2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, sEuL, Kapkarakartal, safak_01, KartalınGücü, 38life, Rasim, maıden, Georgetown, hasankale, balkan-kartal, Zafer55, ahmetekinciogl2, Samet Demir, Sinan66, Ravenman, cornelius, eryigitcaner, Yusuf Berberoğlu, Monza, OnurG, annoca, Tass, Umutcan Kaya, golazokartal, mtorunlu, Savaş, tolga1903, murat, Serdar3444, NioHH, Reawers, matias_27, bull74, Yancos, Özgür Gültekin, sozkul, murat baltacı, yaço58, sefaköykartali, kahyaoglueren, blackeagle35, kartalizma190399, pinehitman, Darkeagle, doganay, Necmi, Gökhan Kurt, Kartal Ç, mayguntr, Liquidator ve 313 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 321113 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

sol kanada ismi geçenlerin yerine (kiralık) 1 sene maaşının yarısını veya %60'ını verip sterling gelse ne dersiniz? geçici çözüm olarak...

(maaşı 10m net sanırım)
Keşke ama:
Maaşının %130 unu falan vermemiz gerekir muhtemelen. PL yi bırakıp  TSL ye gelmesi için.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Serdal Adalı: "TFF ve MHK ile faydalı bir görüşme yaptığımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezondan gelen sıkıntıları, daha ilk maçta yaşadığımız sıkıntıları dile getirdim. Hakemlere olan güvenimizi de söyledim. Maçın önemli anlarını seyrettik, dinledik. Haklı olduğumuzu kendileri de kabul etti."

Çevrimiçi Ravenman

Al Musrati’den faydalanmamız lazım. Tam bir regista, fakat önünde Rafa gibi koşmayan bir 10 numara değil, Orkun gibi pres yapan bi 10 numara lazım.

——-Ndidi——-Musrati———
              ———-Orkun————

3 kulvarda oynayacağız. Musrati her maç 3 ya 5 arapası atar.

Rafa ya kanata gidecek yada kanatsız oyunda gölge forvet olacak Tammy yanında.

Ndidi, Musrati ve Orkun’lu ortasaha ligimizin en güçlü ortasahası olabilir.

Çevrimdışı Akil Emre

https://x.com/aulasaral/status/1958397561829560374?s=46
Ben artık isimlere takılmıyorum orjinal mevki kanat olan 2 isim alsınlar, transfersizlikten kuruduk. Birde acil yedek forvet işini çözmeleri lazım. Stoper ve bek işide başka bahara artık.

Çevrimiçi Zafer55

Serdal Adalı: "Takımın eksikleri var. Bu eksikler üzerine çalışıyoruz ama aceleye getirmeyeceğim. Aceleye getirilen transferlerin sıkıntısını yaşıyoruz.

Geçtiğimiz hafta sağ beki hallettik. Bu hafta diğer pozisyonları halledeceğiz. Evet gecikiyor, zaman alıyor ama sonucu iyi olacak. Birkaç gün daha sabır. Takım tamamlanacak ve arzu ettiğimiz o Beşiktaş'ı seyredeceğiz."

Çevrimiçi Savaş

Serdal Adalı: "Takımın eksikleri var. Bu eksikler üzerine çalışıyoruz ama aceleye getirmeyeceğim. Aceleye getirilen transferlerin sıkıntısını yaşıyoruz.

Geçtiğimiz hafta sağ beki hallettik. Bu hafta diğer pozisyonları halledeceğiz. Evet gecikiyor, zaman alıyor ama sonucu iyi olacak. Birkaç gün daha sabır. Takım tamamlanacak ve arzu ettiğimiz o Beşiktaş'ı seyredeceğiz."

Etmeyin acele ya ne gerek var.  Devre arası transfer döneminde bile hallederiz nolcak.

Çevrimiçi 38life

Bu yönetim böyle devam ettiği sürece kimsenin hoca falan eleştirmemesi lazım. Resmen "üçüncü büyük" olmayı kabul etmiş, bunu sindirmiş bir yönetim görüyoruz.

Çevrimiçi Tass

https://x.com/ESPNUK/status/1958284158179885278

şu anda bizim desteği hakkedecek bir performansı olmadı. bana son lig maçı gibi hıslı hazırlasın takımı destek veririm. önümüzdeki maçlarda görecez...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

başkan sağ bek transferini halettik dedi benim için orda film bitti :)

dün size ne dedim 1 tane sol kanat 1 tane santrafor 1 tane yedek sol bek alıcaklar transferi kapatacaklar.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:55:27 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi 38life

şu anda bizim desteği hakkedecek bir performansı olmadı. bana son lig maçı gibi hıslı hazırlasın takımı destek veririm. önümüzdeki maçlarda görecez...

Şu anda bizim desteği hakkedecek bir performansı gösterecek bir kadrosu olmadı.

Çevrimiçi Zafer55

başkan sağ bek transferini halettik dedi benim için orda film bitti :)

dün size ne dedim 1 tane sol kanat 1 tane santrafor 1 tane yedek sol bek alıcaklar transferi kapatacaklar.
1-2 fırsat transferi olabilir demişti başkan basın toplantısında ...Muhtemelen dediğin transferler yapılıp fırsat transferi için Avrupa transfer sezonunun kapanmasını bekleyecez

Çevrimiçi Ravenman

1-2 fırsat transferi olabilir demişti başkan basın toplantısında ...Muhtemelen dediğin transferler yapılıp fırsat transferi için Avrupa transfer sezonunun kapanmasını bekleyecez

Vizyonsuz:

Svensson
Taylan

Vizyonlu:

Karsdorp
Taylan

Karsdorp kadro dışı Romada. Hem ofans, hem defans, hem sert, hem karakterli.

Çevrimiçi gokhans

Buarada ole, svenson’a onay vermiyormuş 2.bir bek istiyormuş.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi 38life

O transferleri konferans ligine bildiremeyeceksin. Ne anlamı var o zaman almanın? Sadece ligde oynayacak fırsat transferi mi olur?

Çevrimiçi 38life

O transferleri konferans ligine bildiremeyeceksin. Ne anlamı var o zaman almanın? Sadece ligde oynayacak fırsat transferi mi olur?

Hoş konferans ligine katılacağımız da şüpheli ya. Kanatlar, bekler olmadan nasıl yeneceğiz Lozanı belli değil.

Çevrimiçi Zafer55

Vizyonsuz:

Svensson
Taylan

Vizyonlu:

Karsdorp
Taylan

Karsdorp kadro dışı Romada. Hem ofans, hem defans, hem sert, hem karakterli.
Karsdorp kulüpsüz görünüyor şuan.

Çevrimiçi Zafer55

O da doğru. Avrupa'da transfer 1 Eylül'de bitiyor uefa listeleri 2 Eylül'de verilecek

Çevrimiçi sEuL

Karsdorp kulüpsüz görünüyor şuan.
Yıllardır çakmaya çalışıyorlar şu herifi.
İstisnasız her sene sağ bek aradığımız için her sene gündeme geliyor. Roma kimseye çakamadığı için her sene, o sene bu sene mi diye bekliyor.

Roma’dan bir bek vardı onu da Benfica’ya kaptırdık geçen sene.

Erling Moe hoca ve yardımcıları kuzeyden bir iki oyuncu bulamıyorlar mı merak ediyorum.

Çevrimiçi Ravenman

Allahtan Konferansda 6 maç oynayacağız, Avrupa Ligi gibi 8 maç yok.

6 maç kaybetme ilk 8e katıl sonra kışın yine transfer yaparsın ikinci tur için.

Doğru transferlerle finale kadar yolumuz var.

Conferance da en zor rakipler:

- Crystal Palace
- Fiorentina
- Rayo Vallecano
- Shaktar
- Mainz

Bunlarda gruplardan çıkarsa, bi zahmet eşleşirken yeni transferlerle yenmen lazım.

Çevrimdışı levitate

Yıllardır çakmaya çalışıyorlar şu herifi.
İstisnasız her sene sağ bek aradığımız için her sene gündeme geliyor. Roma kimseye çakamadığı için her sene, o sene bu sene mi diye bekliyor.

Roma’dan bir bek vardı onu da Benfica’ya kaptırdık geçen sene.

Erling Moe hoca ve yardımcıları kuzeyden bir iki oyuncu bulamıyorlar mı merak ediyorum.
illa çakacaklarsa geçen sene çaksalardı onu adam eden hocası bizdeydi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

akşam taylan oynayacakmış galiba 5 günde svensson'u kesti çocuk
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

taylanı 11e monte edip svenson ile yedeklenmesine bişey demem.. yeterki çocuk biraz performans versin ve diğer mevkilere doğru transferler yapılsın.

bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki tüm taraftar kadronun, yedekleri ile birlikte yenilenmesini bekliyor. ben 11i en azından %80 oranında kaliteli adamlarla kurulmasını bekliyorum. gerçekci olan budur gibi geliyor. yoksa ben de isterim 15 kişiyi şutlayıp 20 kaliteli topcu almayı.

Çevrimiçi Tass

taylan tutar ve rıdvan alınırsa seneye 1 tane yedek sağ bek, 1 tane de asil sol beke gidilir.

yedek sağ beki de altyapıdan çıkarabilriz belki de.. poyraz bugün kiralık gitti. en iyi senaryo olursa orda kendini ispat eder, taylan da hepimizi şaşırtıp as performansı verir... seneye sağ arkayı düşünmeye gerek kalmaz :)

biliyorum fazlaca iyimser düşündüğüme ama bazen de öyle olmak lazım. her mevkiye 15-20m harcayamayız...
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:40:30 Tass ]

Etiketler: