2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, maıden, murat baltacı, Serdar3444, Sinan66, mayguntr, annoca, sefaköykartali, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, matias_27, Zafer55, Darkeagle, NioHH, Rasim, Monza, eryigitcaner, blackeagle35, Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, Gökhan Kurt, Umutcan Kaya, Georgetown, Tass, hasankale, bull74, Samet Ç, pinehitman, 38life, kahyaoglueren, Yancos, ulumemo, tolga1903, golazokartal, cornelius, yaço58, safak_01, İbrahim, Irakleio, isaacXL ve 533 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 315792 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Her vidyo’dan donra 10 tane böyle görsel düşüyor. Sozde bir önceki vidyolarda dönen vapurda Tosun Paşa yazıyordu ve Cenk geri gelmişti falan filan. Fazla şey etmemek lazim
Ndidi videosunda beyaz at vardı. Taylan geldi😄

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Anlam çıkarmaya çalışıyoruz ama ben gündemimizde sağ kanat olduğunu dahi düşünmüyorum.

Çevrimiçi gokhans

Yeni video için josef geliyorsa, muhtemelen bir brezilyalı geliyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:22:27
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ndidi videosunda beyaz at vardı. Taylan geldi😄
beyaz atla ne ilgisi var 🤔

Çevrimiçi Zafer55

Pascal, Beşiktaş ta para var deyip gülüp susmuştu.katildigi bir yayında. Antony için yuksek bir bonservis konuşuluyor.

Çevrimiçi Zafer55

beyaz atla ne ilgisi var 🤔
TAY lan 🥴
(Kabul ediyorum iğrenç ti)

Çevrimdışı levitate

rıdvanla alakalı bence fenere attığı golde ortayı rıdvan kesmişti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:30:17
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:32:35
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Pascal, Beşiktaş ta para var deyip gülüp susmuştu.katildigi bir yayında. Antony için yuksek bir bonservis konuşuluyor.
daha para harcamadıkki 3,4 m euroda artıdayız hepsini deftere yazdırdık 😂

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:37:29
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
hiç izlemedim ama istatistikleri pek iyi durmuyor

Çevrimdışı levitate

sağ stoper bakıyormuşuz allah razı olsun

hiç uğraşmam djalo denerim sakatlanırsa postalarsın ya da sağlam bir sözleşme ile çözersin
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

q7 kasa maymun topçu burada iş yapar taraftar sever

betis'te bir devre oynadı iyiydi gayet, ajax maçlarında bizi elek ettiydi
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Özlemişiz şöyle konuşan başkanı, başka özleyenler varsa tivibuspor açabilir. Canlı
https://x.com/deportesreports/status/1957898527515758807?s=46&t=5MHMNamsg1cYqH0lzMzM9g

Eski konulara girmek istemiyorum ama stad işi iyiydi hitabet muazzamdı gerisi ?

Çevrimdışı levitate

https://x.com/deportesreports/status/1957898527515758807?s=46&t=5MHMNamsg1cYqH0lzMzM9g

Eski konulara girmek istemiyorum ama stad işi iyiydi hitabet muazzamdı gerisi ?
transfer işinde çok ballıydı + hocaları hep oyuncuların suyunu çıkardı (avcı hariç)
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Ölme esegim ölme yani, gece yarısı Agustos’un 30’unda Josef gelecek. Eylül’ün ilk haftasında video çekilecek, sonra Anthony gelecek imza atacak falan ligin 6. haftasına doğru belki kadroya girer artık.

Bu sonradan alacağımız oyuncuları ertelenen Kayseri, Konya falan deplasmanlarında oynatamıyoruz bildiğim kadarıyla.

Çevrimiçi Zafer55

Ben de maçını izlemedim ama videolardan gördüğüm kadarıyla iş yapar taraftar da sever,
Gerçi adı geçen bütün kanatlar benim gözüme iyi görünüyor, o kadar kanatsızız ki 🙂

Çevrimiçi Zafer55

Ölme esegim ölme yani, gece yarısı Agustos’un 30’unda Josef gelecek. Eylül’ün ilk haftasında video çekilecek, sonra Anthony gelecek imza atacak falan ligin 6. haftasına doğru belki kadroya girer artık.

Bu sonradan alacağımız oyuncuları ertelenen Kayseri, Konya falan deplasmanlarında oynatamıyoruz bildiğim kadarıyla.
Derdimiz bu olsun. Allah kabul etsin denilecek  bir sol kanat alıp bir tane de genç santrafor kiralayıp kapatma lhtlmalimiz de var transferi

Çevrimiçi gokhans

transfer işinde çok ballıydı + hocaları hep oyuncuların suyunu çıkardı (avcı hariç)
+ takım hakkını savunur yedirmezdi, atara atar gidere gider, + vizyonluydu + marka değeri&imaj ve pr konularında bilgili ve başarılıydı, +şenola transferleri sormadan yapacak kadar akıllıydı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

Mustati giderse rabiotun gelmesini isterim.

Orkun ndidi rafa muci demir ege var eyv ama artık 5 oyuncu değişikliği hakkımız var. 11 tane iyi oyuncu ile olmuyor hamle yapacak oyuncular lazım. Eyüp maçında yedekten girebilecek tek oyumcu arrayo du.
Bize ilk 11 seviyesi 14-15 adam lazım.

Ayrıca içimden bir ses muci de gidici diyor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

https://x.com/NicoSchira/status/1957933506069479825?t=hxU0kXZQOjAIYheNCZs2UQ&s=19
15 kafi 20 fazla, 20 vereceklerine gürcü kardeşe gitsinler

taraftar gürcüyü daha çok istiyor gibi hem
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

2. ligde yaptığının yarısını 1. ligde yapamıyor 20 çok bence

Çevrimiçi mayguntr

15 kafi 20 fazla, 20 vereceklerine gürcü kardeşe gitsinler

taraftar gürcüyü daha çok istiyor gibi hem

Hucum oyunculari 24-25 den sonra cok gelismiyorlar genelde. Laurienté ust ligde 6 gol 6 asist ust barajina vurmus, cok uste giden bi grafigi yok, gecen sene oyle alt ligde takilmis diye sanki ilerleme var gibi gozukuyor, 10g/10a yapma ihtimali yok gibi. Davitashvili tam tersine 3 senedir hem gol hem asist sayisini arttiriyor, hem de daha 24 yasinda, daha tavanina ulasmamis durumda, 3-5 fazla verip Davitashvili almak lazim kesinlikle. Yetenek seti cok genis, hem iceri girebiliyor, hem soluna gidip sifira inebiliyor, son vuruslari iyi, karar alma becerisi de ortalama ustu.

Armand Laurienté - 26 Yas

22-23: 31M   8G   7A (Serie A + Ligue 1)
23-24: 37M   5G   6A (Serie A)
24-25: 34M   19G   6A (Serie B)

Zuriko Davitashvili - 24 Yas

22-23: 30M   5G   3A (Ligue 2)
23-24: 37M   8G   8A (Ligue 2)
24-25: 33M   9G   8A (Ligue 1)
[ Son Düzenleme: Bugün, 03:15:33 mayguntr ]

Çevrimiçi Sinan66

o degil de, hum ile yankaya güya ceza yemis diyorlar ofsay pozisyonundan dolay. ama hiçbir yerde resmi bir açiklama var mi ?

yoksa bu da taraftarin gazini almak için, yandas muhabirin uydurdugu mu ?

Çevrimiçi mayguntr

o degil de, hum ile yankaya güya ceza yemis diyorlar ofsay pozisyonundan dolay. ama hiçbir yerde resmi bir açiklama var mi ?

yoksa bu da taraftarin gazini almak için, yandas muhabirin uydurdugu mu ?
tabi ki yandas muhabirin g*tunden ufurmesi, ne ara hakem hocalari toplandi da, analizini yaptilar da notlari verdiler. bildigin mac sonrasi ki gun bu haber servis edildi.

Etiketler: