2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, ozeratalay, Gökhan Güvenç, tolga1903, Reawers, Kapkarakartal, hasankale, Mehmet57, sefaköykartali, mtorunlu, KartalınGücü, safak_01, Darkeagle, c3c2k, Georgetown, Tass, ulumemo, murat baltacı, matias_27, golazokartal, annoca, bull74, mayguntr, Özgür Gültekin, Bülent Yiğitcan, Samet Ç, kahyaoglueren, cornelius, Yancos, o2bucak, kartalizma190399, blackeagle35, murat, Yokmessi, Sinan66, mellfred, Umutcan Kaya, Zafer55, simocan, Rasim, OnurG, COB, Monza, balkan-kartal, Kartal Ç, Serdar3444 ve 292 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 285558 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

kanatlardan biri yıldız olursa öbürü ırgat profil olacakmış galiba (iddia)

sancho-cerny örnek olarak
Hemen kabul edelim
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/mrtcny55/status/1954612249886064907

Tanımıyorum da böyle birşey yazmış
Tanimadigin adamlari niye paylaşıyorsun Samet? Yakışıyor mu sana?

Çevrimiçi Samet Demir

Tanimadigin adamlari niye paylaşıyorsun Samet? Yakışıyor mu sana?
Olsun yav alttaki yorumlarına baktım az, derdim prim kasmak değil falan yazmış, okuyunca samimi geldi :) birazda inanmak istedim. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/ertansuzgun/status/1954650766318145742
Elde kanat yok, kalsın alternatif olarak. Zaten bu isteyen klupler maaşını da siz ödeyin ama bize gönderin diyordur. 2.5M Euro bayildik biz bide buna cildirmamak elde değil.

Kiralama yada bonservis bedeli ödenmeyecekse kalsın.

Çevrimdışı sEuL

Olsun yav alttaki yorumlarına baktım az, derdim prim kasmak değil falan yazmış, okuyunca samimi geldi :) birazda inanmak istedim. :)
Bırak bu ayakları Samet, kuzenin falandir reklamını yapiyorsun zaten en çok benim derdim prim yada takipçi kasmak değil diyenden korkacaksın.

Bu Bissaka D. Kongolu değil mi? Masu’da oraliydi, kesin gitme her maç yuhalanirsin falan demiştir öyle bir ihtimal varsa bile üstüne biz bu Masu’yu da West Ham’dan almıştık. Sonları benzemez insallah

Çevrimiçi Samet Demir

Bırak bu ayakları Samet, kuzenin falandir reklamını yapiyorsun zaten en çok benim derdim prim yada takipçi kasmak değil diyenden korkacaksın.

Bu Bissaka D. Kongolu değil mi? Masu’da oraliydi, kesin gitme her maç yuhalanirsin falan demiştir öyle bir ihtimal varsa bile üstüne biz bu Masu’yu da West Ham’dan almıştık. Sonları benzemez insallah
Ben Masuakuyu ofansif anlamda beğeniyordum. Svensonla ikisi sırıtıyordu svenson yerine daha sağlam biri olsa  Masuaku ile sözleşme uzatırdık bence.

Çevrimdışı sEuL

Ben Masuakuyu ofansif anlamda beğeniyordum. Svensonla ikisi sırıtıyordu svenson yerine daha sağlam biri olsa  Masuaku ile sözleşme uzatırdık bence.
Bence ikisinden de olmaz, Masu bir asist yapacak diye beklerken her maç gol yediriyordu. Rakipler resmen yürüyerek geçiyordu adamı, kontrat senesi diye zorladı son maçlar ama çabuk unutuluyor yedirdikleri. Bize daha iyi oyuncular lazım. Svenson’da savunması iyi diye lanse ediliyor ama bence savunması da berbat.
[ Son Düzenleme: Bugün, 02:58:32 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bence ikisinden de olmaz, Masu bir asist yapacak diye beklerken her maç gol yediriyordu. Rakipler resmen yürüyerek geçiyordu adamı, kontrat senesi diye zorladı son maçlar ama çabuk unutuluyor yedirdikleri. Bize daha iyi oyuncular lazım. Svenson’da savunması iyi diye lanse ediliyor ama bence savunması da berbat.
Az çok futboluna güvendiğim kim varsa hepsi svenson için savunmasının çokda iyi olmadığını yazıyordu. Rosieri ararız diyenler de az değildi. Gio ona güzel rol verdi o nedenle gio zamanı beğeniyordum ben. Şuan ilk değişmesi gereken adamlardan birisi. Yönetim çok yavaş kaldı. Halen bir sürü eksiğimiz var.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 05:31:15
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Jadon Sancho, Beşiktaş'a hayır demedi.

(Hakan Gündoğar)

No demiş 😁😁😁😁 (Bu kesin bu nedenle böyle yazmıştır.)
no demiştir 😂

Çevrimiçi Akil Emre

Yine kuruduk gelen giden yok sanırım kupa maçı sonrası biraz hareketlenme olacaktır.

Çevrimiçi 38life

Bence bu Come to Beşiktaş olayı doğru bir iş değil. Pazarlık masasında oyuncunun ve kulübün elini ciddi şekilde kuvvetlendiren bir şey. Normalde 3 isteyen böyle bir durumda 5 ister. Beşiktaş yönetimi baskı altında kalıyor çünkü bu transfer için. Transfer gerçekleşmeyince de ana avrat düz gidiyorlar yönetime. Nereden baksan saçmalığın dibi. Bugüne kadar kim geldi bu şekilde? Yorum yazarak oyuncu getirilmez. Mevcut futbolcularını ıslıklamazsın mesela. Bu transferlerin gerçekleşme ihtimalini artırır. Nasıl fikir?

Çevrimiçi Savaş

Bence bu Come to Beşiktaş olayı doğru bir iş değil. Pazarlık masasında oyuncunun ve kulübün elini ciddi şekilde kuvvetlendiren bir şey. Normalde 3 isteyen böyle bir durumda 5 ister. Beşiktaş yönetimi baskı altında kalıyor çünkü bu transfer için. Transfer gerçekleşmeyince de ana avrat düz gidiyorlar yönetime. Nereden baksan saçmalığın dibi. Bugüne kadar kim geldi bu şekilde? Yorum yazarak oyuncu getirilmez. Mevcut futbolcularını ıslıklamazsın mesela. Bu transferlerin gerçekleşme ihtimalini artırır. Nasıl fikir?

Kesinlikle katılıyorum. Övünülecek bir tarafı yok.

Çevrimiçi KartalınGücü

Futbolcunun parasını zaten fazla fazla veriyorsan ama kafasında başka tereddütler varsa belki işe yarayabilir. Bizüm için bence de gereksiz hatta zararlı bir şey.

Taraftarın 4 milyon yorum yazacak enerjisi varsa şu renklilerin eski yöneticisinin gözaltına alınmasını, halil melerin basına kapalı testini vb. gündem etsinler. Mesajlarını ilgili yetkili hesaplara atsınlar.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: