2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yokmessi, maıden, BJKTÜRK23, Kapkarakartal, murat baltacı, Sinan66, levitate, Serdar3444, annoca, Darkeagle, Monza, ergin, Gökhan Güvenç, gokhans, Samet Demir, Zafer55, mayguntr, bull74, Yusuf Berberoğlu, murat, Savaş, sozkul, sefaköykartali, COB, Georgetown, Özgür Gültekin, Akil Emre, Mehmet57, Tass, ugurkartalizma, golazokartal, Ravenman, underworld, Yancos, yaço58, ulumemo, ozeratalay, OnurG, hasankale, kartalizma190399, NioHH, Samet Ç ve 184 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 265361 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Çıkışı beklenen de rashica oluyor o zaman

evet
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ndidi için x de scout analist ve istatistik sayfaları genelde defans iyi ama pas kötü diyorlar. Gedson gidince dribbling özellikli biri olsa iyi olur demiştim ndidide o da yok diyorlar. Eğer gelirse ayakları çok iyi saiss gibi bir defansda elzem gözüküyor.

amele topçu arıyorlar ki çok mantıklı ama top süren adam yok orkun çok driplingçi birisi değil
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Ndidi için x de scout analist ve istatistik sayfaları genelde defans iyi ama pas kötü diyorlar. Gedson gidince dribbling özellikli biri olsa iyi olur demiştim ndidide o da yok diyorlar. Eğer gelirse ayakları çok iyi saiss gibi bir defansda elzem gözüküyor.
2 videosunu izledim pası kötü gelmedi bana.
Ndididen  bağımsız olarak ayağı iyi bir stoper elzem. Ayağı çok iyi olmasa bile olur😊
(Tayyip ve Necipi sayamıyorum) 3 stoperimiz var halihazırda.

Çevrimiçi Yokmessi

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1952819737844695364?t=uZDweB6XOtb1KjQfbik6gA&s=19

Bu twitin altındaki civcivspor taraftarlarının sakinliği beni çok şaşirttı, bizim taraftar olsa ne ana kalmıştı ne baba, malzemecisine kadar istifa demişlerdi, fener bunca yıl basarisizliga rağmen nasıl bu durumda olabilir... sanırım gerçekten bizim ülkede asıl önemli olan transfer şampiyonluğu, kupa alınca 1 hafta kutluyorsun, transfer döneminin keyfi 2 ay sürüyor.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1952819737844695364?t=uZDweB6XOtb1KjQfbik6gA&s=19

Bu twitin altındaki civcivspor taraftarlarının sakinliği beni çok şaşirttı, bizim taraftar olsa ne ana kalmıştı ne baba, malzemecisine kadar istifa demişlerdi, fener bunca yıl basarisizliga rağmen nasıl bu durumda olabilir... sanırım gerçekten bizim ülkede asıl önemli olan transfer şampiyonluğu, kupa alınca 1 hafta kutluyorsun, transfer döneminin keyfi 2 ay sürüyor.
25 milyon bonservis 5 milyon maaş diyorlar ben olsam bende sakin kalırım. Keremi ben istiyordum ama bu paralara kesinlikle deymez. Gs liler de kazık olduğunu bildikleri için susuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

2 videosunu izledim pası kötü gelmedi bana.
Ndididen  bağımsız olarak ayağı iyi bir stoper elzem. Ayağı çok iyi olmasa bile olur😊
(Tayyip ve Necipi sayamıyorum) 3 stoperimiz var halihazırda.
Ndidi de gelse ndidi,orkun,rafa olmaz. İnşallah hoca direk 4-3-3 e göre oyuncu talep ediyodur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

çok istemiyorlar onun rahatlığı
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Ndidi de gelse ndidi,orkun,rafa olmaz. İnşallah hoca direk 4-3-3 e göre oyuncu talep ediyodur.

ndidi,orkun,rafa  bizim lig icin cok bile olacak 3'lu, sag bek ve stoperlerden birini topla cikabilen birileriyle degistirirsek, bizim ligde bizi cikartmayacak takim kalmaz.
kanatlara da teknigi olan iki topcu alsan tamamdir.  hem ayagi iyi hem orkun/rafanin arkasini toplayacak defans becerisi olan adam bizim lige su an gelmez arti 40-50 isterler bonservisine.

Çevrimiçi Samet Demir

ndidi,orkun,rafa  bizim lig icin cok bile olacak 3'lu, sag bek ve stoperlerden birini topla cikabilen birileriyle degistirirsek, bizim ligde bizi cikartmayacak takim kalmaz.
kanatlara da teknigi olan iki topcu alsan tamamdir.  hem ayagi iyi hem orkun/rafanin arkasini toplayacak defans becerisi olan adam bizim lige su an gelmez arti 40-50 isterler bonservisine.
Rafayı kanada koyacak o zaman birşeyler yapacaklar lig başlıyor telafisi olmayan zamanlara geldik. Benim sabrımda kalmadı hiç hala ne bekliyoruz anlamış da değilim. Hazirandaki kadrodan daha eksik durumdayız şuan.

Çevrimiçi Yokmessi

25 milyon bonservis 5 milyon maaş diyorlar ben olsam bende sakin kalırım. Keremi ben istiyordum ama bu paralara kesinlikle deymez. Gs liler de kazık olduğunu bildikleri için susuyor.

Kerem bize de gelse fbye de gitse farketmez, gs medyası kötüye gitmemiz durumunda kerem üzerinden cok yalan haber yapacaktır. Çok riskli bir durum oldugu için fiyatlandırmada risk hesaplanmalı ve sonuç olarak bonservisi 14ü geçmemeli diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:02:05 Yokmessi ]

Çevrimiçi Samet Demir

Kerem bize de gelse fbye de gitse farketmez, gs medyası kötüye gitmemiz durumunda kerem üzerinden cok yalan haber yapacaktır. Çok riskli bir durum oldugu için fiyatlandırmada risk hesaplanmalı ve sonuç olarak bonservisi 14ü geçmemeli diye düşünüyorum.
Aynı düşünüyoruz 25 bonservis 5 maaş yani 40-50 maliyete istediğin kanadı alırsın.

Çevrimiçi Zafer55

Gedson ox rafa
mario amir rafa
gedson amir  rafa
Gedson mario rafa
Bunları denedi..
Ndidi orkun rafa hepsinden iyi duruyor.
Bu üçlülerden  alınacak verimde :arkadaki stoperler,
Kenarlardaki kanatlar , öndeki santrafor da üçlünün kalitesi kadar etkili.
Kısacası: takım bi tamamlansa orkun ndidi rafa yeter gibi 😊

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:26:24
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
bana göre orkunada o para verilmezdi o paralara gerçekten çok iyi oyuncular alırsın birine sırf beşiktaşlı diye verilirmi bu para öyle para harcadığın birinin arkasına açıklarını kapatsın diye adam alınmaz takıma katkı versin takımı yükseltsin diye alınır

Çevrimiçi Samet Demir

bana göre orkunada o para verilmezdi o paralara gerçekten çok iyi oyuncular alırsın birine sırf beşiktaşlı diye verilirmi bu para öyle para harcadığın birinin arkasına açıklarını kapatsın diye adam alınmaz takıma katkı versin takımı yükseltsin diye alınır
Orkunun transferi olduğu zaman aynı ayarda kanat alacağız diye inandırdılar taraftarı bizde afiyetle yedik. Sanırım paranın büyük kısmı orkuna gitmiş. Hala ne giden var ne gelen.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:49:50
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Orkunun transferi olduğu zaman aynı ayarda kanat alacağız diye inandırdılar taraftarı bizde afiyetle yedik. Sanırım paranın büyük kısmı orkuna gitmiş. Hala ne giden var ne gelen.
şu ana kadar paramı harcadılar geleceğe dönük borçlandırdılar beşiktaşı hemde tek bir şeyi çözmeden büyük para harcadılar

Çevrimiçi annoca

Ndidi bitmiş hayırlı olsun, kazasız belasız sakatlıksız inş.

Çevrimiçi sEuL

Gedson pas atamıyor ve özellikle üçüncü bölgede eli ayağına dolanıyor diyen bizlerin, Ndidi’nin her top kontrolünde topu ayağından 5 metre açmasına ne yorum yapacağını merakla bekliyorum. Hayırlısı bakalım…

Etiketler: