Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Kimin görüşünü ne sebeple alacaklar? Ben çıkıp şimdik çatal merdiven benim hoşuma gidiyor desem ne olacak? Arkadaşlar, 100 milyon TL'nin üstünde bütçeyle yapılan bir inşaat bu. Profesyoneller çalışıyor içinde. Bu kulübün başkanı inşaat mühendisi, mimarı ödüllü mimar, sponsoru dünya lideri. Ve zaman kısıtlı. Kısıtlı zamanı geçtim, şartlar, izinler de kısıtlı. En küçük şeyde taraftar görüşü alınsa nasıl ilerleyecek bu iş? Kusura bakmayın ama biraz romantik söylemler bunlar. Yaptık budur diye önümüze koyulan şey Türkiye'nin en iyi stadı olacak. Kaldı ki kaç kişi anlıyor inşaattan? Burada 3'ümüzü 5'imizi memnun edecekler diye niye seçenek sunsunlar? İçeride ne olup bittiğini, ne zorluklar çekildiğini görmeden kendi derdimizdeyiz.
Görüş almıyorlar ki zaten biz görüşümüzü bildireceğiz neredeyse stadyumu takip eden herkes çatal merdiveni istemiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

tartışılabilir ama mantıklı dediğiniz ..
bu konuyu fazla uzatmayın bence konusulur sonra burda uzar gider yoksa  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı halvetifarazi

komik olan bir şey yok aslında Dembaba transferi nasıl yapıldı sizce ? yada Jones ? taraftarın baskısı yokmuydu ? @halvetifarazi

Sence taraftar baskısıyla mı transfer yapıldı? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Sağ bek niye almadılar o zaman? Günlerce sağbek konusu konuşuldu. Veya ronaldinho neden alınmadı? Burda taraftar baskısı yok muydu?
Teknik ekip ister, oyuncular belirlenir mali şartlar oluşursa transfer yapılır.

Hem trasnfer ile stad aynı şey değildir. Stad yapılırken taraftara hiçbirşey sordular mı? Yada şunlardan birisini seçin diye fikir alışverişinde oldular mu?

Burdan stad konusunda baskı yapılıp proje değişmesini ummak çok iyimser.

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi ve @Oktay maçı beklerken...
@AdemG  abi fotolarda hiç yok maçı uyuyarak bekliyor galliba  :evillol: :evillol:

@Oktay abi ekleme yapmış @AdemG abi hazır ve nazır maçı bekliyor herkese selam  :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 18:26:14 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Sence taraftar baskısıyla mı transfer yapıldı? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Sağ bek niye almadılar o zaman? Günlerce sağbek konusu konuşuldu. Veya ronaldinho neden alınmadı? Burda taraftar baskısı yok muydu?

Hem trasnfer ile stad aynı şey değildir. Stad yapılırken taraftara hiçbirşey sordular mı? Yada şunlardan birisini seçin diye fikir alışverişinde oldular mu?

proje degişmiyor alt tarafı iki merdiven çizgisini teke indircek bunuda yapamıyorsa diplomayı yırtsın zaten  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

hocam güzel söylemişsin de o zaman logoyu da bize sormasalardı herkes o logoyu beğenmemiştir belki

Benim demek istediğim şey şu cevap verdiğim arkadaşa, biraz da sert yazdım gibi oldu yanlış anlamasın. Kendisinin kullandığı uslup ve seçtiği kelimeler, özellikle "dayatma" gibi, çok sert söylemler. Dayatma nedir biliyor musunuz, verirdi başkan araziyi, yapılırdı Zeytinburnu'nda bir stat Toki tarafından, hiç bir şeyine vakıf olmazdın, loca içini, muslukları, ve hiç bir detayı seçemezdin, anca gider maç seyrederdin. Dayatma budur. Şimdi bütün bu ince detaylar kulüp ve başkanı tarafından seçiliyor. Elbette kararlar profesyoneller tarafından alınmalı, şartlar bunu gerektiriyor. Ama böylesine bir stat yapıp, bazı şeyleri de dayatma olarak görmeyi çok ama çok yanlış buluyorum. Logo, vodafone arena site tasarımı gibi şeylerin konuyla ilgisi alakası yok, bunlar herkesin karar verebileceği şeyler. Burada kaçımız inşaat mühendisiyiz? Stat tasarımı ile ilgili seçenek sunmakla logo tasarımı aynı şey mi?

Çevrimdışı ahmet türker

komik olmayalım, yerine iyimser olmayalım yazsa idin daha şık ve zarif olurdu isteyince yazabiliyormuşsun kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Benim demek istediğim şey şu cevap verdiğim arkadaşa, biraz da sert yazdım gibi oldu yanlış anlamasın. Kendisinin kullandığı uslup ve seçtiği kelimeler, özellikle "dayatma" gibi, çok sert söylemler. Dayatma nedir biliyor musunuz, verirdi başkan araziyi, yapılırdı Zeytinburnu'nda bir stat Toki tarafından, hiç bir şeyine vakıf olmazdın, loca içini, muslukları, ve hiç bir detayı seçemezdin, anca gider maç seyrederdin. Dayatma budur. Şimdi bütün bu ince detaylar kulüp ve başkanı tarafından seçiliyor. Elbette kararlar profesyoneller tarafından alınmalı, şartlar bunu gerektiriyor. Ama böylesine bir stat yapıp, bazı şeyleri de dayatma olarak görmeyi çok ama çok yanlış buluyorum. Logo, vodafone arena site tasarımı gibi şeylerin konuyla ilgisi alakası yok, bunlar herkesin karar verebileceği şeyler. Burada kaçımız inşaat mühendisiyiz? Stat tasarımı ile ilgili seçenek sunmakla logo tasarımı aynı şey mi?
ben de bazı görüşlerine katılıyorum caner kardeşim. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz şimdi açılış maçında stada girerken ayakkabılarımızı dışarıdamı çıkartacaz.  :D
Mabet dediysek cami yapmıyoruz yav  :evillol:

Çevrimdışı halvetifarazi

Kimin görüşünü ne sebeple alacaklar? Ben çıkıp şimdik çatal merdiven benim hoşuma gidiyor desem ne olacak? Arkadaşlar, 100 milyon TL'nin üstünde bütçeyle yapılan bir inşaat bu. Profesyoneller çalışıyor içinde. Bu kulübün başkanı inşaat mühendisi, mimarı ödüllü mimar, sponsoru dünya lideri. Ve zaman kısıtlı. Kısıtlı zamanı geçtim, şartlar, izinler de kısıtlı. En küçük şeyde taraftar görüşü alınsa nasıl ilerleyecek bu iş? Kusura bakmayın ama biraz romantik söylemler bunlar. Yaptık budur diye önümüze koyulan şey Türkiye'nin en iyi stadı olacak. Kaldı ki kaç kişi anlıyor inşaattan? Burada 3'ümüzü 5'imizi memnun edecekler diye niye seçenek sunsunlar? İçeride ne olup bittiğini, ne zorluklar çekildiğini görmeden kendi derdimizdeyiz.
Ben stadın teknik çizimlerini taraftar yapsın demiyorum. Proler belirenir oylamaya sunulur çok oyu alan uygulanır. Tam emin değilim ama real madrid yeni stadı için böyle bir oylama yapmıştı. Tamam birebir olmaz ama en azından taraftarın neyi  beğendiğinin nabzı yoklanır ona göre tavır alınır. Koltuk dizaynı için 4-5 tane tasarım olur taraftar oylamasına sunulur. Aynısı olmaz ama benzeri yapılır. Olması gereken budur.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Nolur birisi çatallı merdiven konusu kesin değil desin. Çatallı merdiveni beğenen 1 Allah'ın kulu yoktur herhalde. Kulüp de farkındadır umarım. Kendimiz yaptığımız için çok şanslıyız be. Güzel olan ne varsa onu yapma, değiştirme şansımız var.

Çevrimdışı Caner

ben de bazı görüşlerine katılıyorum caner kardeşim. :)

Teşekkür ederim abi, zaten bunun için bu forumdayız, herkes herkesin görüşüne katılmayabilir, katıla da bilir, az katılabilir çok katılabilir. Önemli olan yapılan şeyin gerçekten muazzam bir olay olduğu. Yerinde yapılması, kulüp tarafından yapılması, detayların bizzat kulüp yönetimi ve profesyoneller tarafından seçilmesi gibi. Fakat bu konular çok defa, ve hep konuşulduğu için, anlamını yitiriyor bazen. Bunların unutulmaması gerek, geri kalan her şey tartışılacaktır tabiki de.

Çevrimdışı TØLGA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  44 sn.44 saniye önce
Tripolis sokaklarında maçla ilgisi olan 3-5 kişi gördük..
Onlar da Batı Trakya Türk'ü..
Hepsi de "kazanırız be ya" diyor:)
 :kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Ben stadın teknik çizimlerini taraftar yapsın demiyorum. Proler belirenir oylamaya sunulur çok oyu alan uygulanır. Tam emin değilim ama real madrid yeni stadı için böyle bir oylama yapmıştı. Tamam birebir olmaz ama en azından taraftarın neyi  beğendiğinin nabzı yoklanır ona göre tavır alınır. Koltuk dizaynı için 4-5 tane tasarım olur taraftar oylamasına sunulur. Aynısı olmaz ama benzeri yapılır. Olması gereken budur.
değerli kardeşim bu anlattıkların biraz da toplumun yapısının bireylere yansıması gibi geliyor bana .böyle demokratik olgunluğa ulaşmak hepimizin talebi ,neden olmasın demek istiyorum da... :alala:

Çevrimdışı Deniz

bilmeyen arkadaşlar için ufak bir düzenleme yaptım.Çatallı ve düz merdivenin farkı,Sametin painti ile  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

şimdi baktım

çatalın bir kısmı rakip tribüne geliyor  :naughty:

bu fotolar 412 no ve 411 nolu tribün

bu nedir ya  :s20: :s20: :s20:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türker

bilmeyen arkadaşlar için ufak bir düzenleme yaptım.Çatallı ve düz merdivenin farkı,Sametin painti ile  :D
bir kaç kişide şimdi çıkıp çatallı daha iyiymiş der mi...?  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Deniz

bir kaç kişide şimdi çıkıp çatallı daha iyiymiş der mi...?  :lol:  :lol:
ismail abi vurur  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

ismail abi vurur  :kop:
deniz bir anket koyalım bence sayfaya bakalım çatallı isteyen çıkacakmı :evillol:
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 18:30:31 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ucanlaz

Catal, bicak meselesi heralde birazda kapasite olayindan dolayi yapdi.

Sizinde bildiginiz gibi bazi "düzenlemeler" yüzünden kapasite sayimiz asagi dogru cekiliyor. Egerki izin verseler ve biz stadin potensiyalini istedigimiz gibi kullanabilsek. Kesinlikle Merdivenler bicak olur ve biz 50.000'i asariz.

Izinlerin daha alinmadigindandirki catal oluyor. Ama ilerideki yillarda bir degisme olabilir, yeterki izinler verilsin.

Not: Veya Baskanim dedigi degisimlerin icinde bu konuda olabilir.

Çevrimdışı Deniz

deniz bir anket koyalım bence sayfaya bakalım isteyen çıkacakmı :evillol:
İsmail abiyi katil etme tolga dur şimdi  :evillol: :evillol: