Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362696 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Proje detaylarına bakmak lazım kullanılan kablo miktar da önemli mesela bizim stadda 700 adet LED tv olacak bunlar trabzonda yok :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Bizim memlekette vatandaşların ruh hali çok garip. Orada adamlar biz neden kablolara 830bin veriyoruzda BJK 2,3 milyon veriyor, bizim stad uyduruk havası var. Burada da biz neden daha fazla veriyoruz, kazıklanıyormuyuz havası var:) Az versen bir türlü çok versen bir türlü.

Bordomavi net forum'da bizim stadyum kötü, vodafone arena daha dizayn daha güzel diye resmen 3. dünya harbi çıktı birbirlerini yiyorlar. Gerçektende stadın dizaynını geçtim, Akyazı'nın kolonlarının kalınlığı bizimkinin yarısı değil üçte biri.. Keza testere kirişler bizimkilerden hem enden hemde genişlik olarak çok çok ince duruyor. Hele o balkonlar, allah korusun bizimkilerin yanında o kadar ince duruyorki sanki prekastı bile taşıyamayıp aşağı inecek gibi.

Umarım Erzurum'da çöken kayak pistine benzemez.

Stadı kendi paramızla yapıyor olmamızın en büyük avantajı istediğimiz kalitede yapıyor olmamız.

Yok hocam kazıklanıyor muyuz diye sorgulamıyoruz kesinlikle. Fiyat farkı çok fazla sebebini merak ettim  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Proje detaylarına bakmak lazım kullanılan kablo miktar da önemli mesela bizim stadda 700 adet LED tv olacak bunlar trabzonda yok :)
Tabii bu da fiyat farkını oluşturacak etmenlerden biri ama 3'e katlar mı fiyatı bilemem  :bandit:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Türkiye ile inşaatı üstlenen Beşiktaş İnşaat Yatırımları A.Ş. ve
Kiptaş A.Ş. konsorsiyumunun hayata geçireceği kablo projesinin toplam
bedeli ise 2.300.000 TL oldu.

Karadeniz Fırtınası’nın stadyumunda ise
H07Z1-R, N2XH, NHXMH, N2XH FE180 model Afumex kablolar kullanılacak.
Prysmian Group Türkiye’nin Trabzonspor’un yeni stadyumunun inşaatını
üstlenen Sarıdağlar & STY & Yertaş Ortaklığı ile yapılan anlaşmanın
toplam bedeli ise 835.000 TL oldu.

hamsilerin stadının 4 katı daha kaliteli ürün kullanıyoruz beyler.ALIN TERİ..!!
hamsilerin stadi her yönden dandik bir stad, ama sorsan bizim stadi beyenmezler. halbuki akkyazi stadi staddan baska herseye benziyor, türkiyedeki stadlarda ilk 5'e bile giremez, okadar igrenc.  :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Rizzi

Fark tabiki kablo kalitesi değildir kanımca.
Görünen biz yaklaşık 3 kat daha fazla kablo kullanacağız.
Hem loca sayımız fazla, hemde akıllı stadyum olmasından dolayı bir ton yere elektrik, fiber, abuk subuk bir ton kablo çekileceği kesin.
Vodafone'un kurmayı düşündüğü Cisco'nun sistemi tek başına kilometrelerce kablo gerektiriyordur.

Çevrimdışı Deniz

hamsilerin stadi her yönden dandik bir stad, ama sorsan bizim stadi beyenmezler. halbuki akkyazi stadi staddan baska herseye benziyor, türkiyedeki stadlarda ilk 5'e bile giremez, okadar igrenc.  :)
Akyazı proje katili bir stad bir çoğu bunu kabul ediyor zaten.Avni akeri çok ararlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rizzi

TSlileri aşağılamayın hepsi farkında bu durumun.
Tam tersi farkındalık o kadar fazlaki bizim stadı Beşiktaşa bedava verseler %10 u dahi istemez diyorlar.

Sadece aşırı f-anatik TS liler kendi stadyumlarının kötü olmadığını düşünüyor, ama onlar dahi bizim stadyumun üstünlüğünü kabul etmiş durumda.

Şu anda biz Türkiye'de ki en iyi stadyuma değil dünyadaki en iyi stadyumlar kategorisine oynuyoruz.
Vodafone'da bunun farkında olduğu için o kadar parayı verdi.

Top 5 te olacağız...

Çevrimdışı Deniz

TS liler adına da üzülüyorum açıkçası.Ciddi anlamda memnuniyetsizlikleri var.Anket yap %2 beğenen çıkmaz projeyi.Ama adamalra bedava diye dayattılar bunu.Türkiyenin en güzel yerine en güzel stadlardan birini KENDİ paramızla yapmanın gururunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Aslinda buyuk bir gecikme degil ozelestiri yapmak gerekirse ben tablalar yapilirken alttaki kirisleri hesaplamamistim bir de ustune arkadaki otopark tablasini yaptilar yoksa yetisirdi yine bence
@Mehmet yetişmezdi mümkün değildi :D bir daha bu işi yakından takip edenlerle iddialaşma bence bir şey diyorlarsa bildikleri vardır :evillol: bir işin bitmesi için bazen çalışmak yeterli olmuyor başka faktörlerde vardır :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Tabii bu da fiyat farkını oluşturacak etmenlerden biri ama 3'e katlar mı fiyatı bilemem  :bandit:
bizde kullanılan malzemelerde aranan şart nameler var bir kere yeşil sertifikalı olmak zorunda ikincisi bizim alt yapımız stadvizyon projesine göre hazırlanıyor tam bir şow sistemi uygulanacağı için çok daha fazla tesisat çekilmektedir bizde kullanılan demir bile trabzon stadı gibi iki tane stad yaparo yüzden birbiriyle karşılaştırmayın orda devlet ihalesi var buda idare edecek en düşük maliyetli malzemenin kullanılması demektir örnek toki arena bizde bütün malzemelerin en iyileri tercih ediliyorburda stad yapılmıyor burda kaliteli bir stad yapılıyor fark ondan geliyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 03:09:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet yetişmezdi mümkün değildi :D bir daha bu işi yakından takip edenlerle iddialaşma bence bir şey diyorlarsa bildikleri vardır :evillol: bir işin bitmesi için bazen çalışmak yeterli olmuyor başka faktörlerde vardır :evillol:
Evet orda hata yaptim abi ama iddiabin guzel tarafi gururLan tisortu acak olmam :D

Çevrimdışı Abdullah

bizde kullanılan malzemelerde aranan şart nameler var bir kere yeşil sertifikalı olmak zorunda ikincisi bizim alt yapımız stadvizyon projesine göre hazırlanıyor tam bir şow sistemi uygulanacağı için çok daha fazla tesisat çekilmektedir bizde kullanılan demir bile trabzon stadı gibi iki tane stad yaparo yüzden birbiriyle karşılaştırmayın orda devlet ihalesi var buda idare edecek en düşük maliyetli malzemenin kullanılması demektir örnek toki arena bizde bütün malzemelerin en iyileri tercih ediliyorburda stad yapılmıyor burda kaliteli bir stad yapılıyor fark ondan geliyor
Onda şüphe yok abi herşeyiyle kaliteli bir stat yapıyoruz :bandit:

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı arda

Günaydın arkadaşlar bayadır foruma giremiyordum hata verip verip duruyordu, neyse ki istanbuldayım artık hatta bugün stadı bir tavaf ettim arabayla, gerçekten bazı arkadaşlar derdi resimlere aldanmayın gidin görün çok farklı diye, mest oldum! Allahım o nasıl bişey! hanım yanımda aman öndekine vuracan dikkat diye diye tampon tampona döndük mabedin etrafında :D burdaki herkesin bilgi paylaşan resim atan yorum yazan, yazmaya üşenip te okumaya üşenmeyen, eline gönlüne sağlık. Internetten baktım caddede kartal yuvası açılmış bostancı tarafında ürünlere şöyle bir baktım havlu saat kupa rozet baya güzel şeyler var yarın gidip biraz alışveriş yapacam. Beşiktaştaki kartal yuvası kalabalıktır zaten diye caddedekine gidecem azcik daha iş yapsınlar. Bu arada aranızdan bilgisi olabilen olurmu bir şeyi merak ediyorum. Önümüzdeki ay Kolombiyaya gidecem benim kayınço Pedro Franco forması sipariş etti ama birde imza attırma şansım olabilirmi. Kendisi Pedro'un Kolombiyadan geldiği takımın hastası. Bu arada Vodaone Red için bıraktığım mesaja geri döndüler dün ama yabancı ülkelerdeki vodafone hattıyla vodafone Karakartal kapmanyasına katılıp katılamayacağımız hakkında bir malumatları dün itibariyle yoktu, tüh. Herkese tekrar günaydın
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın arkadaşlar alacalı para alamadığı için prekast işini bırakmış ağaoğlu inşaat devam edecekmiş  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Sarp

Herkese Günaydın!
Bu çalışma paylaşıldı mı emin değilim. Bir şekilde ben kaçırmışım, belki benim gibi başkaları da vardır diyerek : Vodafone Arena Çatı İnşası

Çevrimdışı tunceryawuz

Günaydın arkadaşlar bayadır foruma giremiyordum hata verip verip duruyordu, neyse ki istanbuldayım artık hatta bugün stadı bir tavaf ettim arabayla, gerçekten bazı arkadaşlar derdi resimlere aldanmayın gidin görün çok farklı diye, mest oldum! Allahım o nasıl bişey! hanım yanımda aman öndekine vuracan dikkat diye diye tampon tampona döndük mabedin etrafında :D burdaki herkesin bilgi paylaşan resim atan yorum yazan, yazmaya üşenip te okumaya üşenmeyen, eline gönlüne sağlık. Internetten baktım caddede kartal yuvası açılmış bostancı tarafında ürünlere şöyle bir baktım havlu saat kupa rozet baya güzel şeyler var yarın gidip biraz alışveriş yapacam. Beşiktaştaki kartal yuvası kalabalıktır zaten diye caddedekine gidecem azcik daha iş yapsınlar. Bu arada aranızdan bilgisi olabilen olurmu bir şeyi merak ediyorum. Önümüzdeki ay Kolombiyaya gidecem benim kayınço Pedro Franco forması sipariş etti ama birde imza attırma şansım olabilirmi. Kendisi Pedro'un Kolombiyadan geldiği takımın hastası. Bu arada Vodaone Red için bıraktığım mesaja geri döndüler dün ama yabancı ülkelerdeki vodafone hattıyla vodafone Karakartal kapmanyasına katılıp katılamayacağımız hakkında bir malumatları dün itibariyle yoktu, tüh. Herkese tekrar günaydın

Gunaydin abi usenmedim okudum :) usenmedim yaziyorum :) @mabet gobek bagi ve sunnet konusunda yardimci oluyor bu konuda da ona danismani tavsiye ederim. Zira sana aramizdan biri yardim etse etse o eder. Siyah kaleci formasi tavsiye ediyorum. Ben ve esrafim bu guzide urune dadandik :)

Çevrimdışı Abdullah

Günaydın arkadaşlar alacalı para alamadığı için prekast işini bırakmış ağaoğlu inşaat devam edecekmiş  :kop: :kop: :kop:
Günaydın  :)
Abi fanati.k bile senden daha iyi sallıyor ya  :evillol: ağaoğlu yazacağına bari azcık araştırıp başka prefabrik yapı üreten bir şirket yazsaydın  :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın  :)
Abi fanati.k bile senden daha iyi sallıyor ya  :evillol: ağaoğlu yazacağına bari azcık araştırıp başka prefabrik yapı üreten bir şirket yazsaydın  :bandit:
@Abdullah gece yasakladılar kelimeyi, sen bi yolunu bulup deliyorsun.  :kop: :kop: Aşırı gastesi o. Aşırı yalancı.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bence Pedro'dan imza almak için Ümraniye'ye gidip durumu anlat. Bu arada kayınço Kolombiyalı mı?

Çevrimdışı arda

Gunaydin abi usenmedim okudum :) usenmedim yaziyorum :) @mabet gobek bagi ve sunnet konusunda yardimci oluyor bu konuda da ona danismani tavsiye ederim. Zira sana aramizdan biri yardim etse etse o eder. Siyah kaleci formasi tavsiye ediyorum. Ben ve esrafim bu guzide urune dadandik :)

Çok sağol @tunceryawuz ben biraz rahatsız edeyim bakalım
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Bence Pedro'dan imza almak için Ümraniye'ye gidip durumu anlat. Bu arada kayınço Kolombiyalı mı?

Eşim Kolombiyalı işte haliyle tüm sülalesi Kolombiyalı :D Oscar Cordoba gençken bizim kayınçonun takımında oynamış o da oraya gidince bir görüşme ayarlamaya çalışacak Inşallah bakalım. Ümraniye'ye bi gitmek farz oldu bencede, çok sağol sende @Yunus