Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364773 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Loca fotoğrafları 22.00'da Vodafone Arena Minecraft başlığında  :bandit:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-minecraft/
oğlum şu badem bıyık gibi saat vermeyin la bu akşam atcam de geç  :evillol: :evillol:
güzel oluyor bu arada  :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

oğlum şu badem bıyık gibi saat vermeyin la bu akşam atcam de geç  :evillol: :evillol:
güzel oluyor bu arada  :claps:
Badem bıyık ilgilendirmiyor beni.  :) Benim idolüm belli. :evillol:

Çevrimdışı Efe

Numaralida beton var bu gecede yarin gece yeni acikta beton sov izleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nannan

@Apsuva keşke alıntıladığın yerin de linkini görülebilecek bir yere yazsaydın.

Çevrimdışı quentine83

Numaralida beton var bu gecede yarin gece yeni acikta beton sov izleyecegiz
numaralının neresinde beton var @Efe
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Konyada 30 bin kisi olur bana gore 5 bin kombine 25 binde normal bilet satılır ankaradan ozellikle yigin insan gelir  :)
ne kadar olur bilmem ama istanbuldaki seyirciden kesin fazla olur :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

numaralının neresinde beton var @Efe
suan dokuluyor numarali sutuna ve yaninda bi yere daha ama cozemdim oda kolon olabilir
ne kadar olur bilmem ama istanbuldaki seyirciden kesin fazla olur :biggrinking:
herseyden evvel trabzona deplasman yasatacagiz rahat gelemeyecekler maca :eyes
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 21:10:55 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Abdullah

bu arada gençler ve kendini genç hissedenler büyük ihtimal gs maçıda konyada büyük bir ihtimal :evillol: :evillol:
aynı cümlede iki kere büyük ihtimal  :ok: peki  :evillol:

Çevrimdışı ERKANN

Hava şartları çokda olumsuz etkilemez Konya'da saha zemini ve koltuklar ısıtmalı tek düşündüren Trabzon maçından bir gün önce Mersin maçının olması Konya'nın..

Çevrimdışı jepaq

kar demişken dünden bir foto  :ebebe:

yani işte demek istediğim buydu..kış şartlarında takımı hiç izlemedik. inşallah etkilenmezler.

Çevrimdışı TØLGA

aynı cümlede iki kere büyük ihtimal  :ok: peki  :evillol:
haha dedected yazmadım sandım ben onu emin olmadıgımı belitmek istedim  :evillol:

düzeltildi :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı adnan

Numaralida suan beton dökümü var sanirim.nereyi betonluyolar acaba kolonları mı?
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Abdullah

haha dedected yazmadım sandım ben onu emin olmadıgımı belitmek istedim  :evillol:

thanks  :ok:

Çevrimdışı Deniz

detected olmasın o  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

detected olmasın o  :alala:
vur kır parçala ben öyle diyorum deniz :D
@Tolga @Deniz hadi gençler muhabbet cafeye  :friendship: kirletmeyin buraları  :busted_cop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Obitaşın kalıpları daha mı uzun? Çiçekler o sütunu iki aşamada kalıplıyor. Obitaş tek seferde kalıplıyor. Kalıp mı az Çiçeklerde  :alala:

Çevrimdışı ZEKI

stada giren kamyon ne getirdi yuvarlak buyuk bir seydi..  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

stada giren kamyon ne getirdi yuvarlak buyuk bir seydi..  :alala: :alala: :alala:
yeni açtım nereye getirdi saha içinde :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta perdeli 2 kolon vardı onlar betonlanıyor 5.tablanın kalıplaması 2 güne kadar bitecek 1hafta içinde de betonlanır sadece 1 tablamız kalıyor yeni açıkta ay başı artık :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Obitaşın kalıpları daha mı uzun? Çiçekler o sütunu iki aşamada kalıplıyor. Obitaş tek seferde kalıplıyor. Kalıp mı az Çiçeklerde  :alala:
Kalıpları az olabilir @Yunus abi çünkü Obitaş kalıplarını kendi kullanıyor, Çiçeklerse Beşiktaş'ın aldığı kadarını kullanabiliyor :)