2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Monza, Serdar3444, mellfred, Sinan66, Mehmet57, Kapkarakartal, murat baltacı, Yokmessi, COB, Darkeagle, maıden, Zafer55, annoca, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Ravenman, gokhans, hasankale, Özgür Gültekin, Samet Ç, Tass, Georgetown, Yusuf Berberoğlu, Umutcan Kaya, blackeagle35, blackeagle35, 38life, mtorunlu, Kartal Ç, ugurkartalizma, Rasim, ulumemo, kartalizma190399, NioHH, doganay, bull74, sefaköykartali, kahyaoglueren, ergin, safak_01, yaço58, c3c2k, ozeratalay, kartal meriç, golazokartal, o2bucak, balkan-kartal, Reawers, cornelius ve 418 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 263297 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

söyleyen adamla fenerliler çok dalga geçiyor güvenemedim

AMA olursa çok iyi olur
Fenerliler kendileri ile dalga geçsin 😁
Bizden Rafa yı alıp cengizi falan veriyorlar. Kendileri gibi geri zekalı sanıyorlar sanırım bizide
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

🚨 Beşiktaş, Avrupa listesine Gedson Fernandes'in yerine Jean Onana'yı ekledi.
"Bir sonraki hamleni asla belli etme" O.G.S

Çevrimiçi Samet Demir

"Bir sonraki hamleni asla belli etme" O.G.S
Onun yerinde ben olsan can keleşle onana' yı 11 oynatırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Onun yerinde ben olsan can keleşle onana' yı 11 oynatırım.
Kartal yerine onana, rashica yerine can fena olmaz aslında 😁

Çevrimiçi Zafer55

söyleyen adamla fenerliler çok dalga geçiyor güvenemedim

AMA olursa çok iyi olur
Söyleyen adam çok sürpriz işler yapıyordu futbolculuk döneminde

Çevrimiçi KartalınGücü

Gedsonun yerini Onana ile doldurduk şeytanın bile aklına gelmez :)

Çevrimiçi Monza

Kartal yerine onana, rashica yerine can fena olmaz aslında 😁

İlave olarak Svenson yerine Tayfur Bingöl.

Çevrimiçi mellfred

uefa treni de kaçtığına göre akşam pazarını bekleyelim stretejisine geçmişizdir
10 eylüle kadar beşiktaş durumunu sordu, beşiktaş ailesini ikna etmeye çalışılıyor beşiktaş rachicayı elden çıkarırsa… haberleri döner durur

Etiketler: