2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

yaço58, kartalizma190399, maıden, COB, tolga1903, Özgür Gültekin, Umutcan Kaya, annoca, Yancos, Gökhan Güvenç, golazokartal, mtorunlu, Liquidator, Mehmet57, zafkan, Sinan66, murat baltacı, matias_27, Monza, Kartal Ç ve 245 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 579345 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

🚨ÖZEL | Beşiktaş, Agbadou için 15 milyon Euroluk teklif yaptı.

Teklifte ödemeler taksitler halinde. Cevap bekleniyor

@ortacizgicom
Arkadaşlar bu stoper bu kadar eder mi nasıl bir adam izleyen var mı cidddn inanılmaz paralar harcıyoruz ama ortada daha krmik yok

Çevrimiçi gokhans

@ortacizgicom
Arkadaşlar bu stoper bu kadar eder mi nasıl bir adam izleyen var mı cidddn inanılmaz paralar harcıyoruz ama ortada daha krmik yok
Dalgamı geçiyor bunlar yahu 15 milyon biz stopere niye veriyoruz manyakmıyız biz? delikli don üzeri atletle kalmışım ben niye kol saati alıyorum?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

Dalgamı geçiyor bunlar yahu 15 milyon biz stopere niye veriyoruz manyakmıyız biz? delikli don üzeri atletle kalmışım ben niye kol saati alıyorum?

Hücum tarafı bu kadar zayıfken sol kanata 10 numaraya forvete para basmak yerine stopere 15 m inanılmaz takam

Çevrimiçi Samet Ç

@ortacizgicom
adı geçen iki tane adam gibi topçu var Wolfe ve Ajer geri kalanlar parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Agbadou'yu bugün deli gibi isteyen sosyal medyadaki insanlar ilk hatasında ikinci Amartey bu diye yemeye başlayacak o günü iple çekiyorum gitmişler iki tane futboldan anlamayan her ismi çıkanı öven adamı kanaat önderi seçmişler onların fikirleriyle hareket ediyorlar yıllardır

Etiketler: