2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, sefaköykartali, gokhans, Yusuf Berberoğlu, Ravenman, maıden, Kapkarakartal, Zafer55, bull74, Samet Demir, annoca, Gökhan Güvenç, Kartal Ç, LORDBJK, Savaş, Tass, Akil Emre, Monza, KartalınGücü, Rasim, mayguntr, hasankale, isaacXL, NioHH, murat baltacı, Serdar3444, Koa_lAA, Yancos, Özgür Gültekin, blackeagle35, Sinan66, COB, cornelius, ulumemo, yaço58, golazokartal, Yokmessi, kahyaoglueren, OnurG, safak_01, matias_27, kartalizma190399, 38life, Umutcan Kaya, pinehitman, tolga1903, mtorunlu ve 330 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 310605 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:29:26
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Cerny haber bekliyormuş alın gelin işte ne bekliyorsunuz. Sağ tarafada sancho olmuyorsa Davitashvli bitti gitti.
bu cerny bana raşitsa havası veriyor nedense

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:31:47
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
joao mario dehşet top oynuyor bu arada gitsin diyodum ama kalsın çok sorun çözer
ilk bir iki maçı dışında hiç kötü oynamadıki kanat diye transfer edilince beklenti farklı oldu

Çevrimdışı sEuL

Kanatsizliktan hem saga hemde sola birer kanat istiyoruz ama aslinda yedek klubesinede lazim bir tane.
Davitashvili, Olsen, ve Cerny'i alsinlar yildiza falan gerek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Olsen var aynı takımda onu alsınlar abi bir an önce kanat alsınlar 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Sola davidasvili,forvete banzayı alsınlar..ben fitim

25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:55:21
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Olsen var aynı takımda onu alsınlar abi bir an önce kanat alsınlar 😁
yakında bir porsiyon kanat oldunda isterse çiğ olsun diyeceğiz
Alınacak kötü oyuncuyu bşrde göndermeye uğraşıyoruz

Çevrimiçi mayguntr

yakında bir porsiyon kanat oldunda isterse çiğ olsun diyeceğiz
Alınacak kötü oyuncuyu bşrde göndermeye uğraşıyoruz
ben olsen'i sanchodan daha cok istiyorum, sanchonun hucum 9 ise defans disiplin 5, olsen ikisinde de 7.5 verir. almanyada 10g 10a yapan adam burda da rahat ayni skor katkisini verir, sanchonun yari parasina da aliriz.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:03:39
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
ben olsen'i sanchodan daha cok istiyorum, sanchonun hucum 9 ise defans disiplin 5, olsen ikisinde de 7.5 verir. almanyada 10g 10a yapan adam burda da rahat ayni skor katkisini verir, sanchonun yari parasina da aliriz.
sanchoyu bende istemiyorum bu kadar paragöz den hazzetmem

Çevrimiçi NioHH

Biz yedek forvet olarak Piateki zorlayacaktık …

Yedek olabilecek büyük takım görmüş oyuncu olarak Andre Silva da olurmus, 1 milyona Elche ye gitmiş
[ Son Düzenleme: Bugün, 18:22:42 NioHH ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Roma Bailey almış.

Çevrimiçi Serdar3444

Eyüpspor'la korakor mücadele edip ancak puan alıbiliyorsak  bu sezon bitmez. En başta bunu belirtmek zorundayım.
Tamam kadromuz çok eksik ama çoğu bölgede çok büyük oranda mental sıkıntı var. Bunun sorumlusu da teknik ekiptir. Jurasek varken oluşmayan Defans çizgisi sorunu, jurasek yokken dün olmadı.... Defans gene dağınıktı ama bu kadar değişiklik olursa defansın oturmaz zaten. Maç içinde bile sürekli değişikliğe gidiliyor...
Akşam maçın tekrarını da dikkatlice izledim.
Bir futbolcu çok futbolcu, Ndidi takımın çehresini resmen değiştirdi. Her topa bastı, her yerde bastı, oyun bozdu, aksiyon almalarına izin vermedi. Yoksa dün acı bir skorla karşılaşabilirdik..
Artık futbol eskisi gibi değil, herkes birşeyler oynayabiliyor, sen izin vermeyeceksin. Sen Beşiktaş'sın.
Dün yalandan basan, adam gibi basmayan Demir ege bile bastı, topu gevelemeden, bir plansızlık içinde  sağa sola çevirmeden, aldığı topla direk Kaleye akmaya çalıştı.
 Takım eksiklerine rağmen isyan etti.uzatma dahil Oyunun son Dakikalarında herkes ekstra koştu, bastı. Buna çok ihtiyacımız vardı. Kartal Kayra'da keza öyle çok istekliydi. Böyle takım oluruz. rafa'yı geldiğinden beri her halde  ilk defa  dün skor almaya dair bu kadar hırslı, istekli oynarken gördüm. Dün akşam için Rafa Eleştirenleri gördüm, anlamak çok zor... Eleştirilecek o kadar adam varken sıra RafA'ya mı geldi...
Takım o kadar bölgede eksikken psikolojik olarak tek bir maçta gayet iyi mesafe aldı.
Sancho  inşallah olmaz, Ndidi gibi ısıran sol bek,
Ndidi kafasında mücadele eden, vazgeçmeyen, iki tane vasat üstü kanat almamız yeterli. Çok para harcayınca iyi takım olmayacağız.
 Çok elit, top cambazı futbolcu değil bizim ihtiyacımız.
Parayı eşşeklemesine dağıtıp bir sürü eksik mevkiniz kalmamalı.
Takım sezon başından beri çok dağınık ve günah keçisi arıyoruz. gitmesi gereken gitmiyor, kalması gerekeni gönderiyoruz.
Geçen sene en iyi yerimiz defanstı, bazıları stoperler gitsin nakaratı tutturmuş ama eğer gönderirsek bu yönetim gidip leş gibi stoper alır. Udokhai de, Paulista'da kalsın, daha çok kenarlar aksıyor diye aksıyorlar. Yoksa ikiside bu lige çok çok fazla, gol yeme nedenimiz onlarmış gibi yorumlamaya gerek yok. Svenson'da zamanlama ve konumlanma sorunu var, mücadele ediyor  ama beyniyle oynamıyor. Oda ortayı aksatıyor.
Beni gönderecek olsalar ben onun oynadığını da oynayamazdım. O konsantrasyon eksikliği de defansın göbeğini direk aksatıyor. Jurasek konusuna zaten hiç girmiyorum. Alanın, aracı olanın, izleyenin fikir verenin kulüple bağının kesilmesi lazım.

Çevrimdışı levitate

rabiot ve rowe kadro dışı kalmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Koa_lAA

Bende de bi tyler boyd çıkma korkusu var...

Çevrimiçi Samet Demir

rabiot ve rowe kadro dışı kalmış
İkisini alıp rafayı kanada atacaksın mis gibi. 😁

Çevrimiçi murat baltacı

Swenson Emrecan ersin Tayyip amir Salih bunları direk yollamamiz lazım hızlıca yedek kaleci sag bek stoper sol bek iki kanat ve forvet almamız lazım ama bu yönetim yapamaz yine eksik kadro yine alternatifsiz kadro yine heba olan bir sezon olacak muhtemelen daha hoca sorunu var.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Savaş

joao mario dehşet top oynuyor bu arada gitsin diyodum ama kalsın çok sorun çözer
Dün akşam boş kaleye vurmadığı top ile baya bi eksi yazdı bence.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

taylana niye video çekmedik üvet evlat mı bu adam. ?

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Zafer55

ilk bir iki maçı dışında hiç kötü oynamadıki kanat diye transfer edilince beklenti farklı oldu
Niyeti de iyi abi diğer muptezellerden degil.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

ole gelince düzeldi gio zamanı çok kötüydü
bipbipbupbup

Ya ne sancho be abi adam paragöz sıkıntılı bir tipe benziyor boşuna zaman kaybediyoruz eylülden snr bize neden gelsin gider araplar 3 kati kontrat alır.
Al olsen gürcü arkadas cerny fln bakalım yolumuza

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sancho için nötrdüm ama birkaç ManU taraftarının yorumunu okuduktan sonra kesinlikle uzak durulması gerektiğini düşünmeye başladım. Disiplinsizliğiyle, vurdumduymazlığıyla, toksikliğiyle herkesi bıktırmış. Antremanlara geç kalmalar, sabahlara kadar FIFA oynamalar, hocayla kavgalar vs vs. United'da kazandığının bir kuruş altını kabul etmediği için İtalyanları reddediyormuş. Aklı tamamen parada, bir yere gideyim de kendimi tekrar ispatlayayım derdi yok.

Bu adam bizde ikinci bir Dele Alli, Oxlade olur. Maaşını verecek kimse bulamayacağımız için gönderemeyiz de.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: