günaydın yakışıklı insanlar nassınız?
benim kafama 3-5 soru takıldı izninizle sormak istiyorum.
1. şimdi en üst katta maçı izliyom diyelim kaç mt yükseklik? yani bi binanın 11. katı gibi düşünebilir miyiz en üst noktayı.
2.şimdi üst katta bloklar çok yakın birbirine inşaattan anlamam ama saçma değil mi alt katta 1 kolon varsa üst katta aynı metre karede 3 kolon var kafam karıştı estetik olsun diye mi böyle oldu?
3.sizce antalya ve bursa stadlarından güzel olucak mı bizim ki antalyanın ki bi tuah zaten opera binası gibi balkon tribünleri var.
4. neden karşı tribünde bi çalışma yok? her yer nerdeyse bitti ama orası boş gibi.
5. gece ışıklar açık hep çalışma mı var iç kısımlarda? 24 saat devam mı stada yani 3 vardiyamı? ben hergün 4 den 6 ya kadar izliyom dün sabah 7 beton makinası geldi 6 gibi.
6. çatı bombeli olmucak dimi saydam olucak içi gözükcek tasarımda ki gibi. nolur öyle kalsın biri bi çatı paylaştı bombeli rezalet resmen estetik namına her şey biter.
7. sizce pasolig devam etcek mi ederse bu stad dolarmı siyaseti bi kenara bırakalım ama çarşı sizce boykottan vazgeçer mi? pasoligin tribün yapısını değiştirdiğine inanıyorum ben. eski tadı yok seyircilerin hem nitelik olarak hem de nicelik. gol olunca filan allah fekber diolar cihada gider gibi sesler çıkıyo trübünden. önceden de varmıydı böyle şeyler beşiktaş trübünlerinde?
8. liverpool maçı için antalyadan gelicem havalşmanınan metro var mı ? biletler ne kadar olur tahmini ve hangi taraftan almalıyım?
kafanız ağrıdı birqz ama kusura bakmayın lütfen.
Bazı Sorularınıza Cevap vereyim

Stadımızın Bir Apartmanın kaçıncı katı kadar yuksekliginde olduğunu bilmiyorum Ama size şunu soyleyeyeyim Stadımızın içine girmiş bir olarak , İnanılmaz yüksek Kapalın ok n en ust katına çıktıgımda bir an başım dondu

Ayrıca çok dik , Yuksekligi size Şoyle açıklayayım Stadımız Saraçoglundan Daha Yüksek , Toki arenayla ise Aynı yukseklikte

Antalya stadı bence çok kotu , Apartman Balkonu gibi Balkon yapmışlar Tribün yerine Ayrıca Tribünlerin tam artasına Ambulans çıkışı koyarak butun estetigin içine etmişler !! Bursa stadı çok güzel bir Stad Bizden sonra Turkiyedeki en güzel Stad diyebilirim

Özellikle Kale Arkalarının tek kat olması çok iyi , Bizdede yeni açık tribün öyle olacak aslında 2Katlı ama Ist katı alt kata dpgru uzatarak Yeni açığı resmen sahanın içine soktular , bizim yeni açık tribün Bursanın kale arkalarndan daha baskılı olacak

karşı tırbunde Çalışma var ve şuan gayet hızlı !! Gece sadece beton dokumu oluyor , Işklar oyuzden açık ve iş güvenliği nedeniyle

Çatı saydam olmayacak , Çatımız Sertleştirilmiş Ptfe olacak !! Çatıda bir kaplama olacak o kapalama çatıya beyaz renk veriyor O malzemeyle kaolanmasının sebebide Malzemenin kendi kendini temizle özelliği olması nedeniyle tercih edildi !! Eğer Atatürk havaalanından gelecekseniz Olimpiyata çok yakın metroyla rahatça gelebilirsiniz !! Sabiha gokçene ineceksenşz yol biraz uzun ilk önce uskudara gelmeniz gerekiyor daha sonra Metroyla ulaşım var

Batı veya Doğu trşbunden almanızı tavsiye ederim....