2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Yusuf Berberoğlu, sefaköykartali, Akil Emre, sEuL, Kapkarakartal, cornelius, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Tass, Samet Demir, murat, Necmi, gokhans, Zafer55, ulumemo, Sinan66, maıden, bull74, Georgetown, Samet Ç, Serdar3444, NioHH, hasankale, yaço58, golazokartal, Rasim, Yancos, isaacXL, Özgür Gültekin, Yokmessi, kahyaoglueren, OnurG, safak_01, matias_27, kartalizma190399, 38life, Ravenman, Umutcan Kaya, blackeagle35, murat baltacı, pinehitman, LORDBJK, tolga1903, Monza, mtorunlu, Bülent Yiğitcan ve 315 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 309821 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Orta sahada topu alıp dikine gidebilen tek adamdı yapacak bir şey yok kendisi gitmek istedi ama kesinlikle kötü oyuncu değil.
topu alıp dikine gideceğine topu gönderebilseydi keşke.driblşng merkez ortasahada çokta ile yara birşey değil daha çok kanatlarda olması gereken bir özellik.iyinorta yapan kaleci gibi birşey.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Svensonn
Tayfur

Out

Lucas Vázquez 1+1 in.

Lucas
Taylan

Tandemi iş görür.

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi Tass

şunu paylaşmışlar:

"Beşiktaş'ın teklifi: Manchester United'a 15 milyon + bonus ve Sancho'ya sezon başına 9 milyonluk 4 yıllık sözleşme. Kesin cevap bekleniyor. "

bonservis iyi. maaş anca sponsor flan yarısını karşılarsa olur sanki.

ama diğer yandan fener ve gs'nin futbolculara verdikleri maaşları düşünün. kaç tane çift haneli var. yani gücümüz yetiyorsa versinler 8-9 yeter ki değsin aldıgımız topcuya. daha önceden de dediğim gibi ben kaliteli ayak istiyorum artık, vasatın 1-2 tık üstü değil.
[ Son Düzenleme: Bugün, 14:21:06 Tass ]

dün ki maçımızın tamamanı tekrar izleyebileceğim bir yer var mı ?

Çevrimiçi Tass

şu videodaki gibi gelsin oynasın, ben transferin gecikmesine de, maliyetine de bakmam. ismi geçen herkesten çok daha yetenkli bir topcu.

Çevrimiçi sEuL

https://x.com/oaccomando91/status/1957381344998080979?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bonservis uygun da 9 maaş çok. Umarım parlatır geri satarız.
Yazmıştık geçen en az 10M Euro ister diye. Yazık, parlatıp satmakta mümkün değil çünkü bu maaşa satabileceğin tek yer Arab ligi - ki şu ana kadar Arabistan’dan hiçbir ilgi olmaması da enteresan.
Hiçbir oyuncunun yıllık bu maaşlara oynamasını istemem, olay farklı bir boyuta doğru ilerliyor.

Bazi arkadaşlar sen muhasebeci misin falan diyebilirler ama olurda kimyamız tutmaz ise eger kafamizi duvarlara çok vururuz. Zamaninda Lens’i göndermek için çırpınıyorduk ama 2M Euro maaşı fazla diye takim bulamamıştık, o kadar uzağa gitmeye de gerek yok aslında daha yakın zamanda Ciro’ya gitmesi için 3M Euro verdik, Ox’u iki senedir yüksek maaşı yüzünden gönderemiyoruz.

Yönetim resmen aklını kaybetmiş durumda, takımda dünya kadar eksik varken tutturdular 2 aydır yok biz reklamımızı yapacağız onca eksige rağmen Sancho da Sancho. Amorim hazırlık dönemine de götürmedi bu arkadaşı - 2 aydır ne yapiyor antrenman yapıyor mu son durumu ne kimse bilmiyor.

Herif iki senede Manu’lulari çileden çıkarttı, Chelsea 5M Euro tazminat ödeyip sözleşmesinden cikip Manu’ya geri gönderdi. Kafayi kiran Roma bile si..ri çekmiş, sonumuz hayrola :/

Çevrimdışı Savaş

Yazmıştık geçen en az 10M Euro ister diye. Yazık, parlatıp satmakta mümkün değil çünkü bu maaşa satabileceğin tek yer Arab ligi - ki şu ana kadar Arabistan’dan hiçbir ilgi olmaması da enteresan.
Hiçbir oyuncunun yıllık bu maaşlara oynamasını istemem, olay farklı bir boyuta doğru ilerliyor.

Bazi arkadaşlar sen muhasebeci misin falan diyebilirler ama olurda kimyamız tutmaz ise eger kafamizi duvarlara çok vururuz. Zamaninda Lens’i göndermek için çırpınıyorduk ama 2M Euro maaşı fazla diye takim bulamamıştık, o kadar uzağa gitmeye de gerek yok aslında daha yakın zamanda Ciro’ya gitmesi için 3M Euro verdik, Ox’u iki senedir yüksek maaşı yüzünden gönderemiyoruz.

Yönetim resmen aklını kaybetmiş durumda, takımda dünya kadar eksik varken tutturdular 2 aydır yok biz reklamımızı yapacağız onca eksige rağmen Sancho da Sancho. Amorim hazırlık dönemine de götürmedi bu arkadaşı - 2 aydır ne yapiyor antrenman yapıyor mu son durumu ne kimse bilmiyor.

Herif iki senede Manu’lulari çileden çıkarttı, Chelsea 5M Euro tazminat ödeyip sözleşmesinden cikip Manu’ya geri gönderdi. Kafayi kiran Roma bile si..ri çekmiş, sonumuz hayrola :/
+1

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/oaccomando91/status/1957381344998080979?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bonservis uygun da 9 maaş çok. Umarım parlatır geri satarız.
17 bonservis 9 maaş desek 55 milyon maliyet var. Çok büyük kazık olur. Hatta katmerli olur. 15 - 20 bonservis 3-4 maaşa 2 tane kanat alırsın o paraya. Maaşları da abartı yazdığım halde söylüyorum bunu. İnşallah bu iş olmaz. Hiç istemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Hadi diyelim sanço geldi. Peki diğer kanat?

Çevrimiçi Tass

17 bonservis 9 maaş desek 55 milyon maliyet var. Çok büyük kazık olur. Hatta katmerli olur. 15 - 20 bonservis 3-4 maaşa 2 tane kanat alırsın o paraya. Maaşları da abartı yazdığım halde söylüyorum bunu. İnşallah bu iş olmaz. Hiç istemiyorum.

arkadaşım iyi diyorsun da senin dediğin 7/10 adamlara gidelim demek ile aynı. eğer 9/10 adamı alabiliyorsak almalıyız. diğer kanada da alabileceğimizin en iyisini almalıyız. benim düşüncem değişti artık maddi konularda. alabileceğimiz en iyi/verimli/kaliteli oyuncuları alalım. gs ve fener senin dediğin bütçelerden daha pahalı adamlar aldılar kaç tane. yarışta olmak için bizim kadromuzda da yıldızlar olmalı. 11 tane bu bütçedeki adamı alamayız ama orkunda oldugu gibi, abrahamda oldugu gibi kanatta da 8-9/10'luk adamımız olsun isterim.

bu zeminin hali ne böyle ya patates bile ekilmez buraya.

Çevrimiçi Zafer55

Muhasebe kısmıyla ilgilenmiyorum trasferlerde ama. şunu düşünmeden edemiyorum:
Sancho transferi gerçekleşirse sol kanatı hallederiz. İhtiyaç olan diğer bölgelere bütçe kalmaz.
Sancho lüks bize. Elimizde kanatlar var da kalite arttırıyor değiliz. Hepi topu 1 tane rashica var sahaya atabileceğin. Bek lazım , santrafor lazım ,stoper lazım bunlara para lazım.

arkadaşım iyi diyorsun da senin dediğin 7/10 adamlara gidelim demek ile aynı. eğer 9/10 adamı alabiliyorsak almalıyız. diğer kanada da alabileceğimizin en iyisini almalıyız. benim düşüncem değişti artık maddi konularda. alabileceğimiz en iyi/verimli/kaliteli oyuncuları alalım. gs ve fener senin dediğin bütçelerden daha pahalı adamlar aldılar kaç tane. yarışta olmak için bizim kadromuzda da yıldızlar olmalı. 11 tane bu bütçedeki adamı alamayız ama orkunda oldugu gibi, abrahamda oldugu gibi kanatta da 8-9/10'luk adamımız olsun isterim.

zuriko davitashvili ve cerny de iyi futbolcular bence iş görürler sancho maliyeti çok yüksek gereksiz bizi son çare olarak görüyor ayrıca.

Çevrimiçi Koa_lAA

Sancho yerine donyell malen falan zorlasak... Kiralık opsiyonlu falan... Orda yedek kalıcak gibi... Sağ sol oynar...

Muhasebe kısmıyla ilgilenmiyorum trasferlerde ama. şunu düşünmeden edemiyorum:
Sancho transferi gerçekleşirse sol kanatı hallederiz. İhtiyaç olan diğer bölgelere bütçe kalmaz.
Sancho lüks bize. Elimizde kanatlar var da kalite arttırıyor değiliz. Hepi topu 1 tane rashica var sahaya atabileceğin. Bek lazım , santrafor lazım ,stoper lazım bunlara para lazım.

Aynen öyle sancho alırlarsa sağ kanat raşitsa,arroyo yaparlar bütçe bitti kısıtlı diye.

Ama uygun maliyetli zuriko aldırırsak sağ kanat cerny için diretiriz raşitsa yedekler arroyo kiralarız.

Stoper için bütçe açılır.

Çevrimiçi Tass

zuriko davitashvili ve cerny de iyi futbolcular bence iş görürler sancho maliyeti çok yüksek gereksiz bizi son çare olarak görüyor ayrıca.

keslinlikle iyi oyuncu onlar ve bize büyük katkı verirler. ama sancho onlardan daha klas bir oyuncu. zaten olabiliyorsa dedim. yani sancho'ya gidip bekleyip alamadıktan sonra bir kıymeti yok bu işin. öyle bir durum varsa zaman kaybetmesinler ve alternatif isimlerden hemen alsınlar isterim ben de. lakin sanchoyu gerçekten alacaksak ben beklemekten şikayet etmem. o seviyede bir topcu çünkü. gs osimenin kapısında yattı 2 ay alabilmek için.

topcunun karakteri fizik durum hakkında hiç bir bilgim yok bu arada. onu da ilgililer takip edecekler. büyük risk teşkil ediyorsa çoktan vazgeçmiş olmaları lazımdı.

açıkcası sanco'nun geleceğine ben hiç inanmıyorum ve vakit kaybettiğimizi düşünüyorum. keşke gelse :)

Çevrimiçi Zafer55

Daviathsvil ile cerny alalım. Beklere de rıdvanla vazques. Bir tane de stoper bir tane de santrafor alalım.
Fırsat transferi denilen 2-12 eylül arasında duruma göre 1 kanat 1 stoper daha ekleriz.
Hem zamanı hem bütçeyi sanchoya harcamamak lazım.

keslinlikle iyi oyuncu onlar ve bize büyük katkı verirler. ama sancho onlardan daha klas bir oyuncu. zaten olabiliyorsa dedim. yani sancho'ya gidip bekleyip alamadıktan sonra bir kıymeti yok bu işin. öyle bir durum varsa zaman kaybetmesinler ve alternatif isimlerden hemen alsınlar isterim ben de. lakin sanchoyu gerçekten alacaksak ben beklemekten şikayet etmem. o seviyede bir topcu çünkü. gs osimenin kapısında yattı 2 ay alabilmek için.

topcunun karakteri fizik durum hakkında hiç bir bilgim yok bu arada. onu da ilgililer takip edecekler. büyük risk teşkil ediyorsa çoktan vazgeçmiş olmaları lazımdı.

açıkcası sanco'nun geleceğine ben hiç inanmıyorum ve vakit kaybettiğimizi düşünüyorum. keşke gelse :)

Eylüle kadar bir klüple anlasamazsa ancak o zaman gelir.Maliyeti bizi son çare olarak görmesi beni soğutuyor yoksa tabi ki çok iyi oyuncu.

Daviathsvil ile cerny alalım. Beklere de rıdvanla vazques. Bir tane de stoper bir tane de santrafor alalım.
Fırsat transferi denilen 2-12 eylül arasında duruma göre 1 kanat 1 stoper daha ekleriz.
Hem zamanı hem bütçeyi sanchoya harcamamak lazım.

%100 katılıyorum.

Şu hücum hattına kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum.

Abraham
                         (Yabancı Santrafor)
                         (Mustafa)

Davitashvili                   Rafa                   Cerny
(Jao Mario)                   (Muçi)                (Raşitsa)

Orkun                Ndidi
                       (Kartal)             (Demir Ege)

Çevrimiçi Samet Demir

O zaman şöyle söyleyim abi 35 bonservis 3 maaş verelim. Onada tamamım ben. Maaşı çok abartmak iyi değil. Aynı maliyet olur. 8-10 maaşlar mantıklı değil. Misal J.duran 20 maaş alacak bir adam değil bence. Taraftara şirin gözükmek için böyle maaşlar vermemeliyiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Hull City, Amir Hadizahmetovic için teklif yaptı.

Hull City, oyuncunun maaşının bir kısmını Beşiktaş'ın ödemesini istiyor. Serdal Adalı, bu duruma sıcak bakmıyor.

(Ertan Süzgün)

Beşiktaş’ta sol kanat transferi için şifre: Fransa.

Başkanın gönlündeki isimlerden biri Davitashvili.

(Ertan Süzgün)

Ertan bizim forumu takip etmiyorsa kalbim temiz resmen :)

Etiketler: