2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, kartalizma190399, Özgür Gültekin, Zafer55, Samet Ç, kahyaoglueren, matias_27, gokhans, underworld, Mehmet57, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, fatihsahin, aoguzd, ulumemo, golazokartal, bull74, maıden, murat baltacı, hasankale, annoca, cornelius, yaço58, tolga1903, Fatih_, NioHH, zafkan, safak_01, mtorunlu, Sinan66 ve 366 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 673171 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

kimi alırsan al amaçsız koşacak zaten ne amaç verecek yönetim var nede plan yapacak hoca
Taktiksel yetersizliği oyuncuları koşturarak minimize etmeye çalışan bir hoca, ipi hocanın boynuna geçirmiş bir yönetim... Herkes koltuğunun peşinde. Olumsuzluk olunca sergen bu defa ne diyecek çok merak ediyorum. Başkanın savunması belli tüm sorumluluk hocadaydı diyerek sıyrılmaya çalışacak. Sergen de başkanı lime lime yer.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Taktiksel yetersizliği oyuncuları koşturarak minimize etmeye çalışan bir hoca, ipi hocanın boynuna geçirmiş bir yönetim... Herkes koltuğunun peşinde. Olumsuzluk olunca sergen bu defa ne diyecek çok merak ediyorum. Başkanın savunması belli tüm sorumluluk hocadaydı diyerek sıyrılmaya çalışacak. Sergen de başkanı lime lime yer.
nasıl yiyecek bilmiyormu başına geleceği üstelik bir beşiktaş başkanına bulaşırsa bir daha bu kapılar ona açılmaz 3 5 yılda bir gelip nevalesini alıyor futbolcuyken beşiktaştan bu kadar kazanmadı

Çevrimiçi levitate

yugioh, agbadou, murillo yazın dünya kupasında oynayacak herhalde bir "taksitle 20'ye aldık peşin 25'e satarız ehehehe" kafası var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Murillo, agbadou bildirimi yaptık, kalecinin bildirimi yapıldı mı?

Edit : Benim sormamı beklemişler.

https://bjk.com.tr/tr/mobil/haber?news_id=93578
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

murillo 62 numara giyecekmiş tuncelili misin olm ne alaka ya git 2 falan giy
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

murillo 62 numara giyecekmiş tuncelili misin olm ne alaka ya git 2 falan giy
agbadou 12 giyecek :D

Etiketler: