2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, mayguntr, Gökhan Güvenç, annoca, Umutcan Kaya, 38life, KartalınGücü, Zafer55, Samet Demir, Özgür Gültekin, Georgetown, Tass, hasankale, Rasim, Kartal Ç, tolga1903, maıden, Serdar3444, Monza, matias_27, COB, Yancos, safak_01, balkan-kartal, cornelius, golazokartal, mtorunlu, murat, Reawers, bull74, murat baltacı, yaço58 ve 281 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 322583 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
Formanın üstünde Beşiktaş arması olmasa ligte ilk 10 giremez bu takım.
O kadar eksik

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Formanın üstünde Beşiktaş arması olmasa ligte ilk 10 giremez bu takım.
O kadar eksik

yok abi sabredicekmişiz kulübede yedek forvet yok ama sabredicez
bipbipbupbup

Kayyum atasinlar kulübe valla bundan kötü yönetmezler hiç. Olmadı eldeki müptezellerden kurtulurlar 

yok abi sabredicekmişiz kulübede yedek forvet yok ama sabredicez
Başkan büyük hayal kırıklığı.gelmeden attı tuttu şimdi ki açıklamarıyla sıvıyor.dürüst olup söyleyebilirsiniz kardeşim zamanında Fikret Orman yapti.neyin cakasını atıyorsunuz.40 yaşındayım ben hayatımda boyle Beşiktaş kadrosu görmedim

Çevrimiçi 38life

Hoca artık sadece oyuncu tercihleriyle mesaj vermeyi geçti basın toplantısında da açık açık mesaj veriyor yönetime. Ama bu kadar hiçibr şey yapmayıp ama her şey yolundaymış gibi açıklamalar yapan bir yönetim ben görmedim. İnanılmaz gerçekten.

Çevrimiçi mellfred

jurasek kim ki onun yedeği ne olsun
emrecanı gönder akhisar oynatmaz amatörde 
rachica topçu değil comaryo kanat değil
santrafor yorulsa yedeği yok
sıkıntı çok  saymakla bitmiyor

Çevrimiçi Tass

ersine o kadar giydirdim, ama bu macta mert olsaydı yenilirdik bence. birkac tane iyi kurtarıs yaptı pek hata da yapmadı. keske guven hep verse de kullanabilsek ama fazlaca canımızı yaktı gecmişte.

Çevrimiçi Tass

kadro kalitsi dısında macta bu kadar kotu oynanmasının sebepleri;
- zemin
- futbolcuların yorgunlugu (kadro cok dar)
- 3-5-2 ilk defa oynuyorlar ve sag stoper oynayacak biri yok sahada

Çevrimiçi Zafer55

Hoca svenson olmadığı için mi üçlü oynadık dedl ben mi yanlış anladım

Çevrimiçi Tass

en cok ndidiyi begendim. orkunu ilk defa vasat gordum geldiğinden beri. yukarıdaki sebeplere baglıyorum. kalitesinden suphem yok cunku.

Çevrimiçi Tass

Hoca svenson olmadığı için mi üçlü oynadık dedl ben mi yanlış anladım

guvenemedi demek taylana.. keske guvenseydi. yanlıs tercih oldu formasyon degislikliği. son dakikadaki deparı cok iyiydi taylanın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

guvenemedi demek taylana.. keske guvenseydi. yanlıs tercih oldu formasyon degislikliği. son dakikadaki deparı cok iyiydi taylanın.

Adama sorarlar Svensonun neyine güveniyorsun diye.
Sahada bom boş amaçsız koşan, gram zekadan yoksun aklınca pres yapmaya çalışan topçumsu bile değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tff nin genç yabancı kuralına uyan herhalde sadece Arroyo var. Hiç oyuna giremeyecekse kiralayaljm gitsin.

Çevrimiçi Zafer55

Taylana guvenemedi ..arroya ya guvenemedi ama emrecana güveniyor. İlginç

Çevrimiçi Tass

Taylana guvenemedi ..arroya ya guvenemedi ama emrecana güveniyor. İlginç

ben de sizin gibi dusunuyor ve elestiriyorum. yanlıs anlama olmasın.

Çevrimiçi Zafer55

ben de sizin gibi dusunuyor ve elestiriyorum. yanlıs anlama olmasın.
👍
Kendl yazdığımı okudum. sanki yazdığıniza itiraz gibi olmuş Öyle bir niyetim yoktu 🙂
Yazdığım cevap , maçı izlerken kendi kendime soylendigim bir seydi

Çevrimiçi Samet Demir

1 Eylül'de avrupa ya kadro bildiriyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

2 Eylül diye okudum ben
(Ne farkedecekse🙂)

Çevrimiçi 38life

22 Ağustos 2025: Beşiktaş'ın sol kanadı, sağ beki, sol beki, stoperi, yedek santraforu yok. Sağ kanadında Rashica ve Arroyo rotasyonu ile devam ediyor.

Hoca ıslıklamaya, futbolcu yuhalamaya devam...

Çevrimiçi KartalınGücü

Bu geceki rakip gibi takım ligde en az 10 tane var, bunlar hakemlerle de desteklenince düşünmek istemiyorum maçları.

Çevrimiçi sEuL

Intertoto kupasına mı?

St. Patrick 2 tane attı bize kendi evimizde ve Lozan onlara göre çok daha iyi takim. Ben öyle kolay kolay kazanabileceğimizi hiç mi hiç sanmıyorum haftaya. Haftaya Konferans’tanda elenebiliriz.

Yönetimde bunu istiyordur heralde, daha ligin devre arasına çok var diyip transferi ince eleyip sık dokumak isteyebilirler.

Etiketler: