2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

matias_27, Yusuf Berberoğlu, Monza, Zafer55, Kapkarakartal, hasankale, annoca, blackeagle35, kahyaoglueren, Savaş, maıden, bull74, Sinan66, levitate, tolga1903, Gökhan Güvenç, Ravenman, Samet Ç, kartalizma190399, Yokmessi, murat, ulumemo, Darkeagle, Yancos, Rasim, murat baltacı, Georgetown, sefaköykartali, balkan-kartal, KartalınGücü, Kartal Ç, Gökhan Kurt, Serdar3444, Tass, ugurkartalizma, Umutcan Kaya, golazokartal, 38life, fatihsahin ve 270 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 283073 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi KartalınGücü

Rafa satılsın daha iyisn alırız diyen arkadaşlar alternatif bir Beşiktaş yönetimi izliyor sanırım :)

Rafadan iyisi hele bir gelsin görelim sonra nereye satıyorlarsa satsınlar. Rafa giderse yerine bunlar en erken Ocakta oyuncu alırlar o da artık Elan Ricardo gibi mi olur Arroyo gibi mi Jurasek gibi mi bilemem.

Çevrimiçi Tass

Rafa satılsın daha iyisn alırız diyen arkadaşlar alternatif bir Beşiktaş yönetimi izliyor sanırım :)

Rafadan iyisi hele bir gelsin görelim sonra nereye satıyorlarsa satsınlar. Rafa giderse yerine bunlar en erken Ocakta oyuncu alırlar o da artık Elan Ricardo gibi mi olur Arroyo gibi mi Jurasek gibi mi bilemem.

yerini daha iyisiyle dolduramayacaksa satılmasın tabii. rafa her halukarda katkı verir takıma. ama bahsedilen meblag 32 yasındaki bonservissiz gelen bir oyuncu icin cok iyi. asla para kazanamayız bu kadar eger satmazsak. verilen parayla da gayet daha cok verim alabilecegimiz kalitede 22-27 yaslarında bir oyuncu alınır. he yonetim bunu beceremez diye dusunuyorsanız ona bisi diyemem.

Çevrimiçi tolga1903

Yerine rafa'nın daha iyisini alma fikriyle satarsan zaten bir halta yaramaz 15 milyon euro. Bize rafa'nın daha iyisinden ziyade daha farklısı lazım illa biriyle ikame edeceksem muçiyle eder geçerim ona da essek yüküyle para verildi doğru düzgün mevkisinde oynatılmıyor.

Çevrimiçi Tass

daha iyisi derken bize katkı bakımından daha iyisi demek istiyorum. bize bir orta saha lazım madem 4-2-3-1 oynayacaz. ya orkunu 3lunun ortasına koyacak ya da oraya ofansı guclu bir ORTA SAHA alınacak.

Çevrimiçi Zafer55

bizim en buyuk problemimiz besiktas olarak hep duygusal yaklasıyoruz her olaya. tamam yine duygusal olalım, bizim yapımızda vefa var.. ama yıllarca vedalasamama sorunu var... bak 34 yasına gelmis ve 1 sene boyu sakatlık gecirmis oyuncuyu 2 yıl uzatıyoruz (necip). bunun gibi tonlarca ornek var. rakiplerimizde ise bu oran sıfır. adamlar isi biteni yolluyor.

rafa harika bir futbolcu. ama onun sansızlıgı b.k gibi takıma geldi, 1 bucuk senede de verebilecegini verdi. bundan sonrası, benim yorumum bu istatistikleri bulamayacak.. bir de rafaya gore sistem sorunu var. adam ikinci forvet olarak oynuyor ama bir yandan 10 numaraya yani merkezde oyun kurmasını bekliyoruz. cok top kaybediyor cunku bu adam alıp uzayacak bir oyuncu.. bir orkun degil. ben ya onun yerine orkunu koyar 8e birini alırım ya da orkunun yanına ikinci bir 8 alıp cıft merkez ortayla oynar ndidiye supurmesi icin gorev verirdim.

her acıdan gitmesi bize mantıklı geliyor.
Sağ bekin kötü. Yedeği yok...Onun yerinde 3 adam izledik tayfur tayyip necip.. 3 ü de sağ olsun svenson iyiymiş dedirtti.
Sol bekin soru işareti...yedeğin emrecan belki 1.ligte forma bulabilir.
Sol stoperler idare eder ama sağda emekliliği geçmiş paulistayı tayyip ve necip yedekliyor.
Kanatın yok
2.bir santraforun yok.

Bu durumda rafadan daha iyisini istemek : pencersi halısı perdesi olmayan evde çamaşır makinesini satalım da yerine kurutmalısını alalım gibi oluyor 😊
Kaliteli futbolcu farklı pozisyonlarda farklı anlayışta futbol oynayabilir. İyi bir takımda rafadan daha fazla verim alınabilir.
 Rafa tek hücum planımızdı.90 dakikada topun ayağında durması gereken süre 2-3 falanken 6-7 dakika oldu.orkun ve ndidi ile bu süre 4-5 e düşer. İki tane de kanat olursa o zaman 2-3 olur.
Rafadan iyisini istemeye itirazım yok.
Rafa satılırsa daha iyisini getireceklerine de inancım yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafa çok iyi bir takımda pastanın süsü olur ama biz öyle bir takım değiliz.
15m euro teklif varsa saniye düşünmem satıp Buendia, Gronbaek, Mayulu kasa oyuncuya giderim

Çevrimiçi sefaköykartali

6 aydır kanat alamayan yönetim Rafayı satsa seneye anca 10 numara bulur

Çevrimiçi Zafer55

😁😁😁 👍

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:28:20
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
rachisa, udokai ve son rafa haberleri cıktı. ins hepsi dogrudur ve gerceklesir. yerlerine daha iyilerini alırsak takım olmaya benzeriz.
rafa super oyuncu yanlıs anlasılmasın. ama bence bizde peak yaptı ve forumu gittikce asagıya gidecek. bahsedilen rakam, gecen sene bedavaya gelen biri icin cok saglam bir para. o fiyatlara sistemimize daha iyi uyacak yuksek kalitede adam alabiliriz.
haberleri çıkaranlarda önceki yönetimin trol hesapları yoksa gerçekte böyle teklifler yok kendi aldıkları oyuncuların piyasası olfuğu değerli olduğu izlenimi yaratmaya çalışıyorlar

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:29:35
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
neden bulsunki muçi var orkun var der 😂

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:32:32
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Yerine rafa'nın daha iyisini alma fikriyle satarsan zaten bir halta yaramaz 15 milyon euro. Bize rafa'nın daha iyisinden ziyade daha farklısı lazım illa biriyle ikame edeceksem muçiyle eder geçerim ona da essek yüküyle para verildi doğru düzgün mevkisinde oynatılmıyor.
muçi kötü bir oyuncu değil

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:35:52
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
yerini daha iyisiyle dolduramayacaksa satılmasın tabii. rafa her halukarda katkı verir takıma. ama bahsedilen meblag 32 yasındaki bonservissiz gelen bir oyuncu icin cok iyi. asla para kazanamayız bu kadar eger satmazsak. verilen parayla da gayet daha cok verim alabilecegimiz kalitede 22-27 yaslarında bir oyuncu alınır. he yonetim bunu beceremez diye dusunuyorsanız ona bisi diyemem.
dolabileceğine ina ıyormusun rafadan iyisi 50 m bonservis 10 m maaş demektir bunlarda minimum tabi rafa daha iyisi aranacak bir oyuncu değil

Çevrimiçi Zafer55

Musrati onana amir ricardo emrecan T. emrecan U. can tayfur kartal necip tayyip
Bunlar avusturya kampında olanlar.
Halen takımdalar.
Kampta olmayan chamberlain de halen kadromuzda.
Şu 12 tanesi bir günde gönderilse sayısal olarak sadece 1 eksiliriz. O da stoper yedeği.
Gönderilen immobile gedson semih bahtiyar
Gelen abraham jurasek orkun ndidi
Gelmesi beklenen en az 4 transfer var.
16 da 4 giden var
8 te 4 gelen var.
24 te 8 gibi bir oran mevcut.
Yani olması gerek hamlelerin %30 unu falan yapmışlar.
Arroyo mario rashica svenson salih felix paulista gibi muallaktaki isimleri dahil etmedim.
Çok ama çok yavaş ilerliyoruz.
Lig başladı bile.
Sanchoyla yatıp kalkıyoruz ama nasıl bir kadro olacak transfer sezonu bitiminde elimizde bunu hoca bile öngöremiyordur şuan
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:17:19 Zafer55 ]

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:22:53
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Musrati onana amir ricardo emrecan T. emrecan U. can tayfur kartal necip tayyip
Bunlar avusturya kampında olanlar.
Halen takımdalar.
Kampta olmayan chamberlain de halen kadromuzda.
Şu 12 tanesi bir günde gönderilse sayısal olarak sadece 1 eksiliriz. O da stoper yedeği.
Gönderilen immobile gedson semih bahtiyar
Gelen abraham jurasek orkun ndidi
Gelmesi beklenen en az 4 transfer var.
16 da 4 giden var
8 te 4 gelen var.
24 te 8 gibi bir oran mevcut.
Yani olması gerek hamlelerin %30 unu falan yapmışlar.
Arroyo mario rashica svenson salih felix paulista gibi muallaktaki isimleri dahil etmedim.
Çok ama çok yavaş ilerliyoruz.
Lig başladı bile.
Sanchoyla yatıp kalkıyoruz ama nasıl bir kadro olacak transfer sezonu bitiminde elimizde bunu hoca bile öngöremiyordur şuan
ne o kadar oyuncu göndeririz nede o kadar oyuncu alırız zaten almadan 3 oyuncu göndersek tabanvı kontenjanı anca toparlanıyor bu saatten sonra anca 1 yabancı alırız gibime geliyor

Çevrimiçi Ravenman

daha iyisi derken bize katkı bakımından daha iyisi demek istiyorum. bize bir orta saha lazım madem 4-2-3-1 oynayacaz. ya orkunu 3lunun ortasına koyacak ya da oraya ofansı guclu bir ORTA SAHA alınacak.

Bunlar 4 aydır Svensson’un daha iyisini bile alamıyorlar, gidip Rafa’nın daha iyisini nerde bulucaklar?

Bizim bilmediğimiz bir başka yönetim mi var?

Çevrimiçi Yokmessi

Size iki sorum var cevaplarınızı çok merak ediyorum,
8. Hafta gs maçı öncesi

1.gs 18p
2.bjk 17p
3.fb 17p

Puan durumu olduğunu varsayalım, fb berabere kalıyor 8. Hafta biz gs yi iyi futbolla yenip lider oluyoruz, bütün yorumcular çok iyi futbol oynadigimizi soyluyor, yedek kulubemizin zayifligina vurgu yaparak; sakatlık olmazsa bu futbolla sanpiyonluga gidebilecegimiz konusuluyor.

Bu senaryoda sorular şunlar
Yönetim ligin kalanında gs ve fb lobisi ile baş edebilir mi?
Yedek kulubesi handikabını devre arası çözebilir miyiz?

Şimdiden cvplar için tesekkur ederim. Benim iki soru içinde cevabım malesef hayır. Üzülerek söylüyorum...

Çevrimiçi tolga1903

muçi kötü bir oyuncu değil

Değil zaten rafa satılırsa onunla ikame edelim diyorum iyi veya kötü yatırım yapıldı bu çocuğa tükaka etmenin faydası yok kimseye ama kanatta oynatmaya devam ettiğimiz sürece bu çocuk bir maç iyi gözüküyosa on maç kötü gözükecek bu açık yani

Çevrimiçi Samet Demir

8. Hafta gs maçı öncesi

1.gs 18p
2.bjk 17p
3.fb 17p

Puan durumu olduğunu varsayalım, fb berabere kalıyor 8. Hafta biz gs yi iyi futbolla yenip lider oluyoruz, bütün yorumcular çok iyi futbol oynadigimizi soyluyor, yedek kulubemizin zayifligina vurgu yaparak; sakatlık olmazsa bu futbolla sanpiyonluga gidebilecegimiz konusuluyor.

Şimdiden cvplar için tesekkur ederim. Benim iki soru içinde cevabım malesef hayır. Üzülerek söylüyorum...
Fikret orman da olsa baş edemez. Bizim epey problemli taraftar sorunumuz var onu halletmeliyiz önce.

Misal o tabloda yenilsen birşey kaybetmezsin yine toparlayabilirsin ligin daha sonu olmadığı için. Konu biz olursak hoca değiştirir sorunu hallettiğimizi düşünürüz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:55:53
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
8. Hafta gs maçı öncesi

1.gs 18p
2.bjk 17p
3.fb 17p

neden böyle bir algı yaratıyorsunuz anlamıyorum fenet lobisimi var ne zaman bizimle baş edebilmiş biz şampiyon olamıyorsak gerçekten kötü kadromuz olduğu için olamıyoruz onun dışında şampiyonluk için kurduğumuz her kadroyla şampiyon olduk ne pandemi durduruyor ne stadsız olmak durduruyor nede rakip lobiler biz şampiyonluk yarışına girersek şampiyon oluruz

Çevrimiçi Rasim

neden böyle bir algı yaratıyorsunuz anlamıyorum fenet lobisimi var ne zaman bizimle baş edebilmiş biz şampiyon olamıyorsak gerçekten kötü kadromuz olduğu için olamıyoruz onun dışında şampiyonluk için kurduğumuz her kadroyla şampiyon olduk ne pandemi durduruyor ne stadsız olmak durduruyor nede rakip lobiler biz şampiyonluk yarışına girersek şampiyon oluruz
2017/18 kim durdurdu bizi lobi degilmi Necmi?
Beşiktaş!

Çevrimiçi murat

Sancho olana kadar sağ bek ve sağ stoper işini çözseler yedek olarakta svenson kalsın tayfur tayyip neviple yedeklik olmaz, hatta rashica bile yedek olarak kalmalı bence
kümede kalmaya mı oynayacağız.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:10:41
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
hayır lobi durdurmadı şimdi burda siyasi tartışma yapmayalım arkadaş mesajında lobi demiyor gs ve fener lobisi diyor iki cümle arasında dünyalar kadar fark var elmayla armutu birbirine karıştırmamak gerekiyor

Çevrimiçi murat

iç ve dış mihraklar

Çevrimiçi gokhans

2003/2004 ya da 1992/1993, 1986/1987 daha sayayımmı? :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

8. Hafta gs maçı öncesi

1.gs 18p
2.bjk 17p
3.fb 17p

Birinci soruya cevabım : Evet(iyi kadro varsa lobi falan hikaye benim için)
 İkinci soruya cevabım : Hayır ( şuana kadar ki süratlarine bakılırsa devra arasında en fazla 1 oyuncu alabilirler)

Etiketler: