2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Rasim, sefaköykartali, Tass, Georgetown, Yancos, Kapkarakartal, sozkul, safak_01, balkan-kartal, Sinan66, cornelius, Monza, Umutcan Kaya, golazokartal, mtorunlu, tolga1903, murat, Reawers, bull74, murat baltacı, yaço58, pinehitman, Darkeagle, doganay ve 292 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 321710 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Ben Taylan'ın ilk 11 olarak planlanmasına kesinlikle karşıyım. Svensson gönderilip oraya iyi bir transfer yapılmak zorunda. Aksi kabul edilemez. KWP, Semedo seviyesinden ne vereceği meçhul olan bir sağ bekle yola çıkma seviyesine ne ara geldik? Nasıl olabilir böyle bir şey? Bu "üçüncü büyük" olmayı kabullenmekten başka bir şeyle açıklanamaz.

Çevrimiçi Ravenman

Hollanda Spor Gazetesinden bugünkü haber:

Feyenoord’da şu an 38 sözleşmeli oyuncu var. Bunlardan 1 eylüle kadar en az 8 tanesi göndermesi lazım kiralık. Kesin gönderilmesi lazım 8 tane oyuncular var, bunların kesin ve kesin kiralık gitmesi lazım gazetenin haberine göre, durum çok ve çok vahim.

Trainer Robin van Persie lijkt afscheid te gaan nemen van Calvin Stengs, Júlian Carranza, Ezequiel Bullaude, Chris-Kévin Nadje, Jeyland Mitchell, Neraysho Kasanwirjo en Siloh ’t Zand. Feyenoord moet kosten drukken en ruimte maken in het budget om versterkingen binnen te halen.

Stengs (ofansif ortasaha, 26)
Carranza (santrafor, 25)
Bullaude (ofansif ortasaha, 24)
Nadje (ofansif ortasaha, 24)
Mitchell (stoper, 20)
Kasanwirjo (sağbek, 23)
Zand (ofansif ortasaha, 22)
Slory (sağ açık, 20)

Sağ açık, stoper, santrafor ve sağbekı al hemen kirala işte. Hepsi genç ve birbirine tanıyor. Kolay uyum sağlarlar Türkiye gibi bir yabancı ülkede.

FIRSAT TRANSFERİ buna denilir işte. Feyenoord sırtına bıçağa dayamış, bütçe ve kontenjanda yer açmak için göndermesi lazım bu oyuncuları.

Bu sezon için kirala, gelecek sezon senin göndermek istediğin çürük oyuncuların zaten sözleşmesi bitecek hem bu sezonu kurtar eksiklerini gider, hem seneye belki tam satılık alırsın, almasanda elin yine güçlü çünkü çürükler gittiği için kontenjan boşaldı.

Bizdeki vurdumduymazlık, pasiflik, tam Sinan Engin kafası.

Transferde uyanık, hızlı ve çabuk bir adamın olması lazım gerekirse günde 100 oyuncuyla konuşacak 100 şehire uçacak.

Bizim başkan o ho hergün bir bakanla fot çekip yemeğe gidiyor sonuç elde var sıfır çünkü hakem yine bizi doğruyor.
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:13:46 Ravenman ]

Çevrimiçi Zafer55

akşam taylan oynayacakmış galiba 5 günde svensson'u kesti çocuk
5 dakkada kesti😁

Çevrimiçi sEuL

Ben Taylan'ın ilk 11 olarak planlanmasına kesinlikle karşıyım. Svensson gönderilip oraya iyi bir transfer yapılmak zorunda. Aksi kabul edilemez. KWP, Semedo seviyesinden ne vereceği meçhul olan bir sağ bekle yola çıkma seviyesine ne ara geldik? Nasıl olabilir böyle bir şey? Bu "üçüncü büyük" olmayı kabullenmekten başka bir şeyle açıklanamaz.

Taylan'i aldik diye yetersiz Svenson'u neden kadroda tutmak istiyoruz isin o tarafinida anlamiyorum. Zaten basimiza ne geldiyse bu vasat seviciligi yuzunden geliyor. Taylan oynayacaksa Svenson-Taylan bizi "idare eder."
Birde Ridvan olayi var, Ridvan Glasgow'a gittiginden beri dogru duzgun bir performans veremedi ve yillardir sakatliklarla bogusuyor. Ama bizim taraftar Jurasek cok kutu, ama Ridvan vasati gelirse hic olmazsa Jurasek-Ridvan bizi "idare eder" diyor.
Zaten bu "idare eder" mantigi yuzunden vasat seviciligine alistigimiz icin bir yere gelemiyoruz. Ve bu sene bizi "idare eder" dediklerimizden bir sonraki sene nasil cikabilirizi tartisiyoruz hep.

Isin diger boyutuda, 19 yasindaki cocugu aldin ilk 11'e koydun - belkide ileride cok iyi bir sag bek olacak Taylan (insallah) - ama bugun su ortamda yapacagi iki hata ile iki haftaya kalmaz o da isliklanir.

Çevrimiçi Zafer55

"Gelecek vaadeden , çok iyi olacak olan bir genç" ise ben de karşıyım.
Çatır çatır oynayacak hazır bir bek ise değilim.
Çocuğun ne olduğunu tam bilmiyoruz ki.
85 de girdi oyuna ve ışık verdi. Bu akşam 11 çıkar taş gibi top oynayabilir tam tersi jurasekin shaktar maçı gibi bir maç da çıkarabilir.

Çevrimiçi Zafer55

Svenson yerine bir sağ bek alalım da artık gelen taylanın yedeği mi olur , taylan mı gelenenin yedeği olur çok mühim değil.

Çevrimiçi Ravenman

2 seçeneğin var:

Ya hiçbir işe yaramayan vasat Svensson’a forma verecen (Elazığsporda bile kadroya girmez).

Ya risk alacan ve 6 milyona transfer ettiğin ve ışık veren 19 yaşındaki Taylan’a formayı verecen.

Taylan iyi oynarsa zaten senden büyüğü yok.

Kötü oynarsa, Svensson’dan daha kötü oynayamaz bence.

Hertürlü Taylan derim. Svensson’un sözleşmesi zaten seneye bitiyor (2026). Böyle birisi için Taylanı yedek tutmak hak yemektir.

Svensson nezaman oynar? Taylan yorgun veya sakat olduğunda.

Çevrimiçi 38life

"Gelecek vaadeden , çok iyi olacak olan bir genç" ise ben de karşıyım.
Çatır çatır oynayacak hazır bir bek ise değilim.
Çocuğun ne olduğunu tam bilmiyoruz ki.
85 de girdi oyuna ve ışık verdi. Bu akşam 11 çıkar taş gibi top oynayabilir tam tersi jurasekin shaktar maçı gibi bir maç da çıkarabilir.

İşte böyle ihtimallere göre hareket edemeyiz. Beşiktaş'ın ilk 11'indeki bir mevkii ne vereceğinden emin olamadığımız bir futbolcuya emanet edilemez. Üstelik zaten sol bek tarafında edip sıvamışken sağ bekte böyle bir planlama yapma lüksün asla yok. Sol bekte bir halt yedin yabancı kontenjanını çok kötü kullanarak bir transfer yaptın oraya. O zaman sağ tarafı KWP, Semedo ayarında bir transferle halledeceksin ki en azından bir telafi olsun. Yönetim her geçen gün çıta düşürüyor. Ben de burada bir anlam çıkartıyorum.

Çevrimiçi gokhans

bu arada emirhan ilkhan uzun sakatlıgı sonrası torino'da ikinci yarıya çıkmış ve iyi performans vermiş. seneye (uzatılmazsa) kontratı da bitiyor. yedek olarak demirege/kartal/emirhan üçlüsü güzel olur. takip edilmesi lazım bence. jao mairo yerine seneye yedeğe düşünebiliriz.

tabii kartal'ın da bitiyor ve hala uzatmadık!
emirhan da çok büyük potansiyel var aslında nasıl geliştiremedi kendini hayret ediyorum. Tek başına fenerbahçe savunmasını darmadağan eden çocuk kayboldu gitti.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi 38life

İşte böyle ihtimallere göre hareket edemeyiz. Beşiktaş'ın ilk 11'indeki bir mevkii ne vereceğinden emin olamadığımız bir futbolcuya emanet edilemez. Üstelik zaten sol bek tarafında edip sıvamışken sağ bekte böyle bir planlama yapma lüksün asla yok. Sol bekte bir halt yedin yabancı kontenjanını çok kötü kullanarak bir transfer yaptın oraya. O zaman sağ tarafı KWP, Semedo ayarında bir transferle halledeceksin ki en azından bir telafi olsun. Yönetim her geçen gün çıta düşürüyor. Ben de burada bir anlam çıkartıyorum.

Dikilitaş projesi beklendiği gibi gitmiyor.

Benim vardığım nokta bu. Yönetim rakiplere bakıp transferde çıtayı yükseltmesi gerekirken tam tersi 1 ay öncesine göre hedef küçültmüş durumda. Adeta bir an önce transfer dönemi bitsin, biz de bir iki ucuz transferle geçelim bu yazı kafasına girmişler. Taylan ile sağ beki kapatıyoruz. Sol kanat ne olacağı belli değil. Sağ kanat zaten asla düşünmüyorlar. Stoper belirsiz. Beleş bir futbolcu bekliyorlar herhalde. Dikilitaş projesinden önce Bajo vs. düşünülüyordu. Dikilitaş projesinden sonra hedef büyütüldü 25'e Orkun, 15'e Tammy alındı. Ama ne olduysa son 20 gündür falan rota değişmiş durumda. Benim de aklıma bunlar geliyor.

Çevrimiçi gokhans

Dikilitaş projesi beklendiği gibi gitmiyor.

Benim vardığım nokta bu. Yönetim rakiplere bakıp transferde çıtayı yükseltmesi gerekirken tam tersi 1 ay öncesine göre hedef küçültmüş durumda. Adeta bir an önce transfer dönemi bitsin, biz de bir iki ucuz transferle geçelim bu yazı kafasına girmişler. Taylan ile sağ beki kapatıyoruz. Sol kanat ne olacağı belli değil. Sağ kanat zaten asla düşünmüyorlar. Stoper belirsiz. Beleş bir futbolcu bekliyorlar herhalde. Dikilitaş projesinden önce Bajo vs. düşünülüyordu. Dikilitaş projesinden sonra hedef büyütüldü 25'e Orkun, 15'e Tammy alındı. Ama ne olduysa son 20 gündür falan rota değişmiş durumda. Benim de aklıma bunlar geliyor.
dikilitaş projesinin bir kaç yıl kulübe bir getirisi olmayacak. Forumunda bilgilenmesi için biraz detaylandırayım. Emlakkonut ile beşiktaş dikilitaşda ki arazi için anlaştılar hatta çevresindeki belli bölgelerde projeye ddahil edildi emlakkonut vasıtasıyla, tüm inşaat yükümlülükleri ve maliyeti emlak konut yüklenecek. Beşiktaş arsa payı karşılığında taşınmazların %lik bir kısmını alacak(oran hakkında hiçbir bilgi yok, açıklanmadı %50 varsayıyorum inşallah daha düşük değildir yoksa yazık olmuş olur). Bu taşınmazların tamamını sattığı zaman 250milyon euro ya yakın bir kar öngörülüyor. He bence bu doğru mu? Ben acil ödemeler için bir kısmının satılmasına okeyim ama kalan taşınmazların kiralanarak düzenli gelir elde edebilecek şekilde bir planlama yapılması taraftarıyım. Yani kulüp kasadına giren şuan bir şey yok, umarım buradan gelecek hakları kırdırmak gibi bir aptallık yapmazlar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

5 dakkada kesti
5 dakikada kafaya orta, dripling, top kesme falan hepsini sıkıştırdı valla svensson 1 yıldır şunları yapamıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

dikilitaş projesinin bir kaç yıl kulübe bir getirisi olmayacak. Forumunda bilgilenmesi için biraz detaylandırayım. Emlakkonut ile beşiktaş dikilitaşda ki arazi için anlaştılar hatta çevresindeki belli bölgelerde projeye ddahil edildi emlakkonut vasıtasıyla, tüm inşaat yükümlülükleri ve maliyeti emlak konut yüklenecek. Beşiktaş arsa payı karşılığında taşınmazların %lik bir kısmını alacak(oran hakkında hiçbir bilgi yok, açıklanmadı %50 varsayıyorum inşallah daha düşük değildir yoksa yazık olmuş olur). Bu taşınmazların tamamını sattığı zaman 250milyon euro ya yakın bir kar öngörülüyor. He bence bu doğru mu? Ben acil ödemeler için bir kısmının satılmasına okeyim ama kalan taşınmazların kiralanarak düzenli gelir elde edebilecek şekilde bir planlama yapılması taraftarıyım. Yani kulüp kasadına giren şuan bir şey yok, umarım buradan gelecek hakları kırdırmak gibi bir aptallık yapmazlar.

Bir kaç yıl getirisi olmayacağını biliyorum fakat alacak alacaktır. Gelecekte alacağın varsa bugünün bütçesini de ona göre belirlersin. Projede beklenmedik kötü bir gelişme yaşandıysa da bütçeyi daraltmışlardır.

Çevrimiçi mayguntr

Taylan'a sag beki emanet ediyosan 2 ay sancho sancho diye dolasmiyacan. gidip iki tane 22-23 yasinda 10-12 milyonluk kanat cekecen gelecege yatirim olarak. ne yaptiklarini kendileri de bilmiyor, o gun ne eserse.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:24:16
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Hollanda Spor Gazetesinden bugünkü haber:

Feyenoord’da şu an 38 sözleşmeli oyuncu var. Bunlardan 1 eylüle kadar en az 8 tanesi göndermesi lazım kiralık. Kesin gönderilmesi lazım 8 tane oyuncular var, bunların kesin ve kesin kiralık gitmesi lazım gazetenin haberine göre, durum çok ve çok vahim.

Trainer Robin van Persie lijkt afscheid te gaan nemen van Calvin Stengs, Júlian Carranza, Ezequiel Bullaude, Chris-Kévin Nadje, Jeyland Mitchell, Neraysho Kasanwirjo en Siloh ’t Zand. Feyenoord moet kosten drukken en ruimte maken in het budget om versterkingen binnen te halen.

Stengs (ofansif ortasaha, 26)
Carranza (santrafor, 25)
Bullaude (ofansif ortasaha, 24)
Nadje (ofansif ortasaha, 24)
Mitchell (stoper, 20)
Kasanwirjo (sağbek, 23)
Zand (ofansif ortasaha, 22)
Slory (sağ açık, 20)

Sağ açık, stoper, santrafor ve sağbekı al hemen kirala işte. Hepsi genç ve birbirine tanıyor. Kolay uyum sağlarlar Türkiye gibi bir yabancı ülkede.

FIRSAT TRANSFERİ buna denilir işte. Feyenoord sırtına bıçağa dayamış, bütçe ve kontenjanda yer açmak için göndermesi lazım bu oyuncuları.

Bu sezon için kirala, gelecek sezon senin göndermek istediğin çürük oyuncuların zaten sözleşmesi bitecek hem bu sezonu kurtar eksiklerini gider, hem seneye belki tam satılık alırsın, almasanda elin yine güçlü çünkü çürükler gittiği için kontenjan boşaldı.

Bizdeki vurdumduymazlık, pasiflik, tam Sinan Engin kafası.

Transferde uyanık, hızlı ve çabuk bir adamın olması lazım gerekirse günde 100 oyuncuyla konuşacak 100 şehire uçacak.

Bizim başkan o ho hergün bir bakanla fot çekip yemeğe gidiyor sonuç elde var sıfır çünkü hakem yine bizi doğruyor.
kontenjan açmak için gönderiypr sen nasıl alacaksın kontenjanınmı var neden sağ beke o kadar para bayılıp 19 yaşında çocuk alıp kontenjan yediler dite sormak laxım önce

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:27:23
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
yok be borcu ödeyebiliyorlarsa satıp öfesinler yoksa ne borç ödenir nede o mallar kalır satıp satıp 35 yaşındaki oyunculara yedirirler

Çevrimdışı levitate

Bir kaç yıl getirisi olmayacağını biliyorum fakat alacak alacaktır. Gelecekte alacağın varsa bugünün bütçesini de ona göre belirlersin. Projede beklenmedik kötü bir gelişme yaşandıysa da bütçeyi daraltmışlardır.
bence bizi patlatan şey başarısız sermaye artrırımı oldu, borcu kapatan herkes hayvan gibi limit sahibi oluyor, bizim limit yine yüksek ama hala yetersiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:29:26
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Taylan'a sag beki emanet ediyosan 2 ay sancho sancho diye dolasmiyacan. gidip iki tane 22-23 yasinda 10-12 milyonluk kanat cekecen gelecege yatirim olarak. ne yaptiklarini kendileri de bilmiyor, o gun ne eserse.
hala quaresma havası atan adam sancho peşinde neden koşuyor sanıyorsun
Günün sonunda transfer yapmadan kapatacağız defteri büyük ihtimal

Çevrimiçi Tass

emirhan da çok büyük potansiyel var aslında nasıl geliştiremedi kendini hayret ediyorum. Tek başına fenerbahçe savunmasını darmadağan eden çocuk kayboldu gitti.

basaksehirde cok iyi sezon gecirdi. akabinde torinoda buyuk bir sakatlık gecirdik (capraz bag) ve 250 gun ara verdi. daha ilk macına cıktı 2 gun once ve iyi oynamıs. istatisklerine baktım. kesinlike iyi kuması var ve hazır pıyasası yokken takip etmek lazım. bu sene 1-2m euroya vermiyorlarsa seneye bedava almak icin uyanık olmak lazım.

Çevrimdışı levitate

gürcü elemanı çekip sağa ciddi birini kovalayacaklardı bence ama başkan durduk yere komünist oldu sol kanatla kafayı bozdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gürcü elemanı çekip sağa ciddi birini kovalayacaklardı bence ama başkan durduk yere komünist oldu sol kanatla kafayı bozdu
Sağ tarafa cerny/olsen den birisini, sol tarafa da almanyada istatiskleri iyi bir kanat alacaklardı bitti gitti. Orkun ile taraftara yeterince şirinlik yaptın zaten 2 aydır sancho nun keyfini bekliyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

kontenjan açmak için gönderiypr sen nasıl alacaksın kontenjanınmı var neden sağ beke o kadar para bayılıp 19 yaşında çocuk alıp kontenjan yediler dite sormak laxım önce
Cuma günü  Türk vatandaşlığına geçiş için işlemleri başlayacak diye okudum.Transfer görüşmelerinde bu durum da gündeme gelmiş, ona göre gerçekleşmiş transferi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

3-5-2 cıkmıs ilk 11. bir sıkıntı dustu icime :/

Çevrimiçi Tass

bir de kalede kevgir ersin var. bku yedik

Etiketler: