2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Mehmet57, Kapkarakartal, annoca, Darkeagle, gokhans, KartalınGücü, Sinan66, Zafer55, Georgetown, Gökhan Güvenç, bull74, murat baltacı, simocan, Gökhan Kurt, Özgür Gültekin, Rasim, blackeagle35, OnurG, Tass, mtorunlu, Yokmessi, COB, maıden, hasankale, underworld, murat, Monza, kahyaoglueren, ulumemo, Yancos, balkan-kartal, Kartal Ç, Serdar3444, ugurkartalizma, Umutcan Kaya, golazokartal ve 269 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 283843 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

ne o kadar oyuncu göndeririz nede o kadar oyuncu alırız zaten almadan 3 oyuncu göndersek tabanvı kontenjanı anca toparlanıyor bu saatten sonra anca 1 yabancı alırız gibime geliyor
1 sol kanat 1 sağbek 1 santrafor bekliyorum ben.
Ox onana musrati ricardo amir giderse 11 yabancımız oluyor. 2+1 şeklinde 3 yabancı alabiliriz.

Çevrimiçi matias_27

neden böyle bir algı yaratıyorsunuz anlamıyorum fenet lobisimi var ne zaman bizimle baş edebilmiş biz şampiyon olamıyorsak gerçekten kötü kadromuz olduğu için olamıyoruz onun dışında şampiyonluk için kurduğumuz her kadroyla şampiyon olduk ne pandemi durduruyor ne stadsız olmak durduruyor nede rakip lobiler biz şampiyonluk yarışına girersek şampiyon oluruz

Katılıyorum. Fenerim lobisi yok onu geçin bi kere. Gs nin var o da Fenere karşı. Bize karşı güçlü bir lobilerinin olduğunu düşünmüyorum. Yaptıkları birsey var yalnız gs nin . Winner diye bir şeyi algiyla yerleştirdiler. Yok bilmem bi yerde kupa varsa yok son düzlüğe gs girdiyse vs vs palavralarla kendilerince bi algı oluşturdular yıllarca. Gecmisi açıp izleyin bizle direkt yarıştılari çoğu sene tokatladık onları. Zaten bu yüzden kendilerince gs fener maçlarını en büyük derbi vs ilan ettiler. Bunu da algiyla bilerek yapıyorlar.  Çünkü bizden BEŞİKTAŞ' tan çok korkuyorlar.  Asıl derbi turkiyede her zaman fener BEŞİKTAŞ'tır. Biz yeter ki son aya yarışta olalim. Yuzde 90 biz oluruz yuzde 10 onlar olur. Bunu çok iyi biliyorlar.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Samet Demir

Katılıyorum. Fenerim lobisi yok onu geçin bi kere. Gs nin var o da Fenere karşı. Bize karşı güçlü bir lobilerinin olduğunu düşünmüyorum. Yaptıkları birsey var yalnız gs nin . Winner diye bir şeyi algiyla yerleştirdiler. Yok bilmem bi yerde kupa varsa yok son düzlüğe gs girdiyse vs vs palavralarla kendilerince bi algı oluşturdular yıllarca. Gecmisi açıp izleyin bizle direkt yarıştılari çoğu sene tokatladık onları. Zaten bu yüzden kendilerince gs fener maçlarını en büyük derbi vs ilan ettiler. Bunu da algiyla bilerek yapıyorlar.  Çünkü bizden BEŞİKTAŞ' tan çok korkuyorlar.  Asıl derbi turkiyede her zaman fener BEŞİKTAŞ'tır. Biz yeter ki son aya yarışta olalim. Yuzde 90 biz oluruz yuzde 10 onlar olur. Bunu çok iyi biliyorlar.
Biz taraftar olarak çok kırılgan hale girdik. Onu düzeltelim öncelikle. En küçük olumsuzlukta ortalığı veryansın ediyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Rasim

Transfer haberi yokmu salin bir seyler
Beşiktaş!

Çevrimiçi Zafer55

Hakan Gündoğar: "Başkan Serdal Adalı, Beşiktaş taraftarının Vaclav Cerny'i çok istediğini biliyor. Cerny için bir adım atıldı."

Çevrimiçi Samet Demir

Jadon Sancho, sabah saatlerinde Beşiktaş'a "hayır" dedi. (Alfredo Pedulla)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, Simon Banza ile  ilgileniyor.

Beşiktaş, 10 milyon avroluk talebi düşürmek için Braga ile görüşüyor.

(Germain Ngoy)

Yeter mi abi😁

Çevrimiçi Zafer55

Hayır diyenden hayır gelmez.
Bize kanat mı yok 🤣

Çevrimiçi Rasim

Güvenilirmi kendisi?
Beşiktaş!

Çevrimiçi Zafer55

Roma da devreye girmiş onu da reddetmiş. Juventusu bekliyormuş.

Çevrimiçi Sinan66

bu sancho falan bize gelmez
alabilcegimiz birinin pesine dussunler

Çevrimiçi Samet Demir

Güvenilirmi kendisi?
yerli kaynaklara göre bence güvenilir ağabey

Çevrimdışı levitate

"hayır" - sancho
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Başkan yarın çıksa da transferi kapattık dese keşke ya. Yok yani boşa kürek çekiyoruz 3 transfer dönemi istedik daha var zaman falan de geç insanları sinir stres sahibi yapmaya kimsenin hakkı yok ya ne sanchosu kardeşim de 4m yorum atılmış küçük düşüyoruz çık transfer yok de ya vallahi de

Çevrimiçi Zafer55

yerli kaynaklara göre bence güvenilir ağabey
8 temmuzda juve 25m a manu ila anlaştı yazmış
15 temmuzda juve teklifini 17.3m a çıkarttı yazmış.

Çevrimiçi Samet Demir

8 temmuzda juve 25m a manu ila anlaştı yazmış
15 temmuzda juve teklifini 17.3m a çıkarttı yazmış.
Bizde emerson, bojo, cajuste transferlerinden son anda vazgeçtik, öyle bir durum olmuş olabilir. Zaten bunların yazdığı %100 doğru diye birşey yok bence yerli kaynaklara göre daha güvenilir. Yerlilerden bence en başarılı olanı evrenmanchester birazda ertan süzgün

Çevrimdışı levitate

kartalist maaşı reddermiştir diyor hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

kartalist maaşı reddermiştir diyor hayırlısı
Jadon Sancho, Beşiktaş'a hayır demedi.

(Hakan Gündoğar)

No demiş 😁😁😁😁 (Bu kesin bu nedenle böyle yazmıştır.)

Çevrimiçi Zafer55

Bizde emerson, bojo, cajuste transferlerinden son anda vazgeçtik, öyle bir durum olmuş olabilir. Zaten bunların yazdığı %100 doğru diye birşey yok bence yerli kaynaklara göre daha güvenilir. Yerlilerden bence en başarılı olanı evrenmanchester birazda ertan süzgün
İki haber arasında mantık hatası var. 25 e anlaşıp bir hafta sonra teklifi 17 ye çıkartmazsın. Gerçi bu haberleri sitelerden okudum ben. Adamın ağzından duymadım belki okuduğum  sitelerin uydurmalarıdır.

Çevrimiçi Samet Demir

İki haber arasında mantık hatası var. 25 e anlaşıp bir hafta sonra teklifi 17 ye çıkartmazsın. Gerçi bu haberleri sitelerden okudum ben. Adamın ağzından duymadım belki okuduğum  sitelerin uydurmalarıdır.
Herşey olabilir abi, adı üzerinde duyumcu. Kimden nasıl duyuyorlar, işitme durumları nasıl bilmiyoruz :)

Çevrimiçi Mehmet57

Artik Sancho’nun pesini birakip kanata transfer yapma vakti geldi. Iki ay şunun pesinden kosacagiz diye lig macina kanatsiz cikacaz. Ona verecegin parayla sag tarafa gelmek isteyen Bailey’i al, sola da Rowe veya Lauriente.

Çevrimdışı levitate

Jadon Sancho, Beşiktaş'a hayır demedi.

(Hakan Gündoğar)

No demiş (Bu kesin bu nedenle böyle yazmıştır.)
no bro 7 verin öyle geleyim falan demiştir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Artik Sancho’nun pesini birakip kanata transfer yapma vakti geldi. Iki ay şunun pesinden kosacagiz diye lig macina kanatsiz cikacaz. Ona verecegin parayla sag tarafa gelmek isteyen Bailey’i al, sola da Rowe veya Lauriente.
kanatlardan biri yıldız olursa öbürü ırgat profil olacakmış galiba (iddia)

sancho-cerny örnek olarak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kanatlardan biri yıldız olursa öbürü ırgat profil olacakmış galiba (iddia)

sancho-cerny örnek olarak
Hemen kabul edelim

Etiketler: