2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, kartalbasket, maıden, gokhans, Kapkarakartal, Fikret, Yokmessi, murat baltacı, Sinan66, Gökhan Güvenç, Serdar3444, balkan-kartal, annoca, Darkeagle, blackeagle35, Gökhan Kurt, NioHH, eryigitcaner, 38life, Zafer55, tolga1903, Özgür Gültekin, Tass, Georgetown, OnurG, Monza, Rasim, Ravenman, sefaköykartali, Samet Ç, bull74, Samet Demir, yaço58, Kartal Ç, matias_27, aoguzd, Liquidator, hasankale, doganay, underworld, Yancos, safak_01, c3c2k, golazokartal, o2bucak, murat, kahyaoglueren, fatihsahin ve 415 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 363255 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

yalandır renkli basın aklımıza sokmaya çaluşıyordur

fenerin adamı direkt bilgi olma ihtimali %99 falan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

https://x.com/delta_rafigold/status/1962528104766656695?s=46
Djiju cengiz falan yeterince sinirinizi bozmadıysa buyurun 😁

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:28:45
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
fenerin adamı direkt bilgi olma ihtimali %99 falan
yada kontenjanlarını boşaltalım diye fişek atıyorlardır fenerden 31 yaşında birini alacaklarını sanmıyorum

cengiz dışında hepsine okey olunur abi ama en kötüsünü çakıyorlar
Kimse olmaz oradan kardesim şu kaos ortamında hiç olmaz bunlar iyice kafayı yemiş.delirmek üzereyim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Şu dillendirilen rafa takası falanmı düşünülüyor acaba? Sergen 8 de istiyor muhabbetleride çıktı irfan falan düşünülüyordur belki? İrfan-cengiz-djiku-ismail ?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yokmessi

Cengiz gelirse futbol şubeyi takibi bırakırım. Beşiktaş aşkımı diğer branşlarda yaşatırım.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

küçükken zengin bebesi karşınızda magnum dondurma yer siz öyle bakarsınız ya boğazınıza bir yumru oturur yutkunamazsınız şuan öyle bir durum söz konusu renkliler magnum yiyor biz bakıyoruz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

İyi geceler tabi mümkünse...

Çevrimiçi murat baltacı

Fenerin cidden hayvan gibi kadrosu oldu. Bunlar adam akilli hoca alirlarsa Gs’yi gecerler. Daha kaliteli kadrolari var.
Yabancı hoca ile çok zor heleki bu saatten sonra sezon başı falan getirseler belki derdim bizde fenerde hocaları göndermekte geç kaldık acele etmesek Sergeni alır bu sene fener şampiyon olurdu Sergeni sezon başı getirip transferleri hızlı yapsak biz şampiyon olurduk ama yine meydan yetersiz₁ okana kaldı ne yapıp edip Alanya maçından üç puanı alacaktık bunlar bu kadrolarla puan falan kaybetmez süper ligde işimiz zor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Sinan66

futbol sahada oynanir arkadaslar

elimizde ki futbolcular kötü degil. yeter ki kendilerine güvensinler, ayaklari titremesin. ama sürekli negatiflik basarsaniz olmaz tabii

milli aradan sonra avrupa maçlari baslayacak, renkliler göre daha rahatiz  :ok:

Çevrimdışı sEuL

futbol sahada oynanir arkadaslar

elimizde ki futbolcular kötü degil. yeter ki kendilerine güvensinler, ayaklari titremesin. ama sürekli negatiflik basarsaniz olmaz tabii

milli aradan sonra avrupa maçlari baslayacak, renkliler göre daha rahatiz  :ok:
4 senedir elimizdeki kadro fena değil hocalar oynatamiyor diye diye bu hallere geldik.

Elimizdeki kadro Samsun Ts ve Göztepe ile zor çekişir.

Çevrimiçi Sinan66

4 senedir elimizdeki kadro fena değil hocalar oynatamiyor diye diye bu hallere geldik.

Elimizdeki kadro Samsun Ts ve Göztepe ile zor çekişir.

iyi bir sol kanat ve bir sag bek ile yarista oluruz net   :ok:

gürcü oyuncuyu alip gelseler çok iyi olacak

Çevrimiçi levitate

başkandan bu mallar gelen geçene para sıkıyor bir turda biz kazıklanalım diyerek minimum 20'lik bir transfer bekliyorum inşallah kanat alırlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

iyi bir sol kanat ve bir sag bek ile yarista oluruz net   :ok:

gürcü oyuncuyu alip gelseler çok iyi olacak
Katiliyorum, iyi bir sol kanat ve sağ bek transferi ile 3.luk yarisina bizde dahil olabiliriz.

İyi bir kaleci, Saiss tarzi bir sol stoper, Adriano tarzi bir sol bek, orta sahaya biri yedek olmak şartı ile iki iyi oyuncu, ve yedek kulübesi için iyi bir kanat daha alirsak ve düzenli bir şekilde aynı oyuncularla oynayıp bir iskelet kurabilirsek - belki önümüzdeki sezonlar için bi umutlanma falan - o da belki.

Bu seneyi unutun arkadaşlar, boşuna heveslenip yine büyük bir çöküntü içine girmeye gerek yok. Geçen senede bir Gs galibiyeti ile sampiyon olacagiz naralari atiliyordu ama 40+ fark yedik.

Ertelenen deplasman maçlarınada eksi 6 puan yazın. Ben belki TD değişikliği sonrası takim bi reaksiyon gösterir diyordum ama Alanya’dan da eksi 3 puan ile döndu takim. Ertelenen deplasman maçları dışındaki ilk iki deplasman Göztepe ve Gs maçları. Geçmiş senelere nazaran daha çabuk havlu atarız bu sene bence.

Bizim bu sene yapmamiz gereken iyi bir takim iskeleti oluşturmak olmalıydı, ama basiretsiz başkan çıkıp biz sampiyon olacağız diye aciklamalar yaptı maalesef.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:14:52
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
yaşanan süreçleri ve olayları çok fazla saptırmışsın. Anç yazdırsa ancak senin gibi yazdırabilirdi heralde!! Fikret orman geldiğinde şampiyonluğa oynayacak kadro kurucam, en iyisinide alırız demedi!! Kan ve gözyaşı vaadetti. Çünkü kasası boş, sponsoru olmayan, kayyuma giden, batık bir kulübe başkan oldu. Melemen muhabbetleri, feda kavramları bu yüzden vardı. İlk transfer döneminde 4milyon gibi bir meblağ harcadı transferlere, oğuzhan, olcay, dentinho, mcgregor, escude, niang, uğur boral’ı falan kattı. 2.sezon 12 milyon harcanarak kerim free, tolga zengin, serdar k., ömer şişmanoğlu, günay, jermaine jones, atiba, motta falan katıldı. Sonraki sezon 13milyon harcayıp demba ba, gökhan töre, sosa, tolgay, milosevic, cenk tosun, opare katıldı. Maaş dengeleri bozulmadan aşılmadan kademe kademe kadro kalitesi arttırıldı. 3 yılda fikret orman’ın transfere harcadığı rakam 30milyon’u bulmuyor. Sadece gs’nin 32 fener’in 35 milyon 1 sezonda transferlere harcadığı rakam. Adamlar senin 3 yılda harcadığın rakamın fazlasını tek sezonda yapmışlar. + 100milyon’a stad yaptın, 3.sezonda tarihin en iyi beşiktaş kadrosunu kurdun, elbette tutmayan transferler oldu, sen 10 tane tutan transfer yaparsan 2, 3 tane tutmayan transfer hatırlanmaz. Sponsorları kapıya dizdi, marka devtimi yaptı, sosyal medyayı futbol kulüplerine nasıl kullanılacağını öğreten başkandı, vizyon kelimesinin vücut bulmuş haliydi. Şimdi çıkıp adalı güzellemek için fikret orman yermen çok büyük haksızlık. Fikret orman para kaynağını, dikilitaş’da ki paha biçilmez mal varlıklarını emlak konuta, hükümete peşkeş çekerek bulamazdı evet. Şu yorumun inanılmaz rahatsızlık verici gerçekten…
ANC'nin allah seyini versin burada kufur ettirmeyin.

Orman'in vaatlerini biliyoruz. Kuculecez dedi, stadi yapicaz dedi biz de kabul ettik. O zamanlarin dolar-euro'suyla simdiki oncelikle ayni para degil. ABD'deyim su an ve 2 kat fark oldugunu soyleyebiliriz. Transfer piyasasi da premier lig ve diger liglerdeki yatirimla kac katina cikti. Neyse sonucta Orman doneminde 4. tam sezonunda anca sampiyon olduk. Stad yapilmiyor olsa oyle 4 sene kalmak zor olurdu.

Tarihin en iyi kadrosunu kurduk dedigin kadro yani sampiyon olan da Rhodolfo-Ersan-Serdar Kurtulus-Ismail-Tolga Zengin falan var ya. Neyse iyi kadro kuruldu ama sonuca 7-8 transfer donemi gerekti. Bunun icin Orman'a da kizmiyorum. Zaten bu basarili donemi F.Orman'in.

Basarili donem Ibrahim Altinsay-Onder Ozen-Erdal Torunogullari gibi adamlar vardi, basarisiz donemde Umut Guner falan iktidar yanlisi adamlar. Basarisiz donemi Negredo-Lens-Ljajic-A.Avci donem falan oluyor.

ANC rezilligi tam bir kepazelik donemi. Demiroren doneminin ozellikle ilk yillari daha da kotu olabilir.
Hasan Arat'in devre arasi Muci-Musrati'ye 22m euro verip cukkalama soru isaretleri ciddi. Ustune Huseyin Yucel'in cok kisa donemli dusunup Immobile-Rafa-Paulista-Mario'ya gitmesi.

Simdi Adali bu vaatlerle gelmedi. Dikilitasla ugrasti, ugrasiyor, ve 3 transfer donemi istemisti yani 1-2 seneye kadroyu hazir hale getirecez diyor.
Tek dedigim sey bu 20 yila bakiyorum en basarili F.Orman bile 7-8 transfer doneminde takimi toparladi.

Taraftar goruyor FB-GSnin 3 senedir akil almaz para harcamasini ve hemen ayni seviyeye cikmak istiyor. Bu genelde hata yaptiriyor. Immobile-Rafa-Paulista-Mario'yu gecen yaz almak mesela hataymis goruyoruz. Aceleci olmayin, akilli, 3-5 sene Besiktas'ta oynayacak yada satis yapilabilecek adam almaya devam edin. Ndidi-Orkun-Djalo-Toure-Abraham falan bunlar dogru profiller benim gozumde.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:16:39
  • İstanbul
başkandan bu mallar gelen geçene para sıkıyor bir turda biz kazıklanalım diyerek minimum 20'lik bir transfer bekliyorum inşallah kanat alırlar

Bugun onlarin transferinin son gunu de Besiktas'in daha 10 gunu var. Taraftar ve twitter gazlamasina gelmesin bosuna.

Ugurcan 30una gelip milli takim kalesini alamamis durumda yani 36m euro mu eder?

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:20:18
  • İstanbul
Asbaşkan Murat Kılıç: "Hocamızın belirlediği eksik noktaları tamamlayacağız. Az bir süre kaldı, bu süre zarfında bütün eksikleri gidereceğiz.

Bir kanat transferi daha gelebilir. Görüştüğümüz oyuncular var. Şartlar da anlaşırsak 1 kanat transferi daha gelecek."

vay bee!! Bizimkilerin vizyonuna bakar mısınz ?

Besiktas'in son 20 senedeki en iyi transfer donemi sanirim F.Orman'in ilk 4 yili falandi. Orman da ayni boyle konusurdu. Bakariz, yapmayiz belki falan. Hatta yapmayip stopersiz falan sampiyonluk yarisina girip kazanmisligimiz da var.

4 kanat falan isteyen var. 4 tane saglam kanat alabilecegimizi mi dusunuyoruz? Al abi 2 tane saglam Cerny+1. Idare edicen Rafa-Muci-Mario bunlari yolladikca yenisini alacaksin.
Yok oyle bir yazda hemen fb-gs'yi kadro olarak yakalayayim. Adamlarin harcadiklari paralar akil almaz.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:21:45
  • İstanbul
Fenerin cidden hayvan gibi kadrosu oldu. Bunlar adam akilli hoca alirlarsa Gs’yi gecerler. Daha kaliteli kadrolari var.

gsnin gecilmesi icin tek care hakem lobisinin azaltilmasidir. bu kadar ittirmeyle gsnin transfere dahi ihtiyaci yok zaten lig icin yapmiyoralr.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:26:21
  • İstanbul
Taylan şu an bu takımın kesin ve net as sağ beki. Fizik eksiğini kapatıyor takımın en azından geri 4'lü+ndidi+santraforda kim oynayacaksa ve cerny boy olarak iyi durumda. Anadolu takımıyla oynayacaksan emirhan sol bek olamaz jurasek artık ocak ayına kadar. Sol kenar ve rafa ikamesi hücumcu+fizikli 8 numara ile 4 3 3 harici oluru yok bana göre en kötü yine 8 alırlarsa 4 4 1 1'in forvet arkası 1'i bu alınacak adam olsun tabi alınırsa hiç sanmıyorum.

Zaten Anadolu takimina karsi Jurasek-Ridvan falan oynar.
Zor deplasman, derbi falan olursa cok lazimsa koyarsin Emirhan'i bazi maclarda sol beke.

Sag bek olarak da Rashica'nin ben savunmasini, kosu temposunu vs Svenson'dan asagi gormuyorum. Taylan'i yeterince izlemedik, genc oldugu icin hatalari olacak. Oynasin isterim. Neyse bakalim keske kalite sag bek alinabilse.

Ama ortasahada 6-8in yedegi yok su an. Ndidi-Orkun bazi maclar cezali falan da olacak sonucta. En once oraya adam alirim. Sonra sol acik var, stoper var, yada bekler.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:32:42
  • İstanbul
Katiliyorum, iyi bir sol kanat ve sağ bek transferi ile 3.luk yarisina bizde dahil olabiliriz.

İyi bir kaleci, Saiss tarzi bir sol stoper, Adriano tarzi bir sol bek, orta sahaya biri yedek olmak şartı ile iki iyi oyuncu, ve yedek kulübesi için iyi bir kanat daha alirsak ve düzenli bir şekilde aynı oyuncularla oynayıp bir iskelet kurabilirsek - belki önümüzdeki sezonlar için bi umutlanma falan - o da belki.

Bu seneyi unutun arkadaşlar, boşuna heveslenip yine büyük bir çöküntü içine girmeye gerek yok. Geçen senede bir Gs galibiyeti ile sampiyon olacagiz naralari atiliyordu ama 40+ fark yedik.

Ertelenen deplasman maçlarınada eksi 6 puan yazın. Ben belki TD değişikliği sonrası takim bi reaksiyon gösterir diyordum ama Alanya’dan da eksi 3 puan ile döndu takim. Ertelenen deplasman maçları dışındaki ilk iki deplasman Göztepe ve Gs maçları. Geçmiş senelere nazaran daha çabuk havlu atarız bu sene bence.

Bizim bu sene yapmamiz gereken iyi bir takim iskeleti oluşturmak olmalıydı, ama basiretsiz başkan çıkıp biz sampiyon olacağız diye aciklamalar yaptı maalesef.

Kazanacak topu oynadi takim 2. yari, hayvan gibi gol kacirdi. Transferler eklenecek, bu yorgunluk olmaz 3 gunde bir pek oynanmayacak artik. Bu haliyle takim bu sezon 3.lukte zorlanirsa hoca gider zaten.

Bu sene sampiyonluk ana hedef olmamali gorusune katiliyorum. Sizin profil resmi Atiba. 30 yasinda falan geldi bize bonservissiz. Bu yazin da aldik iste Ndidi 28inde. Josef-Atiba arasi birsey diyelim. Iskelete konabilir mi onumuzdeki 4 sene icin? Bence oluru var. Orkun-Djalo falan neden olmasin. Abraham tutarsa devam tutmazsa piyasasini bulup satilabilir. Toure baya bu ligin bug'i gibi gozukuyor.

Bence iskelet kuruluyor, herkes eksiklere odakli. Ben sahsen dogru oyuncu alinsin istiyorum. Oyuncuyu sahada gorelim ve hah tamam bu adam 4 sene oynar net oyuncu diyelim. Sakatliktan vs bile donuyor olsa o isigi versin. Felix-Mario-Muci-Musrati vs bu isigi hic alamiyorduk. Immobile yasini falan dusununce...

Bence iskelet kurulurken Rafa'yi da cok ciddiye almamak lazim. 6-12 ay icinde satilmasi hic de uzak bir ihtimal olmamali.

Çevrimdışı sEuL

Kazanacak topu oynadi takim 2. yari, hayvan gibi gol kacirdi. Transferler eklenecek, bu yorgunluk olmaz 3 gunde bir pek oynanmayacak artik. Bu haliyle takim bu sezon 3.lukte zorlanirsa hoca gider zaten.

Bu sene sampiyonluk ana hedef olmamali gorusune katiliyorum. Sizin profil resmi Atiba. 30 yasinda falan geldi bize bonservissiz. Bu yazin da aldik iste Ndidi 28inde. Josef-Atiba arasi birsey diyelim. Iskelete konabilir mi onumuzdeki 4 sene icin? Bence oluru var. Orkun-Djalo falan neden olmasin. Abraham tutarsa devam tutmazsa piyasasini bulup satilabilir. Toure baya bu ligin bug'i gibi gozukuyor.

Bence iskelet kuruluyor, herkes eksiklere odakli. Ben sahsen dogru oyuncu alinsin istiyorum. Oyuncuyu sahada gorelim ve hah tamam bu adam 4 sene oynar net oyuncu diyelim. Sakatliktan vs bile donuyor olsa o isigi versin. Felix-Mario-Muci-Musrati vs bu isigi hic alamiyorduk. Immobile yasini falan dusununce...

Bence iskelet kurulurken Rafa'yi da cok ciddiye almamak lazim. 6-12 ay icinde satilmasi hic de uzak bir ihtimal olmamali.
Bekleyip göreceğiz artık… Yeni gelen transferler takıma, hocaya, şehre ve yeni yaşamlarına uyum sağlayabilecek mi? Umarım işler yolunda gider de yarışmacı kalıp Anadolu kulüpleriyle arayı yeniden açabiliriz.

Alanyaspor gibi vasat bir takım ilk yarıda biraz pres yapınca geriden top çıkaramadık. İkinci yarıdaki görüntümüz ise bence bizden çok onların skora bağlı geriye yaslanmasından kaynaklandı. Samsun, Göztepe, Konya ve TS gibi biraz daha dirençli takımlara karşı aynı sorunları yaşayacağımızı dusunuyorum.

Jurasek’in geriden oyun kurulumuna hiçbir katkısı yok, zaten böyle bir özelliği de bulunmuyor. Svensson da sınırlı, oyuna katkısı sıfır. Felix’i konuşmaya gerek yok. Ndidi de oyun kurucu bir orta saha değil. Sergen hoca Orkun’u geride kullanmak istemiyorsa, mutlaka Ndidi’nin yanına kaliteli bir oyuncu gerekli. Jurasek’in 10M+’lık opsiyonunu kullanacağımızı da sanmıyorum. Bu nedenle, saydığım bu 4 pozisyondan en az ikisine nokta atışı transfer şart.

Ama işte, bu yönetimin açıklamalarını ve yaptıklarını gördükçe yapılanmaya zerre güvenim kalmıyor. İnşallah yanılırım.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 05:32:12
  • İstanbul
Bekleyip göreceğiz artık… Yeni gelen transferler takıma, hocaya, şehre ve yeni yaşamlarına uyum sağlayabilecek mi? Umarım işler yolunda gider de yarışmacı kalıp Anadolu kulüpleriyle arayı yeniden açabiliriz.

Alanyaspor gibi vasat bir takım ilk yarıda biraz pres yapınca geriden top çıkaramadık. İkinci yarıdaki görüntümüz ise bence bizden çok onların skora bağlı geriye yaslanmasından kaynaklandı. Samsun, Göztepe, Konya ve TS gibi biraz daha dirençli takımlara karşı aynı sorunları yaşayacağımızı dusunuyorum.

Jurasek’in geriden oyun kurulumuna hiçbir katkısı yok, zaten böyle bir özelliği de bulunmuyor. Svensson da sınırlı, oyuna katkısı sıfır. Felix’i konuşmaya gerek yok. Ndidi de oyun kurucu bir orta saha değil. Sergen hoca Orkun’u geride kullanmak istemiyorsa, mutlaka Ndidi’nin yanına kaliteli bir oyuncu gerekli. Jurasek’in 10M+’lık opsiyonunu kullanacağımızı da sanmıyorum. Bu nedenle, saydığım bu 4 pozisyondan en az ikisine nokta atışı transfer şart.

Ama işte, bu yönetimin açıklamalarını ve yaptıklarını gördükçe yapılanmaya zerre güvenim kalmıyor. İnşallah yanılırım.

Tempolo bir 8 alip Orkun'u da arkaya gonderebiliriz belki.

Sag bek, sol bek, stoper lazim baya bir mevki. Jurasek-Ridvan, Taylan-Rashica. Bunlarla da idare edilebilir eger olay 3. olmaksa 70 puan toplamaksa.

Ben de yonetimin 10 gunde butun sorunlari halledebilecegini sanmiyorum. Bence denemesinler de. 15m euro varsa harcanabilecek 3 tane 5m'luk topcu almasinlar. Gerekirse tek topcu alsin 1 tane de kiralasin. Geri kalan eksikleri zamanla hallederiz.

Her yere topcu alayim derken genelde hata yapiliyor cunku. Begenmedigimiz Muci-Musrati-Rashica-Felix vs bile maliyetler ortada. Begenmedigin adam cok zorluyor 2 sene.

Etiketler: