2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, pinehitman, Serdar3444, Kapkarakartal, annoca, Zafer55, murat baltacı, blackeagle35, tolga1903, Ravenman, Darkeagle, Umutcan Kaya, Georgetown, KartalınGücü, gokhans, Özgür Gültekin, ahmetekinciogl2, NioHH, Gökhan Güvenç, mtorunlu, Rasim, matias_27, hasankale, doganay, maıden, ulumemo, Samet Ç, sefaköykartali, Monza, Necmi, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Kartal Ç, mayguntr, murat, bull74, Liquidator, 38life, Yancos, aoguzd, cornelius, yorgo_d(geodem), golazokartal, Tass, safak_01, yaço58, kahyaoglueren, sozkul ve 342 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 319305 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

evren yerlilere gitme sebebimiz takımdan ayrılmayan yabancıların kontratlarında kadro dışı mı bırakamıyoruz mecbur yabancı kontejyanında yer kaplıyor gibisinden bir şeyler ima etti. O yüzden yerlilere gidiyoruz dedi. Kısacası ah çebi ah.

Cebi'nin yatacak yeri yok orasi ayri ama bunlar sadece bahane. Gondermek isteyen gonderir ve gonderiyorda.

Her gelen yonetim ayni hatalari yapiyor, ayni pozisyonda alternatifler varken forumda resmen cildiriyorduk - yedek klubesine Ndour almayin gidip kanatlara transfer yapin diye. Yok, gidip Ndour aldilar ardindanda yabanci kontenjanimiz dolu dediler. Yeni yonetim geldi, ilk 11'de oynatacak oyuncu bulamiyorken gidip klubeye ve tribune Arroyo ve Ricardo aldilar.
Gercekten yabanci kontenjani sorunu varsa bunu bir gunde cozebilirler, Svenson'u bircok anadolu klubune kiralik gonderebilirsin. Gitmek mi istemiyor, sozlesmesini fesih et ve aldigi parayi ver - yillik maasi en fazla 1M Euro - citir parasina etrafa dagitiyoruz bu paralari bugunlerde. Ayrica Amir'i de cok rahat bir sekilde kiralik olarak bir yerlere gonderebiliriz - sozde Arroyo'nunda bircok talibi vardi o da kiralik gonderilebilir. Aboubakar'i Ghezzal'i falan kadro disi biraktigimizda adim gibi eminim o listede Onana'da kadro disi birakilmisti. Sozlesmesinde bir kere kadro disi birakilabilir ama iki kere birakilamaz diye madde mi varmis? Sozun kisasi, bahane arayana bahane cok.

Çevrimiçi annoca

madem yerli alacaklardı semihi niye gönderdiler ?
semih bizde bence miadını doldurdu taraftarda 19 yaşında çocuğu nerdeyse yiyecekti kendiside gitmek istediği söyleniyor. Hakkında hayırlısı.

Maalesef başkan sınıfta kaldı. Kamera karşısında konuşup beklentiyi çok yükseltti.

Çevrimiçi Monza

Muleka Konya'ya transfer olmuş.
Araplar opsiyonu kullanıp transfer edip sonrasında Konya'ya satmışlar. Enteresan işler.

Çevrimiçi Zafer55

Başkan, zamanı kötü kullanma konusunda şimdiden eksi puan almış olsa bile hala zamanı var.
Zamanlamasından ,maliyetinden ve öncelik sırasından bağımsız olarak şuana kadar gerçekleşen transferler bence gayet iyi.
 Beklenen transferler henüz gelmediği için ve bu bizi gerdiği için fazla karamsarız.
  1 aydır falan sadece sanchodan haber beklediğimizi falan sanmıyorum ben.
 Önceki dönemden kalan sözleşmeler yabancı sınırıyla beraber hareket kısıtlılığına sebep oluyor.
  Birkaç sözleşmeden çıkışımızla transfer atağı yaşayacağız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı sEuL

Muleka Konya'ya transfer olmuş.
Araplar opsiyonu kullanıp transfer edip sonrasında Konya'ya satmışlar. Enteresan işler.

Al Kholood ligde kalmayi basardigi icin zorunlu satin alma devreye girdi ve almak zorunda kaldilar. Sirf bu yuzden Al Kholood'u takip etmek zorunda kaldik, zorunlu satin alma olmasaydi geri postalardi bize yani. Hos simdi Muleka Kasimpasa'da oldugu gibi Konya'da dokturup bize golleri siralar.

Çevrimiçi annoca

Al Kholood ligde kalmayi basardigi icin zorunlu satin alma devreye girdi ve almak zorunda kaldilar. Sirf bu yuzden Al Kholood'u takip etmek zorunda kaldik, zorunlu satin alma olmasaydi geri postalardi bize yani. Hos simdi Muleka Kasimpasa'da oldugu gibi Konya'da dokturup bize golleri siralar.
muleka çift forvetli sistemde yanında top indiren dağıtan kendine defans hattını çeken biri olunca coşuyor. Tıpkı weghorstla beraber oynarken ilk haftalarda olduğu gibi ama biz onu kanat oynatmaya çalıştık veya tek forvet olarak denedik haliyle olmadı. Bizim seviyemiz değildi hakkında hayırlısı. Kupada bizi ipten almıştı aklımda kalanlar.

Çevrimiçi Ravenman

Benfica’nın sağ ve sol bekine bi bakarmısınız. Biri Bosnalı, diğeri İsveçli, her ikiside 23 yaşında. Tabanca gibi bekler.

Bizde ise Svensson ve Emrecan. Birde başkanı övenler var burda. Güldürmeyin beni.

İki tanede genç ortasaha oyuncuları var, Orkunun yaşında. Biri Kolombialı diğeri Arjantinli. Nerden buluyorlar arkadaş hiç tanımıyorum fakat çelik gibiler. Transfer dediğin böyle olur.

İlk 11 de sadece 2 Portekizli var.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

semedoyu nasıl kaçırdı bizim yönetim.!

Gerçi kimleri kaçırmadı ki.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2025, 22:40:58 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Ravenman

semedoyu nasıl kaçırdı bizim yönetim.!

Gerçi kimleri kaçırmadı ki.

Hiç sorma, KWP yerine bunun peşine gideceklerdi. Adam tek başına Benficanın kanadını perişan etti.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu florentino bizimle adı geçiyordu kırmızıdan ziyade iyi ki almadık beğenmedim. İleride sorun olurdu bize ,gitmezdi de
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

kanat işinde ispanya'da takılıyormuşuz alakasız duyum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Roma'ya giden Bailey ilk antrenmanda sakatlandı..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Bu florentino bizimle adı geçiyordu kırmızıdan ziyade iyi ki almadık beğenmedim. İleride sorun olurdu bize ,gitmezdi de

Ben 21 yasindaki stoperlerini cok begendim, macin basindan beri her turlu pisligi yapti cocuk. Ilk yarida Duran'i bir pozisyonda tuttu ve optu - Duran vurmaya calisti ama gormedi sanirim, kendini yere atsa Duran 2. saridan cikacakti. Cocuk cok ozguvenli ve hirsli oynuyor - kac yasinda diye bakayim dedim 21 cikti.

Çevrimdışı levitate

Roma'ya giden Bailey ilk antrenmanda sakatlandı..
hahaha allah korumuş çok istiyodum

leverkusende terör estiriyorlardı diabyle
bipbipbupbup

Hiç sorma, KWP yerine bunun peşine gideceklerdi. Adam tek başına Benficanın kanadını perişan etti.

kwp gidince semedoya gitmek lazım diye yazdık burdada anca biz yazdık yönetim o vizyona sahip değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hazir İstanbula gelmişken Schelderup u koparalim.

Hazir İstanbula gelmişken Schelderup u koparalim.

oyuna bile girmedi.Benficanın 3.tercihi bizim as kanat oyuncumuz olamaz zaten 1 tane kanat alacaklar daha net isim alsınlar onuda 21 yaşında toy veletle işimiz olmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

oyuna bile girmedi.Benficanın 3.tercihi bizim as kanat oyuncumuz olamaz zaten 1 tane kanat alacaklar daha net isim alsınlar onuda 21 yaşında toy veletle işimiz olmaz.

Bugün oynamaması rotasyonda 3. şuraya düştüğü anlamına gelmez. Belki şu an istenen form düzeyinde değildir. Hem oynayan hem oyun kuran kanat gelmesini çok isterim.

Beşiktaş, 25 yaşındaki Japon sol kanat Keito Nakamura için Reims'e 15 M€ teklif etti. (L'Equipe)

2.lige çapa attık.

Bugün oynamaması rotasyonda 3. şuraya düştüğü anlamına gelmez. Belki şu an istenen form düzeyinde değildir. Hem oynayan hem oyun kuran kanat gelmesini çok isterim.

Ben bugün özelinde söyledim.Oyun kuran kanat isteyip sadece topu alıp dikine kaleye gidebilen birini istemekte farklı bakış açısı :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben bugün özelinde söyledim.Oyun kuran kanat isteyip sadece topu alıp dikine kaleye gidebilen birini istemekte farklı bakış açısı :)

Topu alıp kaleye dikine giden oyuncuyu isteyen kim?

Topu alıp kaleye dikine giden oyuncuyu isteyen kim?

istediğin şeldurupu hiç izledin mi ?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

istediğin şeldurupu hiç izledin mi ?

Çok izledim. Sen izledin mi?

Çevrimiçi annoca

2-3 yıl sonra bizde niye böyle topçular yok deme ama.

Çok izledim. Sen izledin mi?

Yanlış oyuncuyu izlemiş olabilirsin.

Şeldurup oyun kurucu özelliği yok dikine patlama yapıp kaleye giden bir oyuncu.

Kötü oyuncu değil ama senin dediğin gibi bir oyun kurucu özelliği yok hem oyuncu kurucu özelliği olan oyuncu isteyip hem şeldurupu istemen çok tezat.

Etiketler: