2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Samet Demir, levitate, AEmre, mtorunlu, Akil Emre, Mehmet57, Koa_lAA, underworld, kartalbasket, annoca, cornelius, tolga1903, Monza, hasankale, kahyaoglueren, maıden, Özgür Gültekin, sefaköykartali, Yancos, blackeagle35, Umutcan Kaya, kartalizma190399, yaço58, NioHH, zafkan, matias_27, balkan-kartal, Fikret, murat baltacı, Serdar3444, mayguntr, murat, Sinan23, sozkul, Zafer55, Kartal Ç, bull74, ulumemo, Rasim, Tass ve 1796 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 668438 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:19:34
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Biz gol atamayan forvet top tutamayan kaleci savunma yapamayan ben neden alıyoruz sürekli olarak anlayan biri anlafsın

Çevrimiçi Samet Demir

Biz gol atamayan forvet top tutamayan kaleci savunma yapamayan ben neden alıyoruz sürekli olarak anlayan biri anlafsın
Tahmin edemediğimiz oyuncuları almışlar diyelim diye.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Bu transfer surecinde tek sevindim uc ay sonra Guney Kore’ye gittigimde Besiktas formasinda Koreli bir isim ile gitmem olacak.

Cunku alinan oyuncu kalitesi bir yana, hala sol acik yok, hala hala sol bek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu transfer surecinde tek sevindim uc ay sonra Guney Kore’ye gittigimde Besiktas formasinda Koreli bir isim ile gitmem olacak.

Cunku alinan oyuncu kalitesi bir yana, hala sol acik yok, hala hala sol bek yok.
Oh konusunda içimden bir ses yüzümüzün güleceğini söylüyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

https://x.com/i/status/2019042147207692442

aynı adamlar agubugu'ya 20 verdi utanmasalar jorgensene de 25 vereceklerdi ama dünya kupası aldırmış kaleciye pazarlık yapmayı çok görüyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Emmanuel Agbadou için Wolverhampton'a 15 Milyon € ödeyecek.

◼️ Agbadou'nun başarılarına göre (Şampiyonlar Ligi'nde oynaması, belirlenen sayıda gol atması) 5 Milyon € da bonus ödemesi yapılacak. (@kartalyigt)

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/i/status/2019042147207692442

aynı adamlar agubugu'ya 20 verdi utanmasalar jorgensene de 25 vereceklerdi ama dünya kupası aldırmış kaleciye pazarlık yapmayı çok görüyorlar
Adamların kadrosunda 2 tane kaleci var haber kolpa bence. Ayrıca bu adam bize gelir mi muamma. Öyle birşey varsa ve bizimkiler istemediyse diyecek söz yok.

Etiketler: