2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sEuL, Samet Ç, Özgür Gültekin, tolga1903, blackeagle35, COB, gokhans, NioHH, Tass, Gökhan Güvenç, AEmre, golazokartal, Monza, Savaş, sefaköykartali, ulumemo, mtorunlu, zafkan, Yancos, kahyaoglueren, Koa_lAA, annoca ve 223 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 573582 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Nuno Tavares transferinden, mali şartlar nedeniyle vazgeçme aşamasına gelindi. Öne çıkan isim Lucas Piton. (Fırat Günayer)
vazgeçme falan yok ama en iyi alternatif üçüncü sırada Wolfe :D

Çevrimiçi AEmre

Ben Serkan Reçber’den bir nebze umutluydum. Gambiya ikinci liginden Boli bolingoli mbombo çok özel bir isim Beşiktaş’a çok yararlı olur gibi devreye girmesini beklerdim. Şu ana kadar ondan olumlu bir adım gelmedi. Tawanda mashwanise gibi bir ismi en azından listemizde görmeyi isterdim. Bir de manu kone benzeri bir oyuncu. Yirenkyi’yi premier lig gördü o artık imkansız gibi ancak oyuncu portföyünün bu kadar sınırlarda olması benim de çok canımı sıkıyor.

Çevrimiçi Koa_lAA

Kimse kusura bakmasın.. hasan arat ı rafa-muçi-mustari sonrası kulübü borçlandırdi çaldı etti diye döven genel kurul mevcut başkanı idam sehpasına çıkarmalı... Borç bukadar artıp bukadar kötü kadro müthiş başarı...
 Taraftar güvensin yine de... Daha çok ekmek yicek yönetim..

Çevrimiçi tolga1903

Yonetimin kendini korumak icin haber ufurttugu gazeteciler iste. Olmayinca biz oyuncuyla anlastik gelmek istedi ama kulubu zorluk cikartti diyecekler. Haberler anlamsiz. Zaten bitmeyen transferlerde cogu zaman sikinti kulupte oluyor. Genelde bizm kuluplerimiz oyunculara Avrupa'da kazandiginin 2-3 katini verdigi icin kosa kosa geliyorlar. Ama kulubu ikna edemiyoruz, hele ki soz konusu oyuncu kapi onune konmus bitik sakat bir degil de oynayan birisi olunca adamlar haliyle iyi para istiyor.

Nasıl sözleşmesinden 6 aydan fazla olan oyuncularla önce görüşüp sonra kulüplerini ikna etmeye çabalıyolar ben anlamıyorum kimse şikayet falan etmiyo mu acaba bunları ya da bizim muhabirler külliyen yalancı üfürüyorlar yönetim maşaları dediğin gibi

Çevrimdışı Akil Emre

Beklemeye doyamadık, ya insan bu taraftar için bari en az 1 kişiyi şimdiye kadar transfer ederdi, cidden az olan hevesimizi iyice kaçırdılar

Çevrimiçi Samet Demir

Beklemeye doyamadık, ya insan bu taraftar için bari en az 1 kişiyi şimdiye kadar transfer ederdi, cidden az olan hevesimizi iyice kaçırdılar
Allahtan ekim ayında başladılar çalışmalara :)

Sanırım bunlardaki temel problem 1 oyuncu için görüşmeye başlayıp o işi olumlu olumsuz sonuçlanmadan 2. Oyuncuya yönelmiyorlar. Kısacası amatörler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Salih'e 2.5 milyon üstü maaş vermezler umarım

Çevrimiçi Samet Ç

para yok son kurşunlar doğru atılmazsa geçmiş olsun

Çevrimiçi Samet Ç

para yok son kurşunlar doğru atılmazsa geçmiş olsun
gerçi her yerde rahatlıkla bulunabilecek hamle stoperine 15 verdiriyor adamlar
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2026, 17:49:32 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

Allahtan ekim ayında başladılar çalışmalara :)

Sanırım bunlardaki temel problem 1 oyuncu için görüşmeye başlayıp o işi olumlu olumsuz sonuçlanmadan 2. Oyuncuya yönelmiyorlar. Kısacası amatörler.
yazı sağ bekle bitirdik oda olmadı ara transferide sol bekle bitiririz tabi oda olmaz rıdvanı yedeklemek için bir rıdvan daha buluruz
Zaten bunlar transfer falan yapmasın yaparsak başımız göğemi ereceğiz

Çevrimiçi Samet Demir

yazı sağ bekle bitirdik oda olmadı ara transferide sol bekle bitiririz tabi oda olmaz rıdvanı yedeklemek için bir rıdvan daha buluruz
Zaten bunlar transfer falan yapmasın yaparsak başımız göğemi ereceğiz
6 milyona sağ bek aldık ya abi, ona da sergen forma vermiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

yok abi şişirmeydi sorun ya, elinde duvar olacak adam var ghezzal var vur babam vur nereye kadar, yoruluyor diyorsun ya işte o da şişirmedendi :D seken topları toplayacağız pres yapacağız diye çok uğraşıyorduk

Ghezzal V. Ismael doneminde neredeyse hic oynamadi sakatligindan dolayi. Muleka'yla N'Koudou Salih Berkay D. Alli'yle falan is yapmaya calisiyordu adam.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bence hic etmesinler daha iyi. Kralini getirsen zaten en iyi ihtimalle 3. olacaksin.
3. bence bu kadroyla da olmaliyiz. Kadromuz Trabzon, Goztepe, Samsun'dan cok daha iyi, antrenor ekibi de bir zahmet birseyler katsin takima 3. yapsin, o kadarcik da katkilari oluversin.
En azindan yazin transfer yapariz dogru durustu. Simdi alacagimiz adam cer-cop olacak, cer-cop degilse bile saglam fiyat verecegiz bosuna. Kimse devre arasi oynayan kaliteli oyuncusunu ucuza gondermez. Iyi oyuncu getirsek bile bu yarim yamalak takim icerisinde zaten kaybolacak, olabilecek oyuncu'yu da bozariz.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Tass

bitmek üzere

uzun zaman sonra bir bakayım dedim foruma. nasıl oyuncu bu bilen var mı?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Jurasek işinden ne kadar zarar ettik acaba?

Çevrimiçi Samet Ç

uzun zaman sonra bir bakayım dedim foruma. nasıl oyuncu bu bilen var mı?
masuaku profil

Çevrimiçi Samet Demir

masuaku profil
Geçen yaz portekiz milli takımında oynayan çocuk değil mi bu ?

Çevrimiçi Samet Demir

Takımda 9 yabancı kaldı rafa ve udokhai dahil. Bizimkiler yollarken adam almayı unuttular sanırım.

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen yaz portekiz milli takımında oynayan çocuk değil mi bu ?
45 dakikası var yok milli takımda fazla oynamadı

Çevrimiçi Necmi

Bu Jurasek işinden ne kadar zarar ettik acaba?
kiralıktı en fala yarım devre maaşı ödenmiştir

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi tolga1903

Takımda 9 yabancı kaldı rafa ve udokhai dahil. Bizimkiler yollarken adam almayı unuttular sanırım.

İlkini sil o rafa denen heriften fayda gelmez bize. Udokhai mecbur kalacak djalo udokhai emirhan ve alınırsa agbadau dörtlüsü gayet yeterli sergen hazretleri ne düşünür bilmem ama. Rafasız 8 yabancımız var boş slotlara mantıklı güzel hamleler yaparlarsa elimizde güçlü bi nüve olacak hiç umudum olmasa da.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kiralıktı en fala yarım devre maaşı ödenmiştir

Farketmez abi yarım dönem maaşı da az para değildir.

Çevrimiçi levitate

Ghezzal V. Ismael doneminde neredeyse hic oynamadi sakatligindan dolayi. Muleka'yla N'Koudou Salih Berkay D. Alli'yle falan is yapmaya calisiyordu adam.

ilk maçlarda vardı bir yerde sakatlandı ama hatırlayamıyorum sonra zorla ts maçına döndürüldü falan
bipbipbupbup

Etiketler: