Eyüpspor'la korakor mücadele edip ancak puan alıbiliyorsak bu sezon bitmez. En başta bunu belirtmek zorundayım.
Tamam kadromuz çok eksik ama çoğu bölgede çok büyük oranda mental sıkıntı var. Bunun sorumlusu da teknik ekiptir. Jurasek varken oluşmayan Defans çizgisi sorunu, jurasek yokken dün olmadı.... Defans gene dağınıktı ama bu kadar değişiklik olursa defansın oturmaz zaten. Maç içinde bile sürekli değişikliğe gidiliyor...
Akşam maçın tekrarını da dikkatlice izledim.
Bir futbolcu çok futbolcu, Ndidi takımın çehresini resmen değiştirdi. Her topa bastı, her yerde bastı, oyun bozdu, aksiyon almalarına izin vermedi. Yoksa dün acı bir skorla karşılaşabilirdik..
Artık futbol eskisi gibi değil, herkes birşeyler oynayabiliyor, sen izin vermeyeceksin. Sen Beşiktaş'sın.
Dün yalandan basan, adam gibi basmayan Demir ege bile bastı, topu gevelemeden, bir plansızlık içinde sağa sola çevirmeden, aldığı topla direk Kaleye akmaya çalıştı.
Takım eksiklerine rağmen isyan etti.uzatma dahil Oyunun son Dakikalarında herkes ekstra koştu, bastı. Buna çok ihtiyacımız vardı. Kartal Kayra'da keza öyle çok istekliydi. Böyle takım oluruz. rafa'yı geldiğinden beri her halde ilk defa dün skor almaya dair bu kadar hırslı, istekli oynarken gördüm. Dün akşam için Rafa Eleştirenleri gördüm, anlamak çok zor... Eleştirilecek o kadar adam varken sıra RafA'ya mı geldi...
Takım o kadar bölgede eksikken psikolojik olarak tek bir maçta gayet iyi mesafe aldı.
Sancho inşallah olmaz, Ndidi gibi ısıran sol bek,
Ndidi kafasında mücadele eden, vazgeçmeyen, iki tane vasat üstü kanat almamız yeterli. Çok para harcayınca iyi takım olmayacağız.
Çok elit, top cambazı futbolcu değil bizim ihtiyacımız.
Parayı eşşeklemesine dağıtıp bir sürü eksik mevkiniz kalmamalı.
Takım sezon başından beri çok dağınık ve günah keçisi arıyoruz. gitmesi gereken gitmiyor, kalması gerekeni gönderiyoruz.
Geçen sene en iyi yerimiz defanstı, bazıları stoperler gitsin nakaratı tutturmuş ama eğer gönderirsek bu yönetim gidip leş gibi stoper alır. Udokhai de, Paulista'da kalsın, daha çok kenarlar aksıyor diye aksıyorlar. Yoksa ikiside bu lige çok çok fazla, gol yeme nedenimiz onlarmış gibi yorumlamaya gerek yok. Svenson'da zamanlama ve konumlanma sorunu var, mücadele ediyor ama beyniyle oynamıyor. Oda ortayı aksatıyor.
Beni gönderecek olsalar ben onun oynadığını da oynayamazdım. O konsantrasyon eksikliği de defansın göbeğini direk aksatıyor. Jurasek konusuna zaten hiç girmiyorum. Alanın, aracı olanın, izleyenin fikir verenin kulüple bağının kesilmesi lazım.