2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, Zafer55, ahmetekinciogl2, Özgür Gültekin, Kartal Ç, hikmetmiller, eryigitcaner, Kapkarakartal, Samet Ç, annoca, Sinan66, 38life, tolga1903, sefaköykartali, Rasim, maıden, blackeagle35, Georgetown, joseph35, murat, matias_27, bull74, balkan-kartal, ulumemo, KartalınGücü, Gökhan Kurt, NioHH, aoguzd, Monza, hasankale, Gökhan Güvenç, doganay, safak_01, ugurkartalizma, kahyaoglueren, Yancos, o2bucak, golazokartal, Liquidator, Sinan23, yaço58, mtorunlu, OnurG, Reawers, Umutcan Kaya, COB, sozkul, kartalizma190399, murat baltacı, Serdar3444, Yokmessi ve 385 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 333702 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Altay Bayındır Beşiktaş'a nasıl olur sizce?

Ersin'i Altay'a tercih ederim.

Umarim boyle bir maceraya atilmayiz. Bu sene Mert'in son senesi olur ve yavas yavas Emir ile Goktug sans bulmaya baslar diye umut ediyordum.
Bu cocuklara guvenip kaleyi teslim etmek lazim artik.

Çevrimiçi 38life

Onana'yı bizim kolsuz ersin bile kesebilir, bunu önce koy cebine. Onana'yı bile kesemeyen adamın Beşiktaş'a nasıl bir hayrı dokunabilir :D

Kesemedi mi tercih mi edilmedi? Fenerbahçeyi pek takip etmediğim için bilmiyorum ama sırf önünde Onana oynadı diye negatif bakmam ben.

Çevrimiçi Ravenman

Musrati AEK Atina yolcusu diyorlar.

Sırf kendi egolarını tatmin etmek için bu adamı oynatmadılar.

Çevrimiçi 38life

Ersin'i Altay'a tercih ederim.

Umarim boyle bir maceraya atilmayiz. Bu sene Mert'in son senesi olur ve yavas yavas Emir ile Goktug sans bulmaya baslar diye umut ediyordum.
Bu cocuklara guvenip kaleyi teslim etmek lazim artik.

Çok zor. Ersin pandemi sezonunda taraftar olmadığı için full sezon oynayabildi. Emir, Göktuğ falan ilk hatasında yok edilir. Altay iyi değilse o zaman yabancı kaleciden başka seçenek kalmıyor maalesef.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimdışı sEuL

Çok zor. Ersin pandemi sezonunda taraftar olmadığı için full sezon oynayabildi. Emir, Göktuğ falan ilk hatasında yok edilir. Altay iyi değilse o zaman yabancı kaleciden başka seçenek kalmıyor maalesef.

Altay tamamen menajer basarisi, Fb'de itin bi taraflarina sokulurken ve klubede otururken bir anda kendini Manu'da buldu.
Emir ve Goktug tepki yuzunden kaybolacaksa Altay daha ilk yan topta isliklanmaya baslanir bizde.
Keske Gunay'i biz almis olsaydik, o donemde cok istiyordum ama gidip Maxim'i aldik Gunay yerine Antep/Hatay dagitilirken.

Çevrimiçi 38life

Şu ADS'deki 16 yaşındaki kaleciye çökmek lazım.

Çevrimdışı levitate

ox ile görüşüyorlarmış inş kurtuluruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Iki yildir gorusuyoruz zaten herifle  :s20:

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:54:35
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
mümkünse artık görüşmeyelim

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:56:56
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
ersin hayatımda gördüğüm en kötü kaleci bile diyemiyorum çünkü kaleci değil

Çevrimiçi gokhans

ersin hayatımda gördüğüm en kötü kaleci bile diyemiyorum çünkü kaleci değil
oda çok enteresan şekilde prime performanslar çıkarabiliyor maçdan maça, lyon maçımıydı neydi bi menajer izlese epl’ye itelerdik😂
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

El Bilal Toure, Beşiktaş Scout Şefi Eduard Graf'ın özellikle önerdiği bir isimdi.

Graf, transferin tamamlanmasında da önemli bir rol aldı. (Doğan Gündoğdu)

Şu sancho rüyasından da uyansak, bize 2 kanat çöz desek kafamız öyle bir rahat edecek ki
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi joseph35

Summerville diyolar kanata, sakatlığını atlatmış kamp da yemiş, ilgileniyormuşuz.

Çevrimiçi murat

talhayı neden gönderiyoruz ona kadar gide,ek çok oyuncu var sakatlıktan önce gayet iyiydi yine toparlanır iki yerli stoper yedek iyidir
çocuk isminden kaybediyor.bizde 2 maç kötü oynayanı çöp yapmaya meraklıyız birde ismi alerji yapıyor.kerem namaz kılıyor diye istemezler öbürünün adı tayyip.sakatlıktan önceki tayyip net olarak emirhan topçudan daha iyiydi.biz sakatlıktan gelip direk aynı dönmesini bekliyoruz.takım da kötü olunca en ufak hatası göze batıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Summerville diyolar kanata, sakatlığını atlatmış kamp da yemiş, ilgileniyormuşuz.

Bu kim ola?

Çevrimiçi joseph35

Bu kim ola?

Feyanoord'dan yetişme West Ham'ın sol/sağ kanatı. Nkodou benzeri bir hız ve dribling yeteneği var. Alt yaş gruplarında baya golü de vardı ama geçen sene sakatlanmadan önce Premier Lig'de 1 golü vardı. Sakatlığı geçmiş ve kronik bir durum yok. 22M piyasa değeriyle sağ kanata Rashica yerine iyi olur. Sol kanat için de düşünülüyor olabilir.

Çevrimdışı sEuL

Bu kadar zar atmaya gerek var mi bilemiyorum.
Darbeye bagli da olsa son 4 senesinde cokca sakatlanan Toure'yi aldik.
Bu arkadasin'da nasil gelecegi muamma.. West Ham teknik direktoru gecen hafta lig maci oncesi sorulari yanitlarken Summerville icin rehabilitasyonunun son safhasinda ve ilerleyen haftalarda takima katilabilir demis. Tam hazir olmadigi icinde kadroya almamis oyuncuyu =/
Baily - Ox - Dele Ali - Rebic gibi zarlari attik ve agzimiz cok yandi.
Hali hazirda Tammy ve Toure ile riskli transferler yaptik - bunlara yenilerini eklemek ne kadar mantikli...

Çevrimdışı levitate

kartalist svensson'u yollayıp sağ beki rashica-taylan yapmaktan bahsetmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Sag bek kisitliginda bunu daha onceden yapmamamiz hataydi bence. Satilamiyorsa, Svenson'dan cikip Rashica'yi fakir Kadioglu gibi kullanmak iyi olur. Taylan'i da hemen Turk statusune gecirmek lazim.

Çevrimiçi 38life

Sag bek kisitliginda bunu daha onceden yapmamamiz hataydi bence. Satilamiyorsa, Svenson'dan cikip Rashica'yi fakir Kadioglu gibi kullanmak iyi olur. Taylan'i da hemen Turk statusune gecirmek lazim.

Şu olursa Svenssondan çıkarız, bu olursa Svenssondan çıkarız gibi saçmalıkları benim aklım almıyor açıkçası. Bizim işe yaramaz bir yabancı sağ bek yedeğine kontenjan harcama lüksümüz yok. Zaten sol bek yedeğimiz zoraki yabancı yeni geldiği için. Sağ bekte yedeğin kim olacağı önemli değil. Eğer Taylan sağ bekte ilk tercihse Svensson başka bir şeye bakılmaksızın gönderilmeli. Djalo alınıyorsa zaten o da sağ bek oynayabiliyor. O oynar, Rashica oynar, biri oynar.

Ha işin olması gereken kısmına gelirsek zaten bana göre hala ilk 11 seviyesi bir sağ bek transferi yapılmadığı için sağ bek olayı şuan fiyasko. Oraya kaliteli bir oyuncu alınmak zorunda. Bunun aksini düşünmek "biz gs ve fb'ye yetişemiyoruz. Onlar başka bir seviyeye geçti, biz bir gömlek alttayız ve bu durumu artık kabullendik." demek anlamına gelir.

Çevrimiçi Samet Ç

sağa buendia alsınlar sola davitashvili

Çevrimdışı sEuL

Şu olursa Svenssondan çıkarız, bu olursa Svenssondan çıkarız gibi saçmalıkları benim aklım almıyor açıkçası. Bizim işe yaramaz bir yabancı sağ bek yedeğine kontenjan harcama lüksümüz yok. Zaten sol bek yedeğimiz zoraki yabancı yeni geldiği için. Sağ bekte yedeğin kim olacağı önemli değil. Eğer Taylan sağ bekte ilk tercihse Svensson başka bir şeye bakılmaksızın gönderilmeli. Djalo alınıyorsa zaten o da sağ bek oynayabiliyor. O oynar, Rashica oynar, biri oynar.

Ha işin olması gereken kısmına gelirsek zaten bana göre hala ilk 11 seviyesi bir sağ bek transferi yapılmadığı için sağ bek olayı şuan fiyasko. Oraya kaliteli bir oyuncu alınmak zorunda. Bunun aksini düşünmek "biz gs ve fb'ye yetişemiyoruz. Onlar başka bir seviyeye geçti, biz bir gömlek alttayız ve bu durumu artık kabullendik." demek anlamına gelir.

Svenson ile sozlesme imzalamak hataydi zaten - ne olursa olsun ondan cikmak gerekiyor. Bana kalsa Jurasek'i de geri gonderip tazminatini oderim ama o kalacak buyuk ihtimalle.

Çevrimiçi Zafer55

Mantıklı.
Sol kanatla beraber bir de  sağ kanat alırsak , Hem beki hem kanatları yedekleyebilir rashica.

Etiketler: