2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Necmi, ardiles, sefaköykartali, NioHH, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, KartalınGücü, Kartal Ç, Samet Demir, tolga1903, murat baltacı, Monza, hasankale, kartalbasket, Samet Ç, maıden, Rasim, annoca, kartalizma190399, Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, golazokartal, COB, Zafer55, ulumemo, 38life, blackeagle35, kahyaoglueren, Yokmessi, mayguntr, uno_bjk, Umutcan Kaya, doganay, ugurkartalizma, o2bucak, Georgetown, safak_01, Serdar3444, bull74, c3c2k, aoguzd, Yancos, underworld, Gökhan Kurt, yaço58, Ravenman, barisaydin, emre_1978, cornelius, Liquidator, Sinan66, balkan-kartal, highflyingeagle ve 403 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 390909 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Serdar3444

Para olmadığı varsayımını bende yaptım abi nedeni de sol kanat alınmamasının iş güzarlıkla değil parasızlık nedeniyle sanırım diye iyi niyetle yorumlamak istedim. Çok kızıyorum yönetime ama sabır göstermek de istiyorum ama zorluyorlar.

Gedson gitmeyi kafaya koymuş, hangi isim olursa olsun para kazanacağım kişileri ve bizi kafasında silen adamı takımda tutmamak mantıklı hamle ki o bölgeye orkunu aldık biz.

Ndidi ve gedson ikisi olsa bu defa oyun kuracak Orkun arayacaktık, şimdide de Sergen hoca gedson gibi birini arıyor. Gedson gitmese Orkunu alamayacaktık, ndidi-gedson-rafa ile sahada nasıl oynardık onuda bilmiyorum. Tutar tutmaz onu analizi yüksek kişiler yapsa daha mantıklı olur.

Cengiz konusuna gelince rachica gitmiş, sol kanat halledelimiş bir tane de yerli lazım diyerek cengizi almış olsaydık bu denli tepki göstermezdik.

Borç meselesine gelince zaten borç dağ kadar olmuş alacağımız iyi bir sol kanat bizi iflas ettirmez, satabileceğimiz bir adam alırsak borcu eritmede katkısı olur. İşin teknik kısmına değinmiyorum bile. Borç artmasın diye sol kanat almamak bize ciddi sorunlar açar.

Gelelim Sergen hocaya anç zamanı da gördük, yönetimin işi hocanın konforunu sağlamak ki kendini işine verebilsin. Biz kaç tane hoca değiştirdik hangisi için uygun ortam sağladık, ne eksiksiz bir kadro verdik nede hocanın arkasında durduk. Yani yönetim gerekli desteği sağlamadı. Bunu yönetim gözüyle yazıyorum. Taraftar olarak değil.

Hakemlerin aradan çekilmeyeceği aşikar, zaten bu nedenle yönetim Sergen hocayı getirdi,  maç sonu ve önü konuşsun, takımı motive etsin, hakemlere ve medyaya ayar versin. Bu nedenlerle bir çok taraftar da Sergen hocayı istedi. O zaman soruyorum bunları yapması gereken hoca mı yönetim mi ?

En son söylediğiniz doğru yönetim belki yükünü hafifletmek için Sergen hocayı getirdi ama Sergen hocanın lafını unutmasınlar. Bu kadro senide benide yer. Büyük bir başarısızlık olursa (inşallah olmaz) o koltukta başkanda oturamaz.

Çok az vaktimiz kaldı, taraftar olarak odağımızı kaybetmememiz gerekli. Sürekli transfer talep etmemiz gerekir. Gs tekrar şampiyon olursa daha da onları kolay kolay yakalayamayız, fb olursa şampyion olursa sanırım br yıldız daha takacaklar. Sözde 2 büyük muhabetti iyice arşa çıkacak.

Bu nedenle baskıyı arttırmamız lazım. Çok iyi bir sol kanat lazım. 1 stoper, svensondan çıkıp bir sağ bek de almamız gerekiyor. Kalanı nıda devre arası hallederiz.

Ne güzel bir sürü işe yaramaz adamı gönderdiler, bu emeği takviye yapmadan heba etmemeleri gerekiyor.

İyi niyetli yanım bunları söylüyor. Kötü niyetli yanımla da  transfer sezonuda bitince yazarım. Ki bu durum yaşanmaz inşallah
  :D   Baskıyla olsa keşke.... Bende şimdilik susacağım, destekleyeceğim ve izleyeceğim.
 :D Bende Kötü niyetli yanımı ligden kopmadığımız sürece susturacağım...

Çevrimiçi Samet Demir

:D   Baskıyla olsa keşke.... Bende şimdilik susacağım, destekleyeceğim ve izleyeceğim.
 :D Bende Kötü niyetli yanımı ligden kopmadığımız sürece susturacağım...
Umarım keşke demeyiz abi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

bu cocugun kontratı bitiyor seneye. takip etmek lazım, rakipler ediyor cunku.

https://www.transfermarkt.com.tr/hamza-gureler/profil/spieler/988247

Çevrimdışı Akil Emre

Felix yerine sol stoper, as kaleci,sağ bek,ndidi yedeği ve sol açık eksik kalan bölgeler. Sol açık el bilal ve rafa ile belki doldurulabilir, kalecilerimiz tam bir el bombası keşke yabancı bir kaleci alınsa, ismail yüksek net olarak ndidi yedeği ve yerlide eli rahatlatmak için alınabilir. Kaldı son 3 gün işallah akıllı hamleler gelir.

Çevrimiçi blackeagle35

Osayi-Kwp-Sazdağı planlama görün ya cidden. Arada bir de 6 m verilen Taylan var. Topa hakimiyeti var Gökhan’ın hücum ettiğin maçlarda işe yarar belki de ama bu kadar saçma işleri nasıl yapıyoruz anlamak zor. Kwp alırsın arkasına eldekilerden birini takasa vererek Sazdağı gelir anlarım. Ama ana oyuncu yokken 1.5 m verilip 31 yaşında adam alınmaz ya Kayseriden. 7.5 bonservis harcadık sağ beke, 3 tane sağ bekimiz var ama gerçekte sağ bek yok şu an için.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sol kanat için Graf ne diyorsa onu yapsınlar bari, saçma sapan birinin geçmişine para gommeyelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Duyum değil yanlış anlaşılmasın ama sol kanada güney amerikadan birilerini getireceğiz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

ne zaman vasat bir oyuncu alsak site çöküyor bu bir tesadüf mü :D

Gökhan sazdağ almışız 1.5 milyon € vizyontaş :D

Beşiktaş ve Kayserispor, Gökhan Sazdağı transferi için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. İki kulüp ödeme planı üzerine görüşüyor. (yağız sabuncuoğlu)

Osayi-Kwp-Sazdağı planlama görün ya cidden. Arada bir de 6 m verilen Taylan var. Topa hakimiyeti var Gökhan’ın hücum ettiğin maçlarda işe yarar belki de ama bu kadar saçma işleri nasıl yapıyoruz anlamak zor. Kwp alırsın arkasına eldekilerden birini takasa vererek Sazdağı gelir anlarım. Ama ana oyuncu yokken 1.5 m verilip 31 yaşında adam alınmaz ya Kayseriden. 7.5 bonservis harcadık sağ beke, 3 tane sağ bekimiz var ama gerçekte sağ bek yok şu an için.

bundesliga 2.liginden taylana 6 milyon € ödedik yetmedi 31 yaşında ki gökhan sazdağ için 1.5 milyon € veriyoruz. :D

BEn size osayi,kwp demedim gökhan sazdağ,taylan bulut dedim sir serdal adalı :D

3 tane sağ bek yaptılar sol kanat halen yok.  :lol:

Svensonn-Onur Bulut

Gökhan Sazdağ-Taylan Bulut

Evrim gibi evrim be :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Koa_lAA

Hastayım şu sergen in oyuncu havuzuna... İyice Anadolu takımı yaptı bizi sağolsun

Çevrimdışı Akil Emre

Svensonn-Onur Bulut

Gökhan Sazdağ-Taylan Bulut

Evrim gibi evrim be :D
Svensondan çıkılıp bu hak sol açıkta kullanılacaktır ama müthiş bir değişim oldu gerçekten rakip takımlar devamlı soldan atağa çıkacaktır

Çevrimiçi Samet Ç

Kulüp kapatılsın bütçenin dörtte biri dusana verilsin her sene lig ve avrupa kupası garanti en azından yüzümüz güler futbol takımını iş bilmez iki tane adam anadolu jk yaptı

Svensondan çıkılıp bu hak sol açıkta kullanılacaktır ama müthiş bir değişim oldu gerçekten rakip takımlar devamlı soldan atağa çıkacaktır

inanıyor musun sen bunların bir sol kanat alabileceğine benim inancım yok.Raşitsa,cengiz,cerny var yeter diyecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

Duyum değil yanlış anlaşılmasın ama sol kanada güney amerikadan birilerini getireceğiz diye düşünüyorum.
en fazla nassrdaki wesley şaklabanı gelir beklentim yok

Çevrimiçi Samet Demir

Onur'u neden gönderdik biz ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu kadar sacma sapan kadro muhendisligi yapildigi surece ve transferler ihtiyaca degil de piyasa'nin bize verdigine gore yapildigi surece zaten duzelemeyiz.

Sagbek icin 6 milyon euro harcadiysak niye 1 oyuncu daha aliyoruz o oyuncu as olmayacaksa? O oyuncu as olmayacaksa niye 6 milyon euro odedik? Bizim yedek sagbeke 6 milyon euro odeyecek bir kadro yapimiz ve maddi durumumuz var da ben mi bilmiyorum? Takimda gercek mevkisi sol acik olan 2 oyuncu olmasi gerekirken su an o sayi 0, saka gibi.

Sol kanat icin Rafa Silva ve Toure deniyor, ikisinin de ana mevkisi degil. Biri en fazla maas alan oyuncumuz, digeri bu sene transfer edilmis yabanci oyuncu. Yani en fazla maas alan oyuncu'yu pozisyon disi oynatacaksin veya bu sene transfer ettigin bir oyuncu'yu pozisyon disi oynatacaksin. Bir Larin tesadufen tuttu diye her forveti alip sol kanat yapma merakini zaten anlamiyorum ya, neyse.

Son 3 senedir inanilmaz kadro muhendisligi hatalari yapiyoruz. Takim bas bas yaratici teknik sag acik diye bagirirken Chamberlain geldi bosta diye. Takim Saiss sonrasi oyun kuran lider stoper diye bagirirken Nino yerine sirf bostalar diye Bailly ve Amartey geldi. Sonraki sezon kanatlar bombosken takimda Muci Semih varken gittik rakiplere calim olsun diye Rafa'ya ve sonra onunla uyumlu olamayacak Immobile'ye dunya para bastik. 0 kanat 0 yaratici 2 bitirici tembel oyuncu'yla kadro muhendisliginin icine ettik. Bu sene de kanatlar bombosken gec gelen Cerny haric kanat almadik, resmen 0 sol kanat'la sezona giriyoruz, saka gibi.

Bu hatalar tamamen taraftar baskisi ve o baski'ya bas kaldiramayan yonetim yuzunden oluyor. Scouting/Graff kullanilsa ve isime bakmaksizin oyuncular alinmis olsa transferler coktan bitmisti. Piyasa'daki curukleri almak zorunda kalmazdik. Tamamen plansizlik.

Çevrimiçi kartalizma190399

Onur'u neden gönderdik biz ?

Kalite ve yetenek anlaminda yedek sagbeklik yapacak bir oyuncu'dan bir sag acikta bir as sagbek'te performans bekleyip alamadigimiz icin gonderdik. Hem Umut Meras hem Onur Bulut cok iyi topcu degillerdi, ama yedek bek olarak fena degillerdi.

Çevrimdışı levitate

onur bulut 2, 30 yaşında yerliye 2 m ne

o kadar scouting zart zurt bi tane çocuk bulamadınız mı? ya da taylana ne diye 6 verdik
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

fenerde gitmiş tedesco getirmiş ali serdal çifti bir yılı daha gs'ye hediye etti
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Bir önerim var yıldız adayı olan kenny arroyayı getirelim kanata

Çevrimiçi Samet Demir

onur bulut 2, 30 yaşında yerliye 2 m ne

o kadar scouting zart zurt bi tane çocuk bulamadınız mı? ya da taylana ne diye 6 verdik
Çocuk bulundu taylana 6 milyonluk yatırım yaptık. Üzerine de bunu çektik, belki fevri davranıyoruz ama yönetim sürekli zamanlama hatası yapıyor bu nedenle transferlera gelen ve giden olarak tümüyle gözden geçirdiğimiz zaman 3 transfer daha yapıldığını varsayarak sorun olmadığını söyleyebilirim. Bizim bu yaz en büyük sorunumuz zamanlama. Oyuncu alırken, hoca gönderirken büyük zamanlama hataları yaptık.

Çevrimiçi yaço58

fenerde gitmiş tedesco getirmiş ali serdal çifti bir yılı daha gs'ye hediye etti
Gerçekten yazık bize bakıyorum 2/3 gün önce 22 teklif ettiğimiz yazıldı trossaeda madem bu kadar para harcanacaktı keremi niye almayıp fbye peşkeş çektik akıl alır gibi değil peşkeş diyorum çünkü başkanın kendi açıklaması vardı kerem gelirse önceliği bizde diye

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 12:32:05
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Bunların sağ tarafla ne biçim yaraları varsa sürekli sağ açık sağ bek topluyoruz
İşin tuhafı elde bir tane sol açık yok bir tane dişe dokunur sol bek yok
Sol taraftan çok pis patlayacağımız o kadar belliki

Etiketler: