Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365747 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Mustafanin fotolarada baktim kamerayada cicekler donus bolumune hiz verdi  2 testere icin kaliplama baslamis tablasinda da demirleme hizli 2 gun icinde bitecektir yan tarafta diger tabla icin kaliplama yapiliyor numaralida 2 adet sutun daha betonlanmis yeni acikta bu gece tabla betonlanacak 5.tablanin kaliplamasida bitmek uzere ay basi oda betonlanir son tabla ise aralik 7_10 gibi bitecek sekilde duruyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

hadi Bursanın stadını timsahın ilgi çekiciliğiyle anladıkta bu listede Zenit veya Allianz parque yerine bizim stad olmalıydı.
The Crocodile Arena and nine other stunning new football stadiums from around the world

http://babb.telegraph.co.uk/2014/11/the-crocodile-arena-and-9-other-stunning-new-football-stadiums-from-around-the-world
ben başıma bir gelmeyecekse bursanın stadını begeniyorum    :icool: kale arkaları dortmund tribünleri gibi olacak ayrıca bizim stad gibi enejisini üretebilecek çatıda su depolayabilecek

Çevrimdışı cagdas44

Öncelikle Yasaklı Link[/member] ya fotoğraflar için teşekkür ederim

Sonrasında da içerde neler oluyor demek istiyorum ilk fotoğrafta gördüğümüz nakliye kamyonu nerede karşımıza çıkıyor böyle  :D

Çevrimdışı ZEKI

Obitas hızlandi diyoruzda hala daha sutunlari birbirne baglayacak kirisleri ormeye baslamadilar. Cicekler o işide yapıyor. Ocakta yeni aciktan cikacagiz diyorlar ama bu cok zor.

Çevrimdışı ahmetx

ben başıma bir gelmeyecekse bursanın stadını begeniyorum    :icool: kale arkaları dortmund tribünleri gibi olacak ayrıca bizim stad gibi enejisini üretebilecek çatıda su depolayabilecek
Bursanın stadına kötü diyen yok ki zaten,ama locaları çok saçma yerde,Yeni white hart lane gibi olması lazımdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

27.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı brci

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg106116#msg106116 date=1417079823]
27.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:
[/quote]

yeni profil fotosu Harikaaa  :claps:

Çevrimdışı siyah-1903

Bursanın stadına kötü diyen yok ki zaten,ama locaları çok saçma yerde,Yeni white hart lane gibi olması lazımdı.

onu loca kullananlar düşünsün.. bence de stad bizim gibi normal gelirliler için çok güzel
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı halvetifarazi

bursa stadı çatısı hariç güzel bir stad.

Çevrimdışı Haldun

katılıyorum localar fotodaki stad gibi olsa daha hoş daha estetik gözükürmüş ama ben bursanın locadan para kaanacıgını düşünmüyorum zaten yarısı belediyenin sponsorlaın olur locaların :)
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 11:29:13 çarşimşek ]

Çevrimdışı ayayhan

Bursa stadının kötü olması zaten büyük problem olurdu..PARA gani devletten..ARAZİ ENINE BOYUNA BOLBOL... devletten ...ANITLAR KURULU DERDİ YOK devletten DAHA NE OLSUN

Çevrimdışı Haldun

bursa stadı çatısı hariç güzel bir stad.
çatısı bizle aynı proje diye biliyorum asma germe  :alala:

Çevrimdışı halvetifarazi

çatısı bizle aynı proje diye biliyorum asma germe  :alala:
haklısın asma germe fakat, dışına yapılacak olan timsah figürü işi bozuyor.

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar.

@Necmi  abi @AdemG  @Oktay @bjk_mabet  hayırlı yolculuklar kazasız belasız ve zaferle dönün inşallah.

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

onu loca kullananlar düşünsün.. bence de stad bizim gibi normal gelirliler için çok güzel
olay o kadar basit değil işte,localar kulüplerin en önemli gelir kaynakları artık daha güçlü kulüp,daha güçlü kadro için localar üzerinde titiz çalışma yapılması lazım. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

dünyada ses getiren tarafı zaten timsah figürü  :D

Çevrimdışı Haldun

beklemek lazım stad bittikten sonra tekrardan bakmak lazım şimdilik bişe diyemeyiz dünyada pek örnegi yok gibi böyle bi timsahlı hayvanlı figürün  :)

Çevrimdışı Efe

Cicekler eski hizina kavusmus iyi calisma var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Bursa stadının kötü olması zaten büyük problem olurdu..PARA gani devletten..ARAZİ ENINE BOYUNA BOLBOL... devletten ...ANITLAR KURULU DERDİ YOK devletten DAHA NE OLSUN
aynen bütün kaynaklar devletten belediyeden ne olursa olsun bizim stad kadar baskılı bizm stad kadar estetik olamayacak ama o konuda hepimiz hemfikiriz duygusallıga yer vermeden diyorum bunu

Çevrimdışı Efe

yakından gormeni tavsiye ederim bittikten sonra :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

aynen bütün kaynaklar devletten belediyeden ne olursa olsun bizim stad kadar baskılı bizm stad kadar estetik olamayacak ama o konuda hepimiz hemfikiriz duygusallıga yer vermeden diyorum bunu
devletin yaptığı diğer stadlarıda gördük hepsi birbirinin kopyası.

Çevrimdışı ayayhan

bu arada dün Trabzonun akyazı stadının fotolarını gördüm incecik kolonlar vardı sankı ortadirek evi inşaa ediyor toki, yoksa bizimi abarttık anlamadım bu kolon işini

Çevrimdışı Haldun

devletin yaptığı diğer stadlarıda gördük hepsi birbirinin kopyası.
aynen öyle hele hele mersine sivasa trabzona yapılan stadlar harbiden vasat, çatıları halk pazarı çatısı kullanılan teknoloji 20 yıl önceki teknoloji inşallah diğer illere yapılan stadlara az da olsa özen gösterirler sırf yapmak için yapmazlar inşallah

Çevrimdışı Haldun

bu arada dün Trabzonun akyazı stadının fotolarını gördüm incecik kolonlar vardı sankı ortadirek evi inşaa ediyor toki, yoksa bizimi abarttık anlamadım bu kolon işini
benim de dikkatimi çekti kolonlar testere kirişler çok ince 40 bin taraftar zıplayacak orda ya bizde garipklik var ya onlarda :alala: