2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Samet Demir, Zafer55, mellfred, Darkeagle, Kapkarakartal, Ravenman, Serdar3444, mayguntr, Georgetown, Sinan66, 38life, Gökhan Güvenç, blackeagle35, Özgür Gültekin, KartalınGücü, ugurkartalizma, ulumemo, matias_27, kahyaoglueren, Savaş, maıden, kartalizma190399, mtorunlu, Samet Ç, hasankale, underworld, Yokmessi, Monza, golazokartal, Rasim, bull74, Tass, Kartal Ç, safak_01, cornelius, emre_1978, Gökhan Kurt, Reawers, sozkul, murat, ozeratalay, sefaköykartali, aezaez, c3c2k, Yancos, murat baltacı, Umutcan Kaya ve 309 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 277235 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Saka maka gecen seneden daha kotu bir savunma hattiyla sezona girecegiz, bunda emegi ulan herkesi bi yerlere havale ediyorum.
Svenson - Gabriel - Felix - David'in oldugu bir geri dortlu ile birak yarismaci bir takim olmayi Samsun/Ts'den 3. lugu bile alamayiz. Mert'te 36-37 oldu heralde.

Çevrimiçi levitate

malen işinde de gelişmeler varmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

abi şunu aslında önde basan her takıma yapabilirsin ama o denklemde svenson garip duruyor. Masuaku tarzı ayağı iyi bir bek olsa çok olağan. Svenson sırıtıyor birazda muci. Ayağı iyi bi bek ve almaya çalıştığımız bir kanat gelince takım bunların kralını yapar orkun faktörüyle. Adam çok başka bir şey.. ole’nin oyun anlayışı zaten pas temelli bakma sen milletin kontraatak demesine, bak manu’ya dün bizim attığımız golün benzerini attırmış: https://youtu.be/WolsGOFR_c0?si=kzD41M4fEkELemsc
canım ben bu takımdan bahsediyorum feçmişde yapmıştık yeni oyuncularla yaparıx elbette bu takım çıksın süperligde yaptırmazlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sancho göndermesi var diyorlar

Valla gerek yok ya, Al Skov Olsen ile Davitashviliyi fazlasıyla yeter.

Çevrimiçi Necmi

sancho göndermesi var diyorlar
nerde varmış ben son sahneye takıldım motorla çanta görürüyorlar

Çevrimiçi Necmi

bu kadar bekledikten sonra daha aşağısı kurtarmaz beni

Çevrimiçi levitate

nerde varmış ben son sahneye takıldım motorla çanta görürüyorlar
saat 7'yi gösteriyormuş ve at falan var ingiliz atı zart zurt, bence abartıyorlar ama olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

saat 7'yi gösteriyormuş ve at falan var ingiliz atı zart zurt, bence abartıyorlar ama olsun
😂

Çevrimiçi Yokmessi

😳

Necmi abi ne dersin her maç 6 gol atıp 7 gol yiyen bir takıma dönüşür müyüz? 😂

Çevrimdışı sEuL

Kendi caplarinda show yapacaklar ya iste....onu da bi yerlerine bulastiracaklarindan suphem yok aslinda.

Çevrimiçi gokhans

Şu pozisyondan anlaşılacağı üzere, iyi oyun, iyi ayaklarla oynanır. İyi bir sağbek’de kanat transferi kadar elzem. https://x.com/gazeteeki/status/1953838554699673860?s=46
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

https://x.com/kartalhatti/status/1953894487979073734

Konuyla alakasız olacak ama eskiden forumda Twitter linkleri önizlemeli görünürdü, linke tıklamadan içeriği okuyabilirdik. Değişti mi bu yoksa benim tarayıcıda mı sıkıntı var?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ingilizler sancho'yu disiplin konusunda çok gömüyorlar ama chelsea'se gayet iyiydi, hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Şu pozisyondan anlaşılacağı üzere, iyi oyun, iyi ayaklarla oynanır. İyi bir sağbek’de kanat transferi kadar elzem. https://x.com/gazeteeki/status/1953838554699673860?s=46
Aa olur mu hoca geri oynayacaksin demiştir:)

Çevrimdışı sEuL

Broja 15M pound’a Burnley’e gitmis.

Çevrimiçi Samet Demir

yalnız bunu ortalama altı süperlig takımına bile yapamazsın nasıl bir rakipdi 😂
Galibiyet alışkanlığı edinmemiz lazım abi. Yeniliyoruz hoca kötü, yeniyoruz hoca yine kötü. Şu girdaptan çıkmak gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Nerede arkadaşım bu transferler...
Neden gitmiyor kanser oyuncular

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ne dersin her maç 6 gol atıp 7 gol yiyen bir takıma dönüşür müyüz? 😂
7 gol yemeyiz ama her maç altı atacaksak 5 yemeye razıyım😁

Etiketler: