın ama eğer bir değişiklik yapılmazsa özellikle eski açık üst sağ ve sol köşeler çok ama çok çirkin gözükecek.

Çevrimdışı Deniz

Sakin olun arkadaşlar bir şekilde hallederiz bu mevzuyu pire için yorgan yakmaya gerek yok  :) .Mabet Yunanistandan gelsin hem onun kanalından hem de Vodafone Arena twitter hesabı üstünden girişimlere başlarız.. :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar maket uzerinden ne kadar cok konusmussunuz, adı üzerinde MAKET maket diye neler gösterildi, gerçeğe bakmak lazim. Toki arena nin maket gorsellerine bakin bir de gercegine. Dereyi görmeden pacalari sivamissiniz.
Birisi maket yapsa sizin istedigniz gibi yapsa tamam olmus mu diyeceksiniz. Veya birisi makete 360 derece gorseli koysa, 360 mi oluyor diyeceksiniz. Yapmayin etmeyin. Locaların bile nasil olacagi daha belli degil (ki bir tanesi yapildi ortaya konuldu degistirlecegi soylendi)
Bu arada bizimkileirn keyfi yerinde, insallah kazasiz belasiz da 3 puani alip gelecekler

Çevrimdışı Deniz

@ZEKI abi kombine satışında bloklar buna göre mi ayarlanmış yeni açıkta bakabilir misin benim passoda sıkıntı var ben o ekrana giremiyorum...

Çevrimdışı If Else

Bu görüntü bizleri çok üzüyor çok saçma dediğiniz gibi :bawling:

Merdiven çıkışlarını daha önce de çok tartıştık ama unutmuşum. Çıkışları çatallı yapmak zorunda mıyız? Neden düz olamıyor? UEFA standardı filan mı var?  :iscrewy:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı cisse557

:claps:
Taraftar hem müşteri hem de o kulübün sahibidir.
Kimse kusura bakmasın ama eğer bir değişiklik yapılmazsa özellikle eski açık üst sağ ve sol köşeler çok ama çok çirkin gözükecek.
aynen abi hiç şu güzel statı çirkinleştirmeye gerek yok  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Merdiven çıkışlarını daha önce de çok tartıştık ama unutmuşum. Çıkışları çatallı yapmak zorunda mıyız? Neden düz olamıyor? UEFA standardı filan mı var?  :iscrewy:

Böyle bir Uefa standardı yok. Dünya çapında bir çok stat da çatallı değil.
Ayrıca biz bu çatal işini abartmışız, eski açık köşelere bir bakın, 200 tane koltuk var 5 tane merdiven var, koltuklardan çok merdivenler yer kaplıyor.

Çevrimdışı halvetifarazi

komik olmayalım, yerine iyimser olmayalım yazsa idin daha şık ve zarif olurdu isteyince yazabiliyormuşsun kardeşim. :)
Amacım kimseyi rendice etmek kırmak değildi. Sözlerim ağır olmuşsa herkesten özür dilerim.

Çevrimdışı cisse557

Sakin olun arkadaşlar bir şekilde hallederiz bu mevzuyu pire için yorgan yakmaya gerek yok  :) .Mabet Yunanistandan gelsin hem onun kanalından hem de Vodafone Arena twitter hesabı üstünden girişimlere başlarız.. :bandit:
Aynen ses getirecek bişey yapılsa fena olmaz yönetimin de hoşuna gidecek bişey olursa etki edebilir :)

Çevrimdışı ahmet türker

uefa standardı olamaz ,emirates ve onun gibi bir çok stadda düz, if else kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Amacım kimseyi rendice etmek kırmak değildi. Sözlerim ağır olmuşsa herkesten özür dilerim.
benim için önemli değil genç arkadaşlarda bu gibi ifadeler heyecan yaratıyor ben sadece ortam elektriklenmesin diye yazdım değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Böyle bir Uefa standardı yok. Dünya çapında bir çok stat da çatallı değil.
Ayrıca biz bu çatal işini abartmışız, eski açık köşelere bir bakın, 200 tane koltuk var 5 tane merdiven var, koltuklardan çok merdivenler yer kaplıyor.
ben de onun için diyorum ya ,acaba kapasite sınırlaması ile alakalı mı acaba , 42bin olsun diye böyle boşluklar mı yaratıyorlar . :)

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar sakin olalım bu merdiven işi çözülmeyecek bir mevzu değil altı üstü çatallı değil düz yapacaklar ama bunun için ciddi uğraşmamız lazım çünkü projelerde de çatallı yapmışlar.Gerekiyorsa mimara ulaşırız yaparız bir şeyler  :) .Çok da büyütelecek bir mevzu değil sakince hallederiz  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar sakin olalım bu merdiven işi çözülmeyecek bir mevzu değil altı üstü çatallı değil düz yapacaklar ama bunun için ciddi uğraşmamız lazım çünkü projelerde de çatallı yapmışlar.Gerekiyorsa mimara ulaşırız yaparız bir şeyler  :) .Çok da büyütelecek bir mevzu değil sakince hallederiz  :)
kavga eden ya da telaşa kapılan yok zaten deniz kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta perde betony atiliyor numarali donus bolumunde net gorunuyor gece saatlerinde tabla baslayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK