2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ugurkartalizma, maıden, sEuL, Monza, Gökhan Güvenç, hasankale, Yokmessi, tolga1903, mayguntr, mtorunlu, KartalınGücü, Zafer55, golazokartal, Özgür Gültekin, blackeagle35, Tass, Rasim, yaço58, kahyaoglueren, ulumemo, Kapkarakartal, emre_1978, annoca, Savaş, kartalbasket, bull74, gokhans, balkan-kartal, kartalizma190399, Darkeagle, Yancos, uno_bjk, Serdar3444, 38life, murat baltacı, o2bucak, Koa_lAA, safak_01, Samet Ç, Umutcan Kaya, Liquidator, murat, Sinan66, NioHH, COB, Ravenman, Georgetown, Gökhan Kurt, sefaköykartali, Necmi, aoguzd, doganay ve 382 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 376884 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Keşke bonservisle gitseydi Trabzon hazır paralıyken bonservisle göndermek lazımdı. Ayrıca kiralama kontenjanı bitti sanırım. Emrecan, Tayyip nolacak?

Avrupada ki bazi liglerde kiralama kontenjani var ama - bunu ilk kez duyuyorum. Tr liginde kiralama kontenjani mi varmis?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Yokmessi

Laporte, trossard, mane, rench vesayire hiç biri gelmeyecek,
İsmi düşmemiş genç oyuncular gelecek.
Trossarda o kadar bonservis ve maaş vermeleri mümkün değil. Transfer sezonunu çok açıdan eleştirebiliriz ama yaşlı ve son kontratını arayan oyuncu transfer edilmemesini doğru buluyorum, başkan beceriksiz olabilir ama iyi niyetli, yarın gitsem en azından getirdiğim oyuncuları satabilirler diyerek hareket ediyor muhtemelen. Ben 1 ingiltereden 1 tane de fransadan genç oyuncu bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Laporte, trossard, mane, rench vesayire hiç biri gelmeyecek,
İsmi düşmemiş genç oyuncular gelecek.
Trossarda o kadar bonservis ve maaş vermeleri mümkün değil. Transfer sezonunu çok açıdan eleştirebiliriz ama yaşlı ve son kontratını arayan oyuncu transfer edilmemesini doğru buluyorum, başkan beceriksiz olabilir ama iyi niyetli, yarın gitsem en azından getirdiğim oyuncuları satabilirler diyerek hareket ediyor muhtemelen. Ben 1 ingiltereden 1 tane de fransadan genç oyuncu bekliyorum.
sergen geldi artık bilmediği oyuncuyu aldırmaz

Çevrimiçi sEuL

[ Son Düzenleme: Bugün, 17:13:56 sEuL ]

Çevrimiçi Koa_lAA

Biz şimdi rotasyon oyuncusu olarak muci yi gonderip yerine cengiz mi alcaz kanada...

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş yönetiminin paçalarından akıyor.

Çevrimiçi KartalınGücü

Muciyi neden bedavaya veriyoruz anlamadım. Fb çöpe çıkmış Cengiz için bizden servet talep ediyor. Beşiktaş hayır kurumu mu opsiyonsuz tsye destek atıyor? Muci gidip Bissouma ya da rus çocuk falan mı gelecek yabancı kontenjanı için bula bula onu mu bulduk Svenssonn falan dururken?

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Muciyi neden bedavaya veriyoruz anlamadım. Fb çöpe çıkmış Cengiz için bizden servet talep ediyor. Beşiktaş hayır kurumu mu opsiyonsuz tsye destek atıyor? Muci gidip Bissouma ya da rus çocuk falan mı gelecek yabancı kontenjanı için bula bula onu mu bulduk Svenssonn falan dururken?

satın alma opsiyonu varmış.

Çevrimiçi gokhans

Kasımpaşa’da görev yapan Erol Ayçiçek, Beşiktaş’ta kaleci antrenörü olarak Yalçın’ın ekibine katıldı.
Daha önce Manu, Molde, Leeds, Cardiff, Jamika mill takımında falan çalışmış Richard Hartis vardı teknik ekibimizde, onun görevine son verildikten sonra Kasımpaşa'dan kaleci antrenörü almak ne kadar mantıklı? Eski kalecilerimizden birini falan arayıp çağırsaydık en azından!!!  Fikret Orman zamanı bu takımın kaleci antrenörü Sambade'ydi. Bu kadar mı düştük? Şenol Güneş'İn kendi ekibi olmasına rağmen Fikret Olman aldı getirdi ve ekibe dahil etti. Profesyönel bir teknik ekip kurmak bu kadar mı zor?
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:20:17 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

Ama zorunlu değilmiş.

evet zorunlu değil 1-2 milyon € kiralama 8-10 satın alma opsiyonu koydururuz.

joa mario gitmek istemiyormuş karagümrük teklif getirmiş hayır demiş.

Çevrimiçi sEuL

Daha önce Manu, Molde, Leeds, Cardiff, Jamika mill takımında falan çalışmış Richard Hartis vardı teknik ekibimizde, onun görevine son verildikten sonra Kasımpaşa'dan kaleci antrenörü almak ne kadar mantıklı? Eski kalecilerimizden birini falan arayıp çağırsaydık en azından!!!  Fikret Orman zamanı bu takımın kaleci antrenörü Sambade'ydi. Bu kadar mı düştük? Şenol Güneş'İn kendi ekibi olmasına rağmen Fikret Olman aldı getirdi ve ekibe dahil etti. Profesyönel bir teknik ekip kurmak bu kadar mı zor?

Sergen hocanin etrafini basarili ve liyakatli bir teknik kadro ile doldurduktan sonra ancak basari bekleyebilirsin.
Sergen hoca insan iletisimini, medya yonetimini, hakem ve TFF ile mucadeleyi iyi bir sekilde goturebilir - ama sen yardimci ekibini G.Osmanpasa'nin alt yapisindaki yardimci antrenor Ugur Guler'i getirerek, en son Erzurumsporun atletik antrenoru olarak calisan Baris Gurol'u getirerek, ve simdide kaleci antrenorlugune gecen sene ilk kez Kasimpasa alt yapisinda baslayan Erol bilmem neyi getirerek nah basarili olursun. Sonra Tr'den giden yabanci oyuncular neden Turk antrenorlerin antrenmanlarindan sikayet ediyor diye konusturursun.

Çevrimiçi KartalınGücü

evet zorunlu değil 1-2 milyon € kiralama 8-10 satın alma opsiyonu koydururuz.

İşte bir iki mio için biz rotasyon oyuncumuzdan neden vaz geçiyoruz Semih gibi? Gol lazım Demir Ege Kartal falan giriyor maça. Semih, Muçi girse 1 milyondan daha mı değersiz olur?

Hayır bilsem çok kaliteli 4 5 yabancı gelecek anlarım ama alacakları adam bitik Cengiz, Mane falan şu saatten sonra onlar bile yetişirse belli. Bizim ne Muciden açılacak kontenjana ne de 1 mio euroya ihtiyacjmız var.

İşte bir iki mio için biz rotasyon oyuncumuzdan neden vaz geçiyoruz Semih gibi? Gol lazım Demir Ege Kartal falan giriyor maça. Semih, Muçi girse 1 milyondan daha mı değersiz olur?

Hayır bilsem çok kaliteli 4 5 yabancı gelecek anlarım ama alacakları adam bitik Cengiz, Mane falan şu saatten sonra onlar bile yetişirse belli. Bizim ne Muciden açılacak kontenjana ne de 1 mio euroya ihtiyacjmız var.

yabancı sınırı yüzünden.

🔥FLAŞ

🟡🟣 Eyüpspor, Tyrell Malacia için Mancheter United ile görüşmelere başladı.

(Reşat Can Özbudak)

Biz svensonn,taylan eyüpspor bile man unitedten malacia :D

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sat > Zorunlu opsiyonlu kiralık gönder > Takımda tut rotasyonda kullan > Zorunlu opsiyon olmadan kiralık gönder

Yani olabilecek bütün seçenekler arasından en kötüsünü yapmayı başarıyor yönetim. Gerçekten bravo.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Sergen Yalçın'ın, seviyesinden dolayı Beşiktaş'tan göndermek istediği oyuncular.

Emrecan Uzunhan
Tayyip Talha
Ernest Muçi
Svensson
Joao Mario

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi KartalınGücü

🔥FLAŞ

🟡🟣 Eyüpspor, Tyrell Malacia için Mancheter United ile görüşmelere başladı.

(Reşat Can Özbudak)

Biz svensonn,taylan eyüpspor bile man unitedten malacia :D

Eyüp alabiliyorsa biz de alabiliriz herhalde ki almalıyız da. Bu adam bizim ligde kanat bile oynar.

Çevrimiçi Samet Demir

Eyüp alabiliyorsa biz de alabiliriz herhalde ki almalıyız da. Bu adam bizim ligde kanat bile oynar.
Juresek gitmeden sola adam bakmazlar
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

muçi trabzon işi salaklık olmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

laporte-djalo bizi iyi taşır top falanda kullanabiliyorlar olan emirhan'a oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

muçi trabzon işi salaklık olmuş

Trossardı  da alamayıp Laporteyi gsye kaptırınca sıkıntı büyük olacak.

Çevrimdışı levitate

Trossardı  da alamayıp Laporteyi gsye kaptırınca sıkıntı büyük olacak.

laporte'suz yapabiliriz de trossard çok şey değiştirir
bipbipbupbup

Etiketler: