Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362410 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

@ALI RIZA fanatik kelimesini rica etsem yasaklı kelimelere alabilirmisin :D

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar wowtr den beri kapalının temelinin atıldığından beri buralardayım, burada zaten okumadığım sayfa kalmamıştır hergün mutlaka sizleri takip ediyorum siz beşiktaş aşıklarına sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Heyecanla beklediğimiz stadımızın açıldığı gün havai fişeklere doğru kafamızı kaldırdığımızda bugünler bu iletiler gözlerimizin önünden film şeridi gibi geçecek... 
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

@ALI RIZA fanatik kelimesini rica etsem yasaklı kelimelere alabilirmisin :D
@Necmi abi goruyosun millet yalan dolan haberlerle bir lesimide olsa etkiliyor. Buda demek oluyorki kendi dogru haberimizi kendimizin yapma vakti geldide geciyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar wowtr den beri kapalının temelinin atıldığından beri buralardayım, burada zaten okumadığım sayfa kalmamıştır hergün mutlaka sizleri takip ediyorum siz beşiktaş aşıklarına sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Heyecanla beklediğimiz stadımızın açıldığı gün havai fişeklere doğru kafamızı kaldırdığımızda bugünler bu iletiler gözlerimizin önünden film şeridi gibi geçecek... 
Hoşgeldin; yanlız havai fişek olmasın kuşlar ölüyor. Bence dünyada yasaklanması gereken şeylerden biri de o. Zaten dış kolonlar ışıklandırılınca başka ışıklı gösteriler gölgede kalır.

Çevrimdışı Abdullah

Arkadaslar bugun foruma pek giremedim malesef bu ara sinavlarim var cunku twiterda (fanatik gazetesi için Yalancı Kolpa Haber yapan Site...! ) alma aldirma bu forum menseili bir eylemmiydi sametle beraber bayagi yardirdik diye dusunuyorum abdullahi da gordum sonra aslinda guzel oldu bayagi , hatta ben tanidik bildik populer besiktaslilara da seslendim geri donhs yapanlar da oldu sagolsunlar daha organize bir sosyla medya protestosu daha fazla cankarini yakar takipten de cikarmayi unutmustum bu aksam yapabildim stad konusunda ise masallahimiz var ama benim hedefledigim yer bitmeyecek biraz gecikecek gibi..
1 hafta kadar gecikecek sanırım   :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 01:18:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Necmi abi goruyosun millet yalan dolan haberlerle bir lesimide olsa etkiliyor. Buda demek oluyorki kendi dogru haberimizi kendimizin yapma vakti geldide geciyor
Ya evet @Necmi  abi iyi kotu baslasak artik , hem stadin bitimine dogru ilgi alaka tavan yapilacak hem de iftiralar yalan haberler tavan yaoacak bence haber sitemizin kurulma vakti geldi abi , @ahmet türken  abinin soyledigi mantikli artik girelim bu ise..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 01:21:23
1 hafta kadar gecikecek sanırım   :evillol:
Aslinda buyuk bir gecikme degil ozelestiri yapmak gerekirse ben tablalar yapilirken alttaki kirisleri hesaplamamistim bir de ustune arkadaki otopark tablasini yaptilar yoksa yetisirdi yine bence

Çevrimdışı Abdullah

Aslinda buyuk bir gecikme degil ozelestiri yapmak gerekirse ben tablalar yapilirken alttaki kirisleri hesaplamamistim bir de ustune arkadaki otopark tablasini yaptilar yoksa yetisirdi yine bence
Evet onlar sarkmaya sebep oldu ama bence yine de bitmezdi  :bandit: en fazla 3 gün etkiler gibi onlar

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar bugun foruma pek giremedim malesef bu ara sinavlarim var cunku twiterda (fanatik kelimesi sadece fanatik gazetesi için Yalancı Kolpa Haber yapan Site olarak sansüre uğramıştır...!) alma aldirma bu forum menseili bir eylemmiydi sametle beraber bayagi yardirdik diye dusunuyorum abdullahi da gordum sonra aslinda guzel oldu bayagi , hatta ben tanidik bildik populer besiktaslilara da seslendim geri donhs yapanlar da oldu sagolsunlar daha organize bir sosyla medya protestosu daha fazla cankarini yakar takipten de cikarmayi unutmustum bu aksam yapabildim stad konusunda ise masallahimiz var ama benim hedefledigim yer bitmeyecek biraz gecikecek gibi..

en az 1 hafta gecikme olacak aralık 7 de biterse iyi yeni açık tablalar yoksa benim verdiğim son tarih olan 15 aralığa kadar gider :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Evet onlar sarkmaya sebep oldu ama bence yine de bitmezdi  :bandit: en fazla 3 gün etkiler gibi onlar
adam twitterda yazmaktan iş yapamıyorki   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaslar bugun foruma pek giremedim malesef bu ara sinavlarim var cunku twiterda (fanatik kelimesi sadece fanatik gazetesi için Yalancı Kolpa Haber yapan Site olarak sansüre uğramıştır...!) alma aldirma bu forum menseili bir eylemmiydi sametle beraber bayagi yardirdik diye dusunuyorum abdullahi da gordum sonra aslinda guzel oldu bayagi , hatta ben tanidik bildik populer besiktaslilara da seslendim geri donhs yapanlar da oldu sagolsunlar daha organize bir sosyla medya protestosu daha fazla cankarini yakar takipten de cikarmayi unutmustum bu aksam yapabildim stad konusunda ise masallahimiz var ama benim hedefledigim yer bitmeyecek biraz gecikecek gibi..
kaldı 7  :sevinc :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

(fanatik kelimesi sadece fanatik gazetesi için Yalancı Kolpa Haber yapan Site olarak sansüre uğramıştır...!)
içinde ismini geçirdikten sonra nasıl bir sansür oluyor :bandit: iki kat daha fazla reklamını yapmış oluyorsun @ALI RIZA
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 01:46:36 Necmi ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 01:37:50
en az 1 hafta gecikme olacak aralık 7 de biterse iyi yeni açık tablalar yoksa benim verdiğim son tarih olan 15 aralığa kadar gider :evillol:
Evet @Efe abi dedigin gibi olacak sozumuz soz @Tolga alacaz tisortu ve cikolatalari  :)

Çevrimdışı TØLGA

O konuya hic girmiycem tolga bugun bayagi bir atistiniz , sabah galiba bjr kac problem olmus ama bengokhani sahsen olmasa da taniyorum hos insandir iyi besiktaslidir . arada kani kaynar sadece ama sagolsun fedakarliktan kacinmsz resinler icin ordan oraya gider ayrica twiterda her soru soran kiisiye de cevap verip yardimci olur pozitif bir insandir ..neyseki cok uzamadan @Abdullah  kardesimin de okgunluguyla cozuldu
uyardık diyelim bidaha olsun bidaha uyarırım :D sonrada sabah yaptığının aynısını yaptım ona bir sıkıntı yok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Aslinda 3-4 gundur ugrasiyolar ama orasi olmasa bile 4-5 aralik gibi biterdi simdi 8-9 araligi bulur bu arada sen ne dusunuyosun @Abdullah  haber sitesi hakkinda sence de kurmanin zamani gelmedi mi ?? Cunku gordugumuz gibi malum gazete her gun yalan haber yapiyor kulup yalanlamaktan kendi isini yapamiyor diger güya besiktasin olan site ise malum gazeteden daha zararli yani kurulacak bir haber sitesi sirf buradan aldigi hitlerle bile ayakta kalir ki ben yonetimde necmi abi gibi birisinin olacagini dusundukce cok rahatliyorum arkadaslar asil saldirilar bundan sonra basliyacak  kendi sesiniz solugumuz olan bir site besijtasin nenfaatini koruyan bir haber sitemiz Besiktaslikarin  toparlanacagi bir yer olacak..
eksiklik önceden de hissediliyordu şimdi daha fazla hissediliyor. Ama bu işte başı çekecek olan @Necmi abi. O başlayalım derse başlanır yapılır ama doğru zaman ne zaman nasıl bir harekette bulunulacak bunları @Necmi abi bilir başlama kararı alınırsa da herkes elinden gelen yardımı yapar  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Prysmian Group kabloları, Beşiktaş Vodafone Arena ve Trabzonspor Akyazı Arena’da da yer alacak
Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Türk
futbolunun lokomotif takımlarının evlerine enerji sağlamayı
sürdürüyor. Bugüne kadar Türk Telekom Arena ve Fenerbahçe Şükrü
Saraçoğlu Stadyumu’nda kullanılan Prysmian Group kabloları yapılan
yeni anlaşmalarla Beşiktaş Vodafone Arena ve Trabzonspor Akyazı
Arena’da da yer alacak.
Türk inşaat sektöründe öne çıkan büyük projelerde yer alan
Prysmian Group Türkiye, inşaatı 17 Ocak 2013 tarihinde başlayan
Beşiktaş Vodafone Arena’nın ve inşaatı 24 Kasım 2013 tarihinde
başlayan Trabzonspor Akyazı Arena’nın kablo tedarikçisi oldu.
Kartal’ın yeni stadyumunda H07Z-1, N2XH, NHXMH, N2XH FE180 model
Afumex ve H07V-K, NYY model PVC kabloları kullanılacak. Prysmian Group
Türkiye ile inşaatı üstlenen Beşiktaş İnşaat Yatırımları A.Ş. ve
Kiptaş A.Ş. konsorsiyumunun hayata geçireceği kablo projesinin toplam
bedeli ise 2.300.000 TL oldu. Karadeniz Fırtınası’nın stadyumunda ise
H07Z1-R, N2XH, NHXMH, N2XH FE180 model Afumex kablolar kullanılacak.
Prysmian Group Türkiye’nin Trabzonspor’un yeni stadyumunun inşaatını
üstlenen Sarıdağlar & STY & Yertaş Ortaklığı ile yapılan anlaşmanın
toplam bedeli ise 835.000 TL oldu.
Türk sporunun dört büyükleri olarak adlandırılan Beşiktaş,
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un ev sahipliği yaptığı
stadyumlara enerji sağlayan kablolarıyla yer alan Prysmian Group
Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz…” misyonundan hareketle her
alanda büyük projelere destek vermeyi sürdürüyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Kablolarla ilgili bir şeyler yazmak konu dışı mı oluyor  :alala:

Çevrimdışı Deniz

bedeli ise 2.300.000 TL oldu.

Karadeniz Fırtınası’nın stadyumunda ise

hamsilerin stadının 4 katı daha kaliteli ürün kullanıyoruz beyler.ALIN TERİ..!!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

bedeli ise 2.300.000 TL oldu.

Karadeniz Fırtınası’nın stadyumunda ise

hamsilerin stadının 4 katı daha kaliteli ürün kullanıyoruz beyler.ALIN TERİ..!!
bizimkinde sadece iki tane daha farklı kablo türü var bu denli fiyat farkının sebebi ne ki  :alala:

Çevrimdışı Deniz

bizimkinde sadece iki tane daha farklı kablo türü var bu denli fiyat farkının sebebi ne ki  :alala:
Şimdi apocum sana bir örnek verim; elektrikçiye git tekfenin ürünleri var,tekfenin aynı ürünün 4 tllik olan modeli de var 24 tllik olanı da.bunlar küçük farklar gibi görünüyor ama aslında kalite olarak aralarında dağlar kadar fark var.İşte 4 kat fark burdan geliyor  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

birde bu vodafone altyapı için stadyuma 5 milyon dolar yatırım yapmayı düşünüyormuş normalde ama 10 milyonu bulmuş diyolar ne yapılmış bu kadarki?? :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Şimdi apocum sana bir örnek verim; elektrikçiye git tekfenin ürünleri var,tekfenin aynı ürünün 4 tllik olan modeli de var 24 tllik olanı da.bunlar küçük farklar gibi görünüyor ama aslında kalite olarak aralarında dağlar kadar fark var.İşte 4 kat fark burdan geliyor  :ok:
onu düşündüm ama belli bir model de verilmiş acaba kablo kalınlıklarında falan mı bir farklılık var :alala: ya da çok daha uzun bir kablo hattımız var  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

onu düşündüm ama belli bir model de verilmiş acaba kablo kalınlıklarında falan mı bir farklılık var :alala: ya da çok daha uzun bir kablo hattımız var  :iscrewy:
Detaylarını bilmiyorum ama kalite farkı olduğu çok açık.Mesela makaron kablo var dandik plastik kaplı kablo var.makaron 10 dolar dandik olan 1 dolardan başlıyor düşün böyle farklar olabiliyor.Detaylarını araştırmak lazım

Çevrimdışı Abdullah

Detaylarını bilmiyorum ama kalite farkı olduğu çok açık.Mesela makaron kablo var dandik plastik kaplı kablo var.makaron 10 dolar dandik olan 1 dolardan başlıyor düşün böyle farklar olabiliyor.Detaylarını araştırmak lazım
Detay bilmiyorsan bana niye artistlik yapıyorsun heee  :evillol: modelleri aynı fiyatlarına da baktım sadece kablonun kaç damarlı olduğu ve kesit ölçüsünden dolayı fiyat farkı var  :bandit:

Çevrimdışı Rizzi

Bizim memlekette vatandaşların ruh hali çok garip. Orada adamlar biz neden kablolara 830bin veriyoruzda BJK 2,3 milyon veriyor, bizim stad uyduruk havası var. Burada da biz neden daha fazla veriyoruz, kazıklanıyormuyuz havası var:) Az versen bir türlü çok versen bir türlü.

Bordomavi net forum'da bizim stadyum kötü, vodafone arena daha dizayn daha güzel diye resmen 3. dünya harbi çıktı birbirlerini yiyorlar. Gerçektende stadın dizaynını geçtim, Akyazı'nın kolonlarının kalınlığı bizimkinin yarısı değil üçte biri.. Keza testere kirişler bizimkilerden hem enden hemde genişlik olarak çok çok ince duruyor. Hele o balkonlar, allah korusun bizimkilerin yanında o kadar ince duruyorki sanki prekastı bile taşıyamayıp aşağı inecek gibi.

Umarım Erzurum'da çöken kayak pistine benzemez.

Stadı kendi paramızla yapıyor olmamızın en büyük avantajı istediğimiz kalitede yapıyor olmamız.