2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Zafer55, bull74, NioHH, kahyaoglueren, Sinan66, mtorunlu, Akil Emre, tolga1903, Ravenman, maıden, gokhans, sefaköykartali, matias_27, murat baltacı, Mehmet57, Kapkarakartal, annoca, Georgetown, Umutcan Kaya, Serdar3444, Darkeagle, Özgür Gültekin, KartalınGücü, murat, Gökhan Güvenç, hasankale, Gökhan Kurt, Monza, underworld, ugurkartalizma, ulumemo, Kartal Ç, mayguntr, Rasim, blackeagle35, doganay, cornelius, o2bucak, safak_01, sozkul, 38life, Yancos, golazokartal, ozeratalay, Reawers, c3c2k, Bülent Yiğitcan ve 281 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 287889 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

kulübün yönetilme şekline bakınca ox da haksız değil.sen adamı 3 yıllık transfer ediyorsun.belşrli bir ücrette anlaşıyorsun,seni getireen teknik adam yönetim vs gidiyor başkası gelşyor gidiyor vs.bellkş doğru düzgğn parasını alamıyor takım kötü kurulmuş sen de kötüsün arada kaynayamıyorsun.arkadaşın da seni arıyor orada durum nasıl.-kanka buradı çiflik gel biraz da sen otlan mı diyecek.krdelim gelirsen durum bu.kariyerin için tavsiye etmem demiştir.

Her şeye eyvallah ox şu an kariyeri bitmiş müzmin sakat leş bi futbolcu zaten niye gitsin parasını almadan gerizekalı mı yani. Gelecek birine de olumlu info verecek hali yok peki sayın başkanımız bu ox'u onu bunu saçma sapan adamı getiren kulübe bela eden allahın cezasıyla neden görüntü veriyor? Neden sadece hasan arat yönetimini eleştirme gereği duyuyor anç denen herifin verdiği zararları neden göz ardı ediyor? Niye çıkıp da "ver kardeşim bari 3 milyonunu cebinden ver sen musallat ettin bu adamı kulübe bak maddi manevi zararı oluyor hiç mi gururunuz yok milyonlarca euro servetiniz var gönderin bu adamı" diyemiyor?

Çevrimiçi Samet Demir

Bu isimleri kim sızdırsıysa onu iyice sopayla dövmek lazım.

Galatasaray ve Fenerbahçe yerinde durmaz araya girecekler.
Aynen çölde vaha buldu bizimkiler sanki bilinmeyen oyuncu isimleri :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

kulübün yönetilme şekline bakınca ox da haksız değil.sen adamı 3 yıllık transfer ediyorsun.belşrli bir ücrette anlaşıyorsun,seni getireen teknik adam yönetim vs gidiyor başkası gelşyor gidiyor vs.bellkş doğru düzgğn parasını alamıyor takım kötü kurulmuş sen de kötüsün arada kaynayamıyorsun.arkadaşın da seni arıyor orada durum nasıl.-kanka buradı çiflik gel biraz da sen otlan mı diyecek.krdelim gelirsen durum bu.kariyerin için tavsiye etmem demiştir.

Beşiktaş'ta hiç bir futbolcunun parası kalmaz ki. En kötü mahkemeye verir, faiziyle alır. Futbolcunun parasının kalması ancak klüp teknik olarak iflas açıklarsa söz konusu olabilir. Devlet 4 büyüklerden birinin iflasına müsaade etmez. Parasını geç alıyor olabilir, o mümkün. Ama almasa çoktan UEFA'ya gitmişti. KWP bize iyilik olsun diye gelmeyecekti ki, orada 2 alırken burada 3 alacaktı.

Geçen yaz gene o mu gidecek bu mu gidecek mevzuları konuşulurken, bunun haberi çıktı. Yönetime haber gönderdi, zorluk çıkartmam istenmediğim yerde durmam dedi, şeklinde. Geçen sene de bu sene de durumu ortada. Bu adamda bir sinsilik, ortalığı karıştırmaya yatkın bir tipi var. Tamam kağıt üstünde haklı olabilir sözleşmeden doğan hakkı açısından ama insan bir düşünmez mi ben 2 senedir bu takıma ne verdim, yiyip içip yatıyorum, demez mi.

Bir de Rebiç'te vardı bundaki negatiflik.

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş'ta hiç bir futbolcunun parası kalmaz ki. En kötü mahkemeye verir, faiziyle alır. Futbolcunun parasının kalması ancak klüp teknik olarak iflas açıklarsa söz konusu olabilir. Devlet 4 büyüklerden birinin iflasına müsaade etmez. Parasını geç alıyor olabilir, o mümkün. Ama almasa çoktan UEFA'ya gitmişti. KWP bize iyilik olsun diye gelmeyecekti ki, orada 2 alırken burada 3 alacaktı.

Geçen yaz gene o mu gidecek bu mu gidecek mevzuları konuşulurken, bunun haberi çıktı. Yönetime haber gönderdi, zorluk çıkartmam istenmediğim yerde durmam dedi, şeklinde. Geçen sene de bu sene de durumu ortada. Bu adamda bir sinsilik, ortalığı karıştırmaya yatkın bir tipi var. Tamam kağıt üstünde haklı olabilir sözleşmeden doğan hakkı açısından ama insan bir düşünmez mi ben 2 senedir bu takıma ne verdim, yiyip içip yatıyorum, demez mi.

Bir de Rebiç'te vardı bundaki negatiflik.

Abi kimsede kimsenin parası kalmıyor bize özgü bir durum değil bu, kalırsa zaten denizlispor eskişehirspor falan oluyorsun. "Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz" e herkes için bu böyle ki. Herif 3 başkan 7 td gördü yapının sağlıksızlığını herhangi bir avrupalı futbolcu rüyasında bile tahayyül edemezdi muhtemelen bizim takımın biz bile övülecek tarafını bulamayız elin ingiliz'i nasıl bulsun. Orkun'a çok saygı duyuyorum bu noktada işte bilip görüp de geldi verilen para vs umrumda degil nostalji yaşattı bize çocuk gururumuzu kabarttı.

Çevrimiçi Tass

sancho mumkunse olsun isterim. paraya bakmıyorum. ismi gecenler arasında tek gercek yıldız kanat oyuncu o ve seviye atlatır. cekincem fb veya gs araya girip alması... acayip icime oturur oyle olursa :/

Çevrimiçi Samet Demir

sancho mumkunse olsun isterim. paraya bakmıyorum. ismi gecenler arasında tek gercek yıldız kanat oyuncu o ve seviye atlatır. cekincem fb veya gs araya girip alması... acayip icime oturur oyle olursa :/
gs hiç bir araya giremez şuan. Osimhenin kdvsi bile 15 milyon. Fb de keremi alacak bence.

Çevrimiçi Tass

eger sancho tr duserse bizim tek avantajımız begenmedigimiz ole olur. belki biraz da abraham etki eder... teknik taktik olarak bisey veremiyor ama sancho getirtirse affederim :)

Çevrimiçi Tass

gs hiç bir araya giremez şuan. Osimhenin kdvsi bile 15 milyon. Fb de keremi alacak bence.

guvenmiyorum adamlara. fener keremi alırsa orayı kapatır ve girmez ama gs hicbir zaman guvenemiyorum. legal yoldan para sirkulasyonu yok orada. saga sane almısken sola bu adama giderler mi giderler. ins olmaz oyle bişi ama insan dusunmeden edemiyor.

Çevrimiçi sEuL

https://x.com/kartalhatti/status/1954991743717224723
Ölme essegim ölme, Avrupa’da transferin kapanmasına 20 gün falan var sanırım. Biz beyefendiyi beklerken diğer bütün iyi oyunculara kapılacak. Üstüne adam bize gelmeyi tercih etmezse şey gibi ortada kalacağız. Sonra kadro dışı kalkış takımda istenmeyen sorunlu oyunculara milyonları dağıtıp panik transferleri yakarız. Ulan kacinci yönetim bu, hepsi mi aynı olur arkadaş.

Çevrimiçi sEuL

Fb’de kanat bakiyor, biz iki ay görüşürüz ama onlar araya girerse Tadic’te olduğu gibi bir gece ansızın alirlar.

Çevrimiçi Tass

simdi tekrar videolarını izledim davutasvili, lauriente, rowe ve sancho'nun. sancho dedigim gibi ayrı bir kategori. diğerleri de iyi gozukuyorlar... ama mesela davutashvili daha cok takım oyuncusu gibi.. bi nevi olcayın uzaktan sut ceken hali. laurientede klas var belli ama oynadıgı lig pek biseye benzemiyor sanırmı o yuzden tam tartamıyorum. iclerinde rowe cok teknik ve insanı heycanlandırıyor ama o da mevkisiz gibi.. baktım 6 mevkide oynamıs tum macları yani sol acık olarak henuz net degil gibi.. AM'de cok gorunuyor. sancho ise tam bir sol acık.

dediğim gibi videolara baktım. vaktim ve ilgim yok eskisi gibi ve canlı tam macları takip etmiyorum avrupada. tanıyan ve duzgunce izleyen varsa hepimizi aydınlatabilir.

Çevrimiçi Zafer55

Basın toplantısını baştan sona izlemedim.
Tv ve X den anladığım kadarıyla:
Sancho için çabamız var
Bir de yabancı sağbek alacaz
1-2 fırsat transferi olabilir.
1-2 yerli oyuncu katılacak
Rashica ve arroyo biyere gitmiyor.
Rıdvanla görüşme var.

Transfer anlamında başka bir detay yok sanırım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/Eaglereports/status/1954926803740701172?t=WahX54SKPORoFI5bJ340Iw&s=19

mmmh disasi

Sallama haber.
Ugochukwu 3-4 gün önce galiba Burnley e gitti.
Disasi ise muhtemelen önünde kuyruk vardır, en kötü ihtimal araplar böyle izbandut defanslari seviyor direk alırlar.

Çevrimdışı levitate

Sallama haber.
Ugochukwu 3-4 gün önce galiba Burnley e gitti.
Disasi ise muhtemelen önünde kuyruk vardır, en kötü ihtimal araplar böyle izbandut defanslari seviyor direk alırlar.
tartışma dönsün kötü olmaz diye attım :D

bilmiyorum chelsea savunmacılarının pr kötü belki düşer
bipbipbupbup

Çevrimiçi pinehitman

https://x.com/DeportesReports/status/1954910614058651994?t=mWqFOMsV2FCOrvZe_HGjVQ&s=19

Sancho yerine bu arkadaşı alsak ne düşünürsünüz?

Sancho ismi kağıt üstünde muazzam görünüyor fakat mentali sağlam değil ve biraz tereddüt ettiriyor beni. Bu arkadaş daha performans vermeye müsait ve çabalayacak cinsten gibi geliyor. Günün sonunda gerçeklere bakınca da insan (ben) kanat görünce kim olursan ol gel, neredesin ay yüzlüm diye bakıyor her isme

Çevrimiçi gokhans

Valla benim sevdiğim kanat tarzı değil sancho. Keşke babel gibi, a.k keita gibi, fiziği ve gücüyle tren gibi kanadını otoban yapacak, hem savunmada hem ofansta katkı verecek ciğersiz takım oyuncusu seviyorum ben. Trezeguet mesela ilk parladığı dönem alınmasını çok istemiştim ingiltereye gitmişdi süper ligden. Keşke bu tip biri gelse, noname falan farketmez.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

"Beşiktaş'ta, Amad Diallo isminin geçtiği söyleniyor." (Şafak Malatya Youtube)

Ben olsam Real'den Rodrygo'yu alırdım.

😁😁😁😁

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:21:41
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Saniye düşünmem direkt bunu alırım.
20 m etmez 10 bile fazla kulüple anlaşamazsın yani

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:23:00
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
"Beşiktaş'ta, Amad Diallo isminin geçtiği söyleniyor." (Şafak Malatya Youtube)

Ben olsam Real'den Rodrygo'yu alırdım.

😁😁😁😁
katılıyorum 😂

Etiketler: