Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

beton dökümleri bitti hem numaralıda hem yeni açıkta artık yarına bakacağız yeni açıkta tabla olacak bi sıkıntı olmaz ise :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

beton dökümleri bitti hem numaralıda hem yeni açıkta artık yarına bakacağız yeni açıkta tabla olacak bi sıkıntı olmaz ise :ok:
Eski açık köşede hiç umut yok mu dersin?  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Eski açık köşede hiç umut yok mu dersin?  :alala:

orda herangibi kalıplama olmadı abi bugün demirlemesi anca bitmiştir 1-2 güne kalıplayıp tablasını atarlar numaralıda 1.katın 2.tablası 1 hafta içinde hazır olacak gibi görünüyor kalıplama işlemi hızlandı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

orda herangibi kalıplama olmadı abi bugün demirlemesi anca bitmiştir 1-2 güne kalıplayıp tablasını atarlar numaralıda 1.katın 2.tablası 1 hafta içinde hazır olacak gibi görünüyor kalıplama işlemi hızlandı :ok:
Eski açık numaralının arkasındaki geçişin tamamlanmasını mı bekliyor acaba? Çok gecikti gibime geliyor orası  :iscrewy:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık-numaralı birleşiminde her hafta 1 kat çıkılır diye tahmin ediyorum.3 hafta sonra son kat ara tablanın iskeleleri kurulmuş olur demişti dersiniz  :icool:

Çevrimdışı Geovani

@bjk_mabet @Necmi  @Oktay @AdemG koymadan gelmeyin abi..aman dikkat edin lavuklar bilenmiş diyorlar...kazasız belasız yolculuklar
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmet türker

Şampiyon gidicez şampiyon gelicez...
Dönene kadar iyi bakın buralara...
Sizlere emanet...
Seviyorum hepinizi...
Saygılarımla...
sağ salim gidip gelmeniz dileği ile ,yenipte gelirsiniz inşallah. :)

Çevrimdışı ERKANN

Başkanın 29 aralık tahmini tutmayacak gibi daha çok iş var ocak sonu gibi anca :)

Çevrimdışı ontariokartallari

Şampiyon gidicez şampiyon gelicez...
Dönene kadar iyi bakın buralara...
Sizlere emanet...
Seviyorum hepinizi...
Saygılarımla...

iyi yolculuklar
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı arda

Günaydın arkadaşlar

Dün bağdat caddesindeki kartal yuvasına gittim, çok harika acaip güzel şeyler var, siyah forma da buldum isim yazdırmak 5dk sürdü, cüzdan şahane, hentbolcularımızın çubuklusu vay efendim bu sezon niye çubuklu yok felan diyenlerin hizmetinde, rozetler 1. kalite, marşlı muglar çok eğlenceli, kartallı bere de cabası, en büyük güzellik konçlarda yaşanmış, A kalite profesyonel topçu konçu aldım 40-42 diyodu benim ayak 41 42 işte ama biraz büyük geldi numara 3 onu bi değiştirecem bahaneyle bir iki rozet havlu felan alcaktım onları da çıkarırım aradan.

Neyse bu safsatayı okumadıysanız; Bağdat caddesindeki Kartal Yuvası direk kulübe ait. Beşiktaş candır tabi de caddedekine daha bir ayrı destek olmak lazım. Bilenler için cadde üzerince Bostancı tarafından caddeye girerken yokuşu inince sol tarafta kalıyor.

Saygılar Sevgiler efendim

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Günaydın arkadaşlar

Dün bağdat caddesindeki kartal yuvasına gittim, çok harika acaip güzel şeyler var, siyah forma da buldum isim yazdırmak 5dk sürdü, cüzdan şahane, hentbolcularımızın çubuklusu vay efendim bu sezon niye çubuklu yok felan diyenlerin hizmetinde, rozetler 1. kalite, marşlı muglar çok eğlenceli, kartallı bere de cabası, en büyük güzellik konçlarda yaşanmış, A kalite profesyonel topçu konçu aldım 40-42 diyodu benim ayak 41 42 işte ama biraz büyük geldi numara 3 onu bi değiştirecem bahaneyle bir iki rozet havlu felan alcaktım onları da çıkarırım aradan.

Neyse bu safsatayı okumadıysanız; Bağdat caddesindeki Kartal Yuvası direk kulübe ait. Beşiktaş candır tabi de caddedekine daha bir ayrı destek olmak lazım. Bilenler için cadde üzerince Bostancı tarafından caddeye girerken yokuşu inince sol tarafta kalıyor.

Hayırlı olsun abi aldıkların güle güle kullan  :claps: :claps: İstanbula gelirsek bizde ordan alırız şimdilik ankaradan devam  :tabe:

Çevrimdışı arda

Hayırlı olsun abi aldıkların güle güle kullan  :claps: :claps: İstanbula gelirsek bizde ordan alırız şimdilik ankaradan devam  :tabe:

Sağolasın @Deniz Sezgün Angara candır :) ama 3-5 sene öncesine kadar ki ürünlerle bariz fark var, çok şık mükemmel enfes tasarımlar. Vodafone direk fark yaratmış bence bu stad sponsorluk üşü felan çok acaip olmuş. Emeği geçen herkese helal olsun.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Yolculuk resmen başladı...
Günaydınlar
Yenmeden gelmeyin @Oktay Abi gelirken de yunan kahvesi getirin  :busted_cop: @Necmi

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi murat

Günaydın arkadaşlar

güzel günlerde kullan arda.

Çevrimdışı SDemirsoy

prekastçılar yeni açıkta uygun bulduğu yerlere hemen montaj yapıyorlar :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gunaydin ahali. Mac gunu bugun. Saatler gecmek bilmez. Maca gidenlere iyi yolculuklar, insallah mutlu mesut, Kazasiz belasiz donerler..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı GPekcan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg106068#msg106068 date=1417073800]
104 Pictures Loading....  :busted_cop:
[/quote]
 :sevinc

Çevrimdışı Sedat_BJK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg106068#msg106068 date=1417073800]
104 Pictures Loading....  :busted_cop:
[/quote]. Ooo kahveler de geldi.. Yasaklı Link[/member] ellerine saglik..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 27 Kasım 2014 Resimleri için tıklayınız (104 Resim )