Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Herkese Merhaba Arkadaşlar

Bildiğiniz üzere canlı yayın kamerası yeni konumunda hareketli olduğu için Time Lapse için maalesef uygun olmuyor. "25.11.2014" yani bugün yapmaya çalıştım fakat çok baş döndürücü bir his verdiği için yayınlamaktan vazgeçtim. Eğer ileride sabit kamera konumu gelirse eskiden de olduğu gibi günlük Time Lapse'ler gelmeye devam edecektir.

Şimdiye kadar verdiğiniz destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Türkiyenin en iyi ve en teknolojik stadyumunun açılışını büyük heyecanla bekliyoruz.

emeklerin için teşekkürler @TimeLapse
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

@TimeLapse sen bizim askimizin hizlandirilmis halisin, Sen hayallerimizin ozetisin, sen ramazanda sahurumuz, ogle yemeginin ustune bir bardak cay gibisin... Ellerine emegine saglik. Hakkin odenmez.. insallah sabit kamera da kurarlar ve videolarina hasret kalmayiz...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ERKANN

Hoşbulduk hepiniz sağolun.. :) @TimeLapse bugüne kadar vermiş olduğun emek için teşekkürler.

Çevrimdışı Efe

yağış kesiliyor artık yarın hafif yağmur var şu 5 gün önemli bakalım işler nasıl gidecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Bildiğiniz üzere canlı yayın kamerası yeni konumunda hareketli olduğu için Time Lapse için maalesef uygun olmuyor. "25.11.2014" yani bugün yapmaya çalıştım fakat çok baş döndürücü bir his verdiği için yayınlamaktan vazgeçtim. Eğer ileride sabit kamera konumu gelirse eskiden de olduğu gibi günlük Time Lapse'ler gelmeye devam edecektir.

Şimdiye kadar verdiğiniz destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Türkiyenin en iyi ve en teknolojik stadyumunun açılışını büyük heyecanla bekliyoruz.

@TİMELAPSE kardeşim ben seni vodafone çalışanı sanıyordum.Zira bir profesyonel gibi  her gün işinin başında gibiydin..@fuatavni gibi kimliğini hiç öğrenemeyeceğiz galiba..Emeklerin için ayrıca teşekkürler.. Arkadaşlarımızın davetini kırmayıp bir kaç kelam edersen mutlu oluruz..

Çevrimdışı Efe

Hoşbulduk hepiniz sağolun.. :) @TimeLapse bugüne kadar vermiş olduğun emek için teşekkürler.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

Şimdiye kadar harcadığın emeklerin için çok sağol  :claps: :claps: :claps:

Sayende bir günün özetini hep senden izledik. Çok çok teşekkürler  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Caner

Biz sana teşekkür ederiz time lapseci abi, o kadar zaman uğraş verdin, sayende hep izledik. Valla gece yatmadan önceki ritüelimdi hele o sakin müzikle izlemek. Eline emeğine sağlık.

Çevrimdışı Ekrem

Şimdiye kadar verdiğin büyük emek için teşekkürler @TimeLapse

Çevrimdışı Alparslan

İyi akşamlar herkese,
Kasım sonuna 5 gün kaldı. Artık ne yapılırsa kardır bizim için. En azından yeni açıkta son tabla kalmalı sadece. Ondan sonrası zaten sadece testere kirişler kalacak. Eski açık bitmeye yakın gibi. Numaralı eski açık dönüşün yapılma hızı çok önemli. Ben aralık sonuna kadar bitmeye çok yakın olacağını düşünüyorum.
Bu arada sabah derse girmeden önce çiçeklerin haberini gördüm. Şok oldum. o şokla ders anlatmaya da konstantre olamadım. Neyse ki olay yalanlandı. Şunun şurasında bitmeye 1 ay kala bu haberler üzücü. Bir bitse de bazıları kapak taksa artık:)

Çevrimdışı ALI RIZA

Emeğine sağlık diğerleri muhteşemdi...!

Çevrimdışı alperseyhanli

yağış kesiliyor artık yarın hafif yağmur var şu 5 gün önemli bakalım işler nasıl gidecek :)
Bizler arazi işlerimizi planlarken 2 büyük uluslararası meteoroloji sitesinden 15 günlük tahminleri alırız planlamamızı ona göre yaparız. Gördüğüm kadarı ile inşaat firmaları böyle bir planlama yapmıyor ya da yapamıyor. Yani çok acil olmayan sökü işleri bugünlere bırakılıp güzel havalarda daha çok işçi ile kalıp demir işi yapıkabilir. Tabi bunu sökü işi yapan işçilerin demir ve kalıp işini de yapabildiğini farzederek söylüyorum. Açıkcaı yağmurlu havalarda yoğun çalışma olmayınca inşaat şirketleri adına üzülüyorum.
--

Çevrimdışı Alparslan

Bugüne kadarki emeklerin için kendime adıma çok tşk ederim time lapse. Her gün geç saatte gelip mutlaka o gün neler yapılmış takip ederdim. Bundan sonra sende
sohbetinle buraya renk katmaya devam edersin inşallah.

Çevrimdışı Melekcik

En başta biz tavır aldık yedirmeyiz dedik, etle tırnak gibiyiz, ayrılamayız.
Yanlız bizmi laf söyleriz diyorsunuz  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 23:32:05 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

Yunus abi, sizin için tekrar aradım ama tabletten bulamadım. Dediğim gibi inşallah yalandır.
ya ne demek inşallah yalandır anlamıyorum bu haberin yalan olduğunun anlaşılması için vahimi inmesi lazım çiçekler yalanladı Beşiktaş yalanladı işte fanatik sizin gibiler için bu haberleri yapmaya devam ediyor kaldıki bir firma işi bitirmiş son artık imzasını atıyor neden çekilsin haberin yalan olduğu akşam 10 M$ alacağı dediği anda belliydi bırak çiçekleri iki firmanın toplam iş yekünü bile o rakamı tutmuyor bu güne kadar iki firmayada bir tek kuruş ödeme yapmasak genede toplamda o kadar alacakları olmaz
bak buna inan https://twitter.com/ciceklerinsaat daha resmisi yok burada fanatiğin yalan haberlerinin reklamını yapmayalım ekmeklerine yağ sürmeyelim

Çevrimdışı Efe

ya ne demek inşallah yalandır anlamıyorum bu haberin yalan olduğunun anlaşılması için vahimi inmesi lazım çiçekler yalanladı Beşiktaş yalanladı işte fanatik sizin gibiler için bu haberleri yapmaya devam ediyor kaldıki bir firma işi bitirmiş son artık imzasını atıyor neden çekilsin haberin yalan olduğu akşam 10 M$ alacağı dediği anda belliydi bırak çiçekleri iki firmanın toplam iş yekünü bile o rakamı tutmuyor bu güne kadar iki firmayada bir tek kuruş ödeme yapmasak genede toplamda o kadar alacakları olmaz
bak buna inan https://twitter.com/ciceklerinsaat daha resmisi yok burada fanatiğin yalan haberlerinin reklamını yapmayalım ekmeklerine yağ sürmeyelim

çiçekler bıraksaydı 6 ay önce bırakıp giderdi fanatik gazetesinde çalışan renkliler ne yapalımda ortam gerilsin diye düşünmüş olabilirler saçmalık artık bu konu kapansın stadın kabası 2 ay içinde bitecek daha ötesi yok  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

tam konu dışı sayılmaz : atletico bilboa deplasmanda öne geçti.uefaya devam etmek adına önemli bir galibiyet alabilir.sevindim.en azından bize rakip olursa (san mames) i canlı izlemiş oluruz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Alparslan

Karakartalımızın ayak sesleri artık gümbür gümbür duyulmaya başladı. Birilerinin paçaları tutuştu. Beşiktaş'ın önümüzdeki 10 seneye damga vuracağını anlayanlar ikide bir yalan haberlerle yıpratmaya çalışıyorlar. Bu stat biterse başlarına geleceği anladılar çünkü ve bitecek. Onlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın bitecek.

Çevrimiçi Necmi

ama tenis maçı izler gibi izlemek için bekliyorduk oda ayrı bir keyif olacaktı bu gün bunu da çok konuştuk :D ama yavaşlatmasıda senin için ayrı dert olur herhalde emeklerine teşekkür ederim @TimeLapse aramıza sohbetlerle katılırsın bundan sonra

Çevrimdışı megiddo

fanatik geçen gün gökhan töre çok mutsuz ocakta gidecek burda kalmak istemiyor demişti ertesi gün gökhan töre ben burda çok mutluyum o yüzden sözleşme uzattım demişti, bu da bir diğer fanatik vakası, kollektif olarak fanatiği her platformda protesto etmek gerek ama şeref olmadığı için tekrar bu tür haberlere devam edecekler.

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bir teklifim var burda fanatikle ilgili her türlü linki yasaklayalım hitlerini yükselterek en azından ekmeğine yağ sürmeyelim sansürcü bir zihniyeti sevmem ama Beşiktaşın ismini kullanarak nemalananlarada dur demek lazım
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 23:44:39 Altuğ ]

Çevrimdışı manyak1903

bugüne kadar yaptığın bütün videolar için emeğine sağlık  :claps:

Unutma ki bize yaptığın Time Lapse(hızlandırılmış çekimler) değil sen olan! TimeLapse lazım.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı alperseyhanli

Benim anlayamadığım şu: Nasıl olur da bir gazete, bir firma hakkında yalan bir haber yapar ve ki defa yalanlanmasına rağmen hala kaldırmaz? Bunun hukuki bir yaptırımı olmaz mı? Yoksa adamların dayandığı birşeyler mi var? Gün boyu ben baya canımı sıktım bu konu için. Bu haber bir de yağmur sebebi ile çalışmanın yapılmadığı güne denk getirildi.
--

Çevrimdışı Anıl

arkadaşlar bir teklifim var burda fanatikle ilgili her türlü linki yasaklayalım hitlerini yükselterek en azından ekmeğine yağ sürmeyelim sansürcü bir zihniyeti sevmem ama Beşiktaşın ismini kullanarak nemalananlarada dur demek lazım
@Necmi abi gayet doğru birşey olur. Hatta bunu Beşiktaşla ilgili yalan haber yapan her siteye uygulamak gerekiyor. Bunu aslında yönetimin yapması lazım. Hiçbir antrenmana ve maça bu yalan haber yapanlar sokulmamalı :akuma:

Çevrimdışı Abdullah

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-minecraft/new/#new
Tribün kısımını bitirdim 19 tane yeni fotoğraf koydum incelemek isteyen arkadaşlar üstteki linkten inceleyebilirler  :ok: saygılar...  :bandit: