2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

eryigitcaner, Samet Demir, Sinan66, maıden, Kapkarakartal, 38life, annoca, tolga1903, murat baltacı, matias_27, Zafer55, mellfred, Darkeagle, Ravenman, Serdar3444, mayguntr, Georgetown, Gökhan Güvenç, blackeagle35, Özgür Gültekin, KartalınGücü, ugurkartalizma, ulumemo, kahyaoglueren, Savaş, mtorunlu, Samet Ç, hasankale, underworld, Yokmessi, Monza, golazokartal, Rasim, bull74, Tass, Kartal Ç, safak_01, cornelius, emre_1978, Gökhan Kurt, Reawers, sozkul, murat, ozeratalay, sefaköykartali, aezaez, c3c2k, Yancos ve 312 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 277832 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Konuyla alakasız olacak ama eskiden forumda Twitter linkleri önizlemeli görünürdü, linke tıklamadan içeriği okuyabilirdik. Değişti mi bu yoksa benim tarayıcıda mı sıkıntı var?
onun için hatırladığım kadarıyla eklenti yüklemek gerekiyordu ama eklentilerde forumda sıkıntı yaratıyor

Çevrimdışı sEuL

Konuyla alakasız olacak ama eskiden forumda Twitter linkleri önizlemeli görünürdü, linke tıklamadan içeriği okuyabilirdik. Değişti mi bu yoksa benim tarayıcıda mı sıkıntı var?
Tapatalk’ta önizlemeli olarak görünüyor bende.

Çevrimdışı sEuL

ingilizler sancho'yu disiplin konusunda çok gömüyorlar ama chelsea'se gayet iyiydi, hayırlısı
Gelirse iyi sokacak bize.

Manu’da yillik 14M sterlin alıyor sanırım.

Chelsea Sancho’nun istediği yıllık maaş nedeniyle kalici transfer anlaşmasını fesih edip üstüne 5M sterlin fesih cezası ödedi Manu’ya.

Napoli ve Juventus’ta anlaşamadı Sancho ile istekleri yüzünden.

Keşke klubun anahtarını buna teslim edeceğimize başkasını alsak. Büyük ihtimalle taraftarın gazini almak için ne var ne yok buna gomecekler. Sonra stoper, bek, orta saha, diğer kanat ve forvet transferlerine para olmadığı için bahane üretecekler.

Çevrimiçi annoca

Chelsea Sancho’nun istediği yıllık maaş nedeniyle kalici transfer anlaşmasını fesih edip üstüne 5M sterlin fesih cezası ödedi Manu’ya.

Keşke klubun anahtarını buna teslim edeceğimize başkasını alsak. Büyük ihtimalle taraftarın gazini almak için ne var ne yok buna gomecekler. Sonra stoper, bek, orta saha, diğer kanat ve forvet transferlerine para olmadığı için bahane üretecekler.
transfer sezonun başında çok istiyordum ama şu an seninle aynı fikirdeyim.  napolinin juvenin veremediği maaşı biz verirsek yarın elden çıkarmak istesek tek seçenek araplar kalıyor. 

Çevrimiçi Necmi

transfer sezonun başında çok istiyordum ama şu an seninle aynı fikirdeyim.  napolinin juvenin veremediği maaşı biz verirsek yarın elden çıkarmak istesek tek seçenek araplar kalıyor.
daha almadan elden çıkartmayımı düşünmeye başladık 😂

Çevrimiçi Samet Demir

10 bonservis 3 yıllık 7 maaş versek imzası falan derken net 45 milyona yakın maliyet çıkıyor. Bu kadar maliyete gözden çıkarıp oyuncu bulamıyorsak/tek oyuncuya kaldıysak dükkanı kapatalım.

(Sancho'nun min. maliyetini yazmaya çalıştım)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

daha almadan elden çıkartmayımı düşünmeye başladık 😂
zaten anlık olarak yaşadığımız için bu haldeyiz abi, gelecekteki ihtimalleri de düşünüp ona göre adım atmak gerekir.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:04:51
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
zaten anlık olarak yaşadığımız için bu haldeyiz abi, gelecekteki ihtimalleri de düşünüp ona göre adım atmak gerekir.
bu güne kadar geleceği düşünüyoruz diyenler beşiktaşın içine etti birazda anı düşünenleri görelim

Çevrimdışı levitate

6-7 istiyomuş diyorlar bizim ligde standart oldu bilemedim

onlar mantıklı olarak 4-5'e oyna diyorlar tabii

ama kötü oynamadı ciddi süre almış 41 maç 5 gol 10 asist, şunu yapan adam kendine bakmıyor olamaz bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

10 bonservis 3 yıllık 7 maaş versek imzası falan derken net 45 milyona yakın maliyet çıkıyor. Bu kadar maliyete gözden çıkarıp oyuncu bulamıyorsak/tek oyuncuya kaldıysak dükkanı kapatalım.

şu bütçelere çıkılacaksa coman falan çekelimde deysin enazından.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bu güne kadar geleceği düşünüyoruz diyenler beşiktaşın içine etti birazda anı düşünenleri görelim

geleceği düşünenler hem günümüzü hem geleceği yedi valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

6-7 istiyomuş diyorlar bizim ligde standart oldu bilemedim

onlar mantıklı olarak 4-5'e oyna diyorlar tabii
Çok para ya, gerçekten çok para. Max 3 olmalı. Sanhcoya biz 7 verdik bizde tuttu güzel oynadı avrupaya yine satamazsın. En fazla araplar ister orayıda her futbolcu istemiyor.

Ben o maliyetlere sancho falan istemem şahsen.

Onun yerine yüksek bonservis düşük maaşla başka biri alınabilir. Burada kanatlara bir sürü adam yazıldı. Grafa söyle sana 20 tane adam bulur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

şu bütçelere çıkılacaksa coman falan çekelimde deysin enazından.
Derdim muhasebecilik yapmak değil ama kötüyü de düşünmek lazım, sonra yıllarca adamın gitmesini bekliyoruz. Oxlade en yakın örnek. 3,5 maaşı bırakıp bir yere gitmek istemiyor.

Çevrimdışı sEuL

Fazla iyimsersin Samet, bonservisi 15M+ Euro’dan asagi olmaz.

Suan zaten Manu’da senelik 14M sterlin aliyor, bize 7M Euro’lara geleceğini sanmam. Eminim TR’ye gelmeye kalkarsa yıllık 8M Euro + bonuslar ile rahat yıllık maaş maliyeti 10M Eurolari bulur.
Chelsea forumunu okuyordum, adamlar biz bile bunun maaşını ödemek istemediysek kimse alamaz falan diye dalga geçiyorlardı.

Tarihimizin en büyük geliri diye lanse ettikleri o projeden gelecek gelirin yarısından fazlasını bir senede çar çur edecekler.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:28:00
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

Suan zaten Manu’da senelik 14M sterlin aliyor, bize 7M Euro’lara geleceğini sanmam. Eminim TR’ye gelmeye kalkarsa yıllık 8M Euro + bonuslar ile rahat yıllık maaş maliyeti 10M Eurolari bulur.
Chelsea forumunu okuyordum, adamlar biz bile bunun maaşını ödemek istemediysek kimse alamaz falan diye dalga geçiyorlardı.

Tarihimizin en büyük geliri diye lanse ettikleri o projeden gelecek gelirin yarısından fazlasını bir senede çar çur edecekler.
zaten yarısını çoktan çarçur ettilerde şimdi diğer yarısını hallediyorlar

Çevrimiçi Darkeagle

Renkli forumlarında Osimhen ve Duran çetelesi tutuluyormu acaba ?
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi Samet Demir

Parantez içinde o nedenle minimum maliyet yazdım. Dediğin gibi fazla iyimser rakamları yazmaya çalıştım. Bu maliyetlere çıkmak fazla ahmaklık olur bence.

Renkliler bir furya başlattı bizde onlara uymaya çalışıyoruz.

Düşük bonservis yüksek maaş olayına geçmemiz gerekir. Valla yazık günah. Come to sancho falan yazılıyor birde. Sanki herif bedavaya gelecek.

Çevrimdışı sEuL

zaten yarısını çoktan çarçur ettilerde şimdi diğer yarısını hallediyorlar
Doğru söylüyorsun, Tammy’i unutmuşum. Onunda kapa yapılan açıklamadaki yıllık maasi 4 sene için, 6M - 6.5M - 7M - 7M Euro idi sanırım. Bonservisi ile beraber sadece Tammy’nin toplam maliyeti 40M Euro’nun üzerinde. Orkun’un yıllık maaşıda 5M Euro ve bonservisi ile 50M Euro ediyor. Söyledikleri sözde gelirin (200M Euro) yarisi iki futbolcuya gitti. Tamam takimi Arroyo / Elan gibilerle doldurmalarını beklemiyoruz (hoş onlara da baya bi para bayildik) ama bu iki oyuncu için verilen meblağlara gerçekten 4-5 iyi oyuncu alirdin. Öyle bi noktaya geldik ki 3 oyuncuya 150M Euro falan bağlayacagiz. Muhasebeci degiliz ama muhasebeci yapacaklar bizi ya

Çevrimdışı levitate

Çok para ya, gerçekten çok para. Max 3 olmalı. Sanhcoya biz 7 verdik bizde tuttu güzel oynadı avrupaya yine satamazsın. En fazla araplar ister orayıda her futbolcu istemiyor.

Ben o maliyetlere sancho falan istemem şahsen.

Onun yerine yüksek bonservis düşük maaşla başka biri alınabilir. Burada kanatlara bir sürü adam yazıldı. Grafa söyle sana 20 tane adam bulur.

yaşı genç büyük kulüp gelsin direkt gider
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

14'ün yarısı vergi abi, manu'da aldığı parayı diğerlerinden istiyor işte ama adamlar vermek istemiyor çünkü pr'ı kötü düştü manu'da
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Renkli forumlarında Osimhen ve Duran çetelesi tutuluyormu acaba ?
Ben para harcamayalım ya da ucuza ne vereceği belli olmayan oyuncu alalım demiyorum yanlış anlaşılmasın, mantıklı harcayacalım diyorum.

Önümüzde 2 seçenek var misal ikisinin maliyeti de 30 milyon bu 2 seçenek arasından maaşı düşük oyuncuyu seçelim diyorum.

Oyuncunun tutmama gibi ihtimali de var, yollamaya çalıştığımız zaman oyuncuya sitem ediyoruz ahlaksız gitmiyor diye.

Çevrimiçi Samet Demir

14'ün yarısı vergi abi, manu'da aldığı parayı diğerlerinden istiyor işte ama adamlar vermek istemiyor çünkü pr'ı kötü düştü manu'da
Bizde de vergi var net 45 maliyeti olan oyuncunun brüt maliyeti 55-60 falan oluyor.

Çevrimdışı levitate

Ben para harcamayalım ya da ucuza ne vereceği belli olmayan alalım demiyorum yanlış anlaşılmasın, mantıklı harcayacalım diyorum.

Önümüzde 2 seçenek var misal ikisinin maliyeti de 30 milyon bu 2 seçenek arasından maaşı düşük oyuncuyu seçelim diyorum.

Oyuncunun tutmama gibi ihtimali de var, yollamaya çalıştığımız zaman oyuncuya sitem ediyoruz ahlaksız gitmiyor diye.

yani abi 2000'li sancho'yu satmak daha kolay olur yoksa sakatlıktan başka bir şeyi olmayan 32'lik ox'u mu öyle düşün
bipbipbupbup

Etiketler: