Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

iskele kurulumu bitmedi iskeleler kurulsun sonra ekipler gelicek örüm başlayacak ...
Gerçi sorulmuş olabilir de ben yine de sorayım peki hepsinin bitimi ne kadar sürecek @bjk_mabet
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

tamam da alacalının küçük vinci 10 gündür yatıyor neden prekast takmıyor acaba ,bir bilgin varmı .
küçük vinç alt katları takıyor şu an lat katlarda prekast koyulmuyor o yüzden yatıyor :) (mazot yok abi işin şakası bi yana çaktırma birde bu varda kimse duymasın :halay: :halay: :halay:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

zemin ıslak o vinç toplamda 250 ton kadar ağırlığı var ve yer düzgün değil şu an bir paleti kayarsa bile ucunda 8 tonluk yük ile devrilebilir.hem alacalı firması o vince günde 2,500tl kira bedeli ödüyor onlarda istemez vinçler yatsın ...
bayağı da bir paraymış ,teşekkürler kardeşim.

Çevrimdışı nannan

gün boyu montaj yapılıyor...sadece haftasonu biraz yavaşlıyor...
çatının kaplama malzemesi sertleştirilmiş ptfe,,, ön paneller saydam arka taraftakiler değil membran gibi değil sert bir malzeme...ve kendini temizlesin diye tio2 ile kaplanacak çatı kaplama malzemesi...

Ben mi çok geriden geldim yoksa bunu ilk defa mı duyuyoruz? :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Gerçi sorulmuş olabilir de ben yine de sorayım peki hepsinin bitimi ne kadar sürecek @bjk_mabet
çatı halkasının kalkması 1-1,5 ay sürer sonra çime başlanıcak geri kalanı çatının aydınltaması internet için routerlerin konulması,aydınlatma kabloları ve kaplaması kedi yollarını yapılması vs gibi detay işler var ama çatını iç halkası kalkması çatı bitti demek çünki saha içersinden vinçleri cıkarılacak ve çim başlayacak :)

Çevrimdışı bjk_mabet

saat 1:45 çaktırma uyandırma kimseyi sakin ...ilk defa demiyorum bunu hatta belgisinide yayınlamıştım diye biliyorum ben...

Çevrimdışı ahmet türker

küçük vinç alt katları takıyor şu an lat katlarda prekast koyulmuyor o yüzden yatıyor :) (mazot yok abi işin şakası bi yana çaktırma birde bu varda kimse duymasın :halay: :halay: :halay:)
aramızda konuşuyoruz kimse duymaz zaten.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

çatı halkasının kalkması 1-1,5 ay sürer sonra çime başlanıcak geri kalanı çatının aydınltaması internet için routerlerin konulması,aydınlatma kabloları ve kaplaması kedi yollarını yapılması vs gibi detay işler var ama çatını iç halkası kalkması çatı bitti demek çünki saha içersinden vinçleri cıkarılacak ve çim başlayacak :)
Yok küfeki işleminin tamamen bitişi ne kadar sürecek diye sormuştum :)

Çevrimdışı nannan

saat 1:45 çaktırma uyandırma kimseyi sakin ...ilk defa demiyorum bunu hatta belgisinide yayınlamıştım diye biliyorum ben...

İnfial çıkmamasından anlamalıydım.:) Kullanılacak malzemeleri ilk defa duydum o yüzden heyecan yaptım şimdi birileri örnekleri paylaşır diye.:)

Çevrimdışı ahmet türker

biraz öyle oldu. :)

Çevrimdışı Efe

kedi yollarını falanda yapmadan çıkacak ozaman vinçler onları dışarıdan yerleştirecekler o zaman ilginç bu çatı martta ayakta olur ozaman çim işine başlamış olurlar :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

bayağı da bir paraymış ,teşekkürler kardeşim.
aylık yıllık ve senelik getirisini hesapladık sıfının alıp iş yapalım desek en iyi ihtimal 3-4 senede kendi parasını ödüyor o vinç:)

Çevrimdışı bjk_mabet

kedi yollarını falanda yapmadan çıkacak ozaman vinçler onları dışarıdan yerleştirecekler o zaman ilginç bu çatı martta ayakta olur ozaman çim işine başlamış olurlar :halay:
o kadar erken olmaz mart değilde nisan diyelim mi...

Çevrimdışı bjk_mabet

Yok küfeki işleminin tamamen bitişi ne kadar sürecek diye sormuştum :)
o konuda @Necmi abinin bilgisi var onun uzmanlık alanı bu soruyu ona sormak daha doğru olur...kaplamadan anlamıyorum ama çay demle dersen olur...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Efe

diyelim tabi bunu sen söylüyorsun ben atmıştım zaten :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

o konuda @Necmi abinin bilgisi var onun uzmanlık alanı bu soruyu ona sormak daha doğru olur...kaplamadan anlamıyorum ama çay demle dersen olur...
Anladım abi yine de sağolasın :)

Çevrimdışı bjk_mabet

senin buralara bi gelme zamanın geldi bence @Efe :) azcık detay da var ...kedi yolları yapılacak vinçler çıkmadan .

Çevrimdışı Efe

senin buralara bi gelme zamanın geldi bence @Efe :) azcık detay da var ...kedi yolları yapılacak vinçler çıkmadan .

aynen gelicem inşallah şu hava olaylarını bekliyorum çatıyı çok merak ediyorum açıkçası  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

nisan da çok iyi ,ağustosa bu iş biter gibi gözüküyor ,zaten daha öncede bu bilgiyi vermiştin ,teşekkürler kardeşim,gece gece baya iyi geldi. :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı Efe

nisan da çok iyi ,ağustosa bu iş biter gibi gözüküyor ,zaten daha öncede bu bilgiyi vermiştin ,teşekkürler kardeşim,gece gece baya iyi geldi. :ishock:  :ishock:
hemde çok iyi geldi bal damlıyor ağzından bjk_mabetin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

1 ay kadar sonra dışardan içeriyi gösteren fotoğraf da gelmeyecek. İçerden çekilecekler ve plazadan çekileceklere kalacağız.

Bakalım o yokluk nasıl geçecek.  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

1 ay kadar sonra dışardan içeriyi gösteren fotoğraf da gelmeyecek. İçerden çekilecekler ve plazadan çekileceklere kalacağız.

Bakalım o yokluk nasıl geçecek.  :D
kim demiş gelmiyecek diye...

Çevrimdışı Tolga

Son zamanlarda resmi site hiç foto yayınlamıyor belli bir nedeni var mı  :alala: yoksa yayınlıyorlar da ben mi kaçırıyorum :)