2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, mtorunlu, sefaköykartali, tolga1903, blackeagle35, bull74, yaço58, Monza, Georgetown, Darkeagle, murat baltacı, Yokmessi, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, ugurkartalizma, maıden, hasankale, mayguntr, Zafer55, golazokartal, Özgür Gültekin, Tass, Rasim, kahyaoglueren, ulumemo, emre_1978, annoca, Savaş, kartalbasket, balkan-kartal, kartalizma190399, Yancos, uno_bjk, Serdar3444, 38life, o2bucak, safak_01, Samet Ç, Umutcan Kaya, Liquidator, murat, Sinan66, NioHH, COB, Ravenman, Gökhan Kurt, Necmi, aoguzd, doganay ve 370 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 377099 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

mario'yu boşuna yollamaya çalışıyorlar bundan iyi yedek adam bulamazlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

laporte yavaştı ama artık kağnılaşmış pek hoşlaşmadım bundan
bipbipbupbup

Çevrimiçi blackeagle35

Avrupada ki bazi liglerde kiralama kontenjani var ama - bunu ilk kez duyuyorum. Tr liginde kiralama kontenjani mi varmis?
Fifa kuralıymış, 6 tane gönderebiliyorsun diyorlar.

Çevrimiçi Yokmessi

Ya hadi mario rotasyonda kalsın sonradan girip bir şey yapabiliyor ama ben muçinin kenardan gelipte bir işe yaradığını görmedim. Muçinin aşık suratını da görmek zorunda değilim, aklı bir karış havada, şimdi bebekleri filanda olacak hiç performans veremez o. Keşke direk satabilselerdi

Çevrimiçi Yokmessi

Gelipte yorumumum altına "kendi oyuncusunu değersizleştiren taraftar" demeyin, klişe olmayın. Istatistikler ortada işte bir işe yaradığı yok. Hep bu tipler yuzünden oldugumuz yerde sayiyoruz, yolla gitsin daha iyisini al.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Leandro Trossard ve Aymeric Laporte için resmi teklif yaptı!

(Ertan Süzgün)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Gelipte yorumumum altına "kendi oyuncusunu değersizleştiren taraftar" demeyin, klişe olmayın. Istatistikler ortada işte bir işe yaradığı yok. Hep bu tipler yuzünden oldugumuz yerde sayiyoruz, yolla gitsin daha iyisini al.

Bizim takım çünkü daha iyisini alabilmekle ünlüdür. Bak Masuakunun, Gedsonun, Immobilenin, Redmondun, Nkoudounun, Rosierin, Saissin, Colleyin falan hep daha iyilerini aldık ihya olduk.

Çevrimiçi Samet Demir

Başakşehir, Spezia forması giyen Salvatore Esposito’ya resmi teklif yaptı.

#yüzdeyüz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Leandro Trossard ve Aymeric Laporte için resmi teklif yaptı!

(Ertan Süzgün)

Siz bizim vizyonumuzu bilmiyorsunuz diyip eylül sonuna kadar bekleyip 31 yaşında ki sol kanat için 25 milyon € domalmak işte adalı vizyonu.!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

ghezzal da lyona dönmüş lyon da bitmiş nerde bitik adamlar var topluyorlar eski lacazetli lyon neydi öyle.

Çevrimiçi Tass

trossardı cok yazdm buraya ama benim dusundugumun 2 katı para teklif ettik yazıyorlar. manyaklastı iyice bunlar. geri donusumu olabilecek adamlara paraya basabilirsin ama son duragı biz olan ve 31 yasına gelmiş bir oyuncuya 22m bonservis ve 7-8 maas nedir yahu? o maliyetlere istedigin adamı alır getirirsin. sergene yazarım ben bu tur transferleri. demesi lazım baskana 50m bu adama baglama git satabilecegimiz adam al diye. kulubu dusunun bir kere de. orkun 30 verdik yarın en kotu 25 satarsın. oynadıgına sayarsın farkı. bunun 50m maliyeti kalıcı olur. en fazla 12-14 bonservis olur o yastaki adama. maas ta tas catlasın 5-6 arası. bu dediklerim maksimum.

Çevrimiçi Tass

Başakşehir, Spezia forması giyen Salvatore Esposito’ya resmi teklif yaptı.

#yüzdeyüz

ıs yapardı bunu alsaydık

Çevrimiçi Samet Demir

ıs yapardı bunu alsaydık
Ndidi-Esposito-Orkun
Mis gibi üçlü olurdu

Çevrimiçi Samet Demir

trossardı cok yazdm buraya ama benim dusundugumun 2 katı para teklif ettik yazıyorlar. manyaklastı iyice bunlar. geri donusumu olabilecek adamlara paraya basabilirsin ama son duragı biz olan ve 31 yasına gelmiş bir oyuncuya 22m bonservis ve 7-8 maas nedir yahu? o maliyetlere istedigin adamı alır getirirsin. sergene yazarım ben bu tur transferleri. demesi lazım baskana 50m bu adama baglama git satabilecegimiz adam al diye. kulubu dusunun bir kere de. orkun 30 verdik yarın en kotu 25 satarsın. oynadıgına sayarsın farkı. bunun 50m maliyeti kalıcı olur. en fazla 12-14 bonservis olur o yastaki adama. maas ta tas catlasın 5-6 arası. bu dediklerim maksimum.
45 milyon maliyet çıldırmalık. 30-35 bonservis, 3 maaş ver genç olanı al. Biz nelerle sınanıyoruz yahu.

Bence bizimkilerde para yok.

Çevrimiçi Tass

Ndidi-Esposito-Orkun
Mis gibi üçlü olurdu

adam her mac 90 dakika oynuyor yıllardır. son donemin sofascore degerlerin hepsi manyak yuksek. hayatında hic sakatlanmamıs neredeyse.. birkac gunluk sakatlıgı var 24 yasına kadar.

Çevrimiçi Tass

45 milyon maliyet çıldırmalık. 30-35 bonservis, 3 maaş ver genç olanı al. Biz nelerle sınanıyoruz yahu.

Bence bizimkilerde para yok.

para olmasa nasıl teklif ediyorlar. trossard cok iyi olur gelmesi ama biz 50m geri donusu olmayan ve yaslandıgı icin ne verimi ne de sakatlıgı belli olmayan bir adama gitmiş oluyoruz. sansımıza sakatlanmazsa ve mertens gibi 37-38 yaslarına kadar sorunsuz hizmet ederse anca deger. ama oyle bisi olmanın ihtimali nedir?

Çevrimiçi Tass

belki 15 + 3 + 3 bonuslar da sampıyonlar ligi gibi seylerdir. 4-5 yıla yaymalı... detay da onemli. ama kendisine asla 8-9 verilemez. 5-6 gecmemesi lazım.

Çevrimiçi tolga1903

https://www.transfermarkt.com.tr/matias-fernandez-pardo/leistungsdaten/spieler/724129/plus/0?saison=ges

Hani alamazsın da lille'de şöyle bir şey var. Videolarını izlemenizi öneririm çocuk ciddi süre buluyor ama o trossard'a verilecek paranın şu çocuğa verilmesini binlerce kere tercih ederdim. Trossard'a 22 verme şu çocuğa 27 ver, verdiğin parayı fazlasıyla geri almama ihtimalin yok mesela. Abi adamlarda vizyon yok bu çocuk için başkanı ikna etsen sergen istemez kafaya taktı ya trossard'ı. Neyse.

Çevrimiçi levitate

trossard kardeş gelmek istiyormuş düşür lan bonservisini 22 ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Sergen Yalçın'ın, seviyesinden dolayı Beşiktaş'tan göndermek istediği oyuncular.

Emrecan Uzunhan
Tayyip Talha
Ernest Muçi
Svensson
Joao Mario

(Ertan Süzgün)

Muçi'nin gönderilmesi bence yanlış. Bu sene iyi değil ama bu kadroda halen bir şeyler beklenebilecek biri. Ha şu var, gönderilip daha iyisi alınacaksa o zaman sıkıntı yok (gene de TS'ye verilmemeli).

Hatta bu seneki formuyla Mario bile yedek olarak kalmalı.

SY yorumcuyken bu ikisine çok fazla salladı, yollanma çabasında bunun da etkisi olabilir.

Çevrimiçi Monza

Forumda bazen dile getirmeye çalışıyorum. Bizim .ıçı kırık ligde ödenen akıllara zarar paralar (özellikle Büyükekşispor ve ondan çok aşağı kalmayan Yalıspor tarafından).

Matematiğe ve hayatın olağan akışına aykırı olan bu durumun tartışıldığı bir video:

Uzun bir video. Zamanı olmayana videodan kısa bir bilgi (yorumsuz):

Uğurcan 36 milyon bonservis ile dünya futbol tarihinin en pahalı 11. kalecisi imiş.

[ Son Düzenleme: Bugün, 21:07:57 Monza ]

Çevrimiçi Monza

Videoyu link olarak ekleyemedim, nasıl yapılacağını bilmiyorum. Videonun koca bir resmi eklendi.

Transfer başlığına özünde değilse bile görünüm olarak uyumsuz oldu. Moderatör arkadaş gerekli değişikliği yapabilir mi?

Etiketler: